GyereSportolni.hu - Szekszárdi Vízilabda

Generic placeholder image

Vízilabda

Szekszárdi Vízilabda

Tolna megye, Szekszárd, Szekszárd

Bemutatkozás

A Szekszárdi Sportközpont NKft. vízilabda szakosztálya 2013 tavaszán alakult azzal a céllal, hogy idővel az egyik legsikeresebb magyar labdajáték dél-dunántúli bázisa Szekszárd legyen.

Sóvári Gábor edző irányítása mellett indultak a gyakorlások, és gyermek korosztályos csapatunk már az első, 2013/14-es idényben megmutatta: szorgalommal és sok munkával képes felvenni a versenyt a patinás klubok nagyob tapasztalattal rendelkező csapataival is.

Miután a szakosztály versenyzőinek létszáma szépen nőtt, a Dunántúli Vízilabda Liga 2014/15-ös kiírásában már két együttest indítottunk, s mind a gyermek A, mind B korosztályú csapat sok jó mérkőzést játszott, és remek győzelmeket aratott az alapszakaszban és a rájátszásban egyaránt.

Csapataink azzal együtt is sikeresek, hogy edzési lehetőségeik pillanatnyilag nem ideálisak. Ezen segíthet, ha a Magyar Vízilabda Szövetség által jóváhagyott sportágfejlesztési programunk részeként TAO-támogatások felhasználásával mielőbb megépülhet az új fedett uszoda.

Ha Téged is érdekel a vízilabda, tudsz úszni, nem vagy még 12 éves, és szeretnél tagja lenni egy remek közösségnek, érdeklődj telefonon Sóvári Gábor edzőnél, a 06/20-502-33-84-es számon.

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Kapcsolat

Cím: Szekszárd

Telefonszám: +36205023384

E-mail cím: vizilabda.szekszard@gmail.com

Edzések helye

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

Nincs feltöltve edző

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.