GyereSportolni.hu - Budaörsi Box Club

Generic placeholder image

Ökölvívás

Budaörsi Box Club

Pest megye, Budaörs, 2040 Budaörs, Építők útja 2–4.C ép.

Bemutatkozás

A Budaörsi Box Club Egyesületet 2014-ben alapítottuk meg Bíró Sándor elnöklésével és Kiss Zoltán nemzetközi ökölvívó bajnokunk mentorálásával. Az Egyesület elképzelése szerint Budaörs kiváló helyszín a ökölvívó utánpótlás erősítésére, hiszen a legtöbb sportolónk már nem a zajos belvárosban települt le, hanem inkább Budapest közvetlen szomszédságában található kisvárosokban, amik reprezentatív és elit környezetet biztosítanak az ott élő embereknek.2015 januárjában elkezdtük a termünket átépíteni, közel 700 négyzetméteres küzdősport teret hoztunk létre, számtalan sporteszközzel és kiváló edzőket toboroztunk, akik a saját szakterületükön kiemelkedő teljesítményeket értek el. Nálunk nem csak a klasszikus box edzéseken lehet feltöltődni, hanem tartunk Fit box edzéseket, Thai box foglalkozásokat, Street workaout és Brazil Jiu Jitsu órákat is. Így válhatott Egyesületünk Budaörsön egy kiemelkedő közdősport-centrummá, ahol a box eredete, a sport szeretete, az eltökéltség és az egymás iránti tisztelet motiválja a tulajdonosokat.2015-ben Kiss Zoltán nemzetközi ökölvívó bajnok és edző átigazolta a Székesfehérvári Box Clubból a legtehetségesebb növendékét, Barankai Virginiát az Egyesületünkbe és sorra nyerték az évben és a következő évben is a bajnokságokat. Célunk, hogy a fiatal tehetség, Virgínia kijusson a 2020-as olimpiára!Ha érdekel a box és más küzdősportok világa, gyere el hozzánk, belőled is bajnokot akarunk faragni!

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Edzések időpontjai

http://www.budaorsiboxclub.hu/orarend

Kapcsolat

Cím: 2040 Budaörs, Építők útja 2–4.C ép.

Telefonszám: +36708827483

E-mail cím: budaorsiboxclub@gmail.com

Edzések helye

2040 Budaörs, Építők útja 2–4.C ép. I.em.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

47.455088, 18.951552

Albrecht Péter

THAI BOX EDZŐ

Barankai Virgínia

FIT BOX EDZŐ

Kiss Zoltán

BOX EDZŐAktívan 1985 és 2002 között boxoltam.Ötszörös magyar bajnok vagyok, 1998-ban az amatőr világ ranglistán 4-ik lettem és számtalan nemzetközi versenyen első helyezést értem el.Edzői pályám során 2013-ban és 2015-ben versenyzőm magyar bajnok lett, 2014-ben a Magyar Bajnokságon 2-ik helyezést ért el, majd az Európa Bajnokságon 5-ik helyen végzett és kijutott a Világbajnokságra is. Büszke vagyok rá!

Szarka Ákos

STREET WORKOUT EDZŐ

Magyar bajnok, világbajnoki bronzérmes, Világkupa-verseny győztes street workout sportoló, versenybíró, személyi edző. A Fitness Akadémián street workout oktató. A BeStrong Kondipark instrukora, a BeStrong Athletes Team tagja.

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.