GyereSportolni.hu - Kaposvári Nehézatlétikai SE

Generic placeholder image

Ökölvívás

Kaposvári Nehézatlétikai SE

Somogy megye, Kaposvár, 7400 Kaposvár, Arany J. u. 74/a.

Bemutatkozás

Szeretsz sportolni?Önvédelmet szeretnél tanulni? Esetleg leadnál "pár" kilót, egy jó társaság tagja szeretnél lenni! AKKOR ITT A HELYED NÁLUNK!

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Edzések időpontjai

Nagyoknak: Hétfő-szerda-péntek 16.30-18.00
Kicsiknek: Kedd-csütörtök 16.30-18.00

Kapcsolat

Cím: 7400 Kaposvár, Arany J. u. 74/a.

Telefonszám: +36304067054

E-mail cím: kicsi.bela@citromail.hu

Edzések helye

7400 Kaposvár, Arany J. u. 74/a. "Dózsa Edzőcsarnok"

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

46.367250, 17.789627

Kiss Béla

vezetőedző

Dombóváron a Zrínyi Ilona Általános Iskolába jártam, ahol több sportot is kipróbáltan. 7. osztályos voltam, mikor az egyik barátom kérésére elmentünk a Dombóvári Spartakus bokszklub edzésére. Annyira megtetszett, hogy a következő edzésen már részt is vettem. Folyamatosan figyeltem a nagyobb társaimat, akiktől rengeteget tanultam. A kitartó munka meghozta a gyümölcsét, már az első versenyemet Szekszárdon 13-om évesen megnyertem. Attól kezdve mégnagyobb szorgalommal és kitartással edzettem, sorozatosan nyertem a versenyeket.

1994-ben a Kaposvári Építőipari Szakközépiskola és Szakmunkásképző Intézetbe jelentkeztem, így átigazoltam Kaposvárra a Kaposvári Boksz Sc egyesületéhez. Minden korosztályban Magyar Bajnok voltam, kétszer nyertem Diákolimpiát, rengeteg kupa és érem gyűjteményem van. Többször választottak a hónap sportolójának. 1998-ban a felnőtt Magyar Bajnokságon 2., 1999-ben pedig 3. lettem. Az eredményeim alapján ökölvívó válogatott kerettag voltam.

Sajnos az élet közbeszólt és kisebb kihagyás után 2005-ben a profi ökölvívást választottam. Közben beiratkoztam sportoktatói tanfolyamra, melyet sikeresen elvégeztem. Befejeztem profi ökölvívó pályafutásomat és átvettem Árvai Rudolftól az egyesület vezetését. Szeretném átadni tudásomat és az ökölvívás szeretetét másoknak is.

Célom, hogy tudásomat, és az ökölvívás iránti szeretetemet másoknak is átadjam.

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.