GyereSportolni.hu - Budaörsi Box Club

Generic placeholder image

Ökölvívás

Budaörsi Box Club

Pest megye, Budaörs, 2040 Budaörs, Építők útja 2–4.C ép.

Bemutatkozás

A Budaörsi Box Club Egyesületet 2014-ben alapítottuk meg Bíró Sándor elnöklésével és Kiss Zoltán nemzetközi ökölvívó bajnokunk mentorálásával. Az Egyesület elképzelése szerint Budaörs kiváló helyszín a ökölvívó utánpótlás erősítésére, hiszen a legtöbb sportolónk már nem a zajos belvárosban települt le, hanem inkább Budapest közvetlen szomszédságában található kisvárosokban, amik reprezentatív és elit környezetet biztosítanak az ott élő embereknek.



2015 januárjában elkezdtük a termünket átépíteni, közel 700 négyzetméteres küzdősport teret hoztunk létre, számtalan sporteszközzel és kiváló edzőket toboroztunk, akik a saját szakterületükön kiemelkedő teljesítményeket értek el. Nálunk nem csak a klasszikus box edzéseken lehet feltöltődni, hanem tartunk Fit box edzéseket, Thai box foglalkozásokat, Street workaout és Brazil Jiu Jitsu órákat is. Így válhatott Egyesületünk Budaörsön egy kiemelkedő közdősport-centrummá, ahol a box eredete, a sport szeretete, az eltökéltség és az egymás iránti tisztelet motiválja a tulajdonosokat.



2015-ben Kiss Zoltán nemzetközi ökölvívó bajnok és edző átigazolta a Székesfehérvári Box Clubból a legtehetségesebb növendékét, Barankai Virginiát az Egyesületünkbe és sorra nyerték az évben és a következő évben is a bajnokságokat. Célunk, hogy a fiatal tehetség, Virgínia kijusson a 2020-as olimpiára!



Ha érdekel a box és más küzdősportok világa, gyere el hozzánk, belőled is bajnokot akarunk faragni!

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Edzések időpontjai

http://www.budaorsiboxclub.hu/orarend

Kapcsolat

Cím: 2040 Budaörs, Építők útja 2–4.C ép.

Telefonszám: +36708827483

E-mail cím: budaorsiboxclub@gmail.com

Edzések helye

2040 Budaörs, Építők útja 2–4.C ép. I.em.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

47.455088, 18.951552

Albrecht Péter

THAI BOX EDZŐ

Barankai Virgínia

FIT BOX EDZŐ

Kiss Zoltán

BOX EDZŐ



Aktívan 1985 és 2002 között boxoltam.



Ötszörös magyar bajnok vagyok, 1998-ban az amatőr világ ranglistán 4-ik lettem és számtalan nemzetközi versenyen első helyezést értem el.



Edzői pályám során 2013-ban és 2015-ben versenyzőm magyar bajnok lett, 2014-ben a Magyar Bajnokságon 2-ik helyezést ért el, majd az Európa Bajnokságon 5-ik helyen végzett és kijutott a Világbajnokságra is. Büszke vagyok rá!

Szarka Ákos

STREET WORKOUT EDZŐ

Magyar bajnok, világbajnoki bronzérmes, Világkupa-verseny győztes street workout sportoló, versenybíró, személyi edző. A Fitness Akadémián street workout oktató. A BeStrong Kondipark instrukora, a BeStrong Athletes Team tagja.

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.