GyereSportolni.hu - Veszprémi Thai-box Egyesület

Generic placeholder image

Harcművészetek

Veszprémi Thai-box Egyesület

Veszprém megye, Veszprém, Veszprém

Bemutatkozás

A veszprémi Thai-Box Egyesület 1995. évi megalakulásunk előtt 3-4 évvel, már megkezdtük a sport és szabadidő tartalmas eltöltését nyújtó tevékenységünket: Világ- és Európa Bajnok Elnök asszonyunk, kiemelkedő hazai és Nemzetközi sikereket magáénak tudó Vezető edzőnk és akkori helyi barátaink mellett az egész világ számára kiemelkedő teljesítményeket felvonultató -azóta a sportág fenoménjainak számító - vidéki és fővárosi versenyzők és oktatók ,,új út - nagyobb kihívás,, keresése gyanánt.
Azóta tevékenységünkkel és megelégedettségre okot adó eredményekkel igazolva szolgáljuk az igazi Sportérzést, a közösség erejét, a szabadidő tartalmas és egészséges eltöltését valamint a fiatalok hasznos életérzésének kialakítát.
Igazi műhelyt teremtve a tehetségek kibontakozásának, a tökéletesség kiformálásának. Mindezt igazolják Világ-, Európa-, és Hazai bajnoki helyezéseink és a tevékenységünkben eltöltött évtizednyi idő.

Munkánk és a közösség kitartásának, szeretetének köszönhetően az utóbbi időben városunk sportéletének szerves részévé váltunk. Sok és néha lehetetlennek tűnő megoldásokat produkálva, a túlélés területén. Megbírkózva a belső és külső ,,bomlasztó,, hatásokkal, mindig megtartottuk közösségünk igazi arculatát. Magabiztosan és rendíthetetlenül szállítottuk az eredményeket, Veszprém hírnevét öregbítve ezzel itthon és a nagyvilágban.

Megbízhatóságunknak köszönhetően egyre kiemelkedőbb nemzetközi elismertségre teszünk szert; egyre több szereplést kérnek tőlünk a külföldi arénákban.

2000 óta sportági szakszövetségünk, a Magyar Thai-Box és China-Box Egyesületek Uniója által akkreditálódunk a WKA-WKPC Világ Szövetségek versenyeire és az ott licenc-et szerzett versenyzőinkkel aratjuk a babérokat. Minden szempontból sikeresnek tarthatjuk sportközösségként magunkat.

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Kapcsolat

Cím: Veszprém

Telefonszám: +36703684386

E-mail cím: davidkormendi@freemail.hu

Edzések helye

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

Nincs feltöltve edző

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.