GyereSportolni.hu - Ama-Tőr Vívó Klub

Generic placeholder image

Vívás

Ama-Tőr Vívó Klub

Budapest , VII. Kerület , Budapest, VII. kerület Klauzál utca 10.

Bemutatkozás

2012. Január 9-én megnyitotta kapuit a belvárosban az itthoni szabadidős vívó élet nagykövetének számító Ama-Tőr Vívó Klub!

Az Ama-Tőr Vívó Klub hazánk első és egyetlen szabadidős vívóklubja ami 2001-ben alakult. Sok évnyi befektetett munka után,2008-ban összeolvadni kényszerült más vívó egyesületekkel és ezzel igazából az egyedülálló jellegét veszítette el. 3 éven át dolgoztunk azon,hogy a klub hangulat visszatérjen és érezzük újra azt a kiváltságos érzést hogy ennek a rendkívüli helynek a tagjai lehetünk.Sajnos az egyesületi körülmények és a vezetőség nem tette lehetővé azt,hogy azokat az újításokat megvalósítsuk amikkel életben tarthattuk volna a hely szellemét.Ezért úgy döntöttünk,megcsináljuk saját klubbunkat újra,önálló egyesületként.Ennek helyéül a belváros szívét a Blaha Lujza térhez közeli Klauzál utcát választottuk,ahol egy új szórakoztató központ része lehetünk.A Dobozban sok fiatal találja meg kulturális és szabadidős találkozó helyét, a vívás szerelmesei pedig a "doboz aljában" tölthetik el idejüket.10 évnyi szakmai múltal élesztjük fel a klubunkat és szeretnénk tagjainknak újból megadni azt, amit elvárhatnak egy ilyen közösségtől.Mivel a sportág egyre nagyobb népszerűségnek örvend mi is egyre nagyobb hangsújt fektetünk tagjaink igényeire egészen a kicsiktől a felnőttekig.Folyamatosan indulnak kezdő, felnőtt és gyermek csoportok, de azok is megtalálják számításaikat, akik haladó szinten vívnak.

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Kapcsolat

Cím: Budapest, VII. kerület Klauzál utca 10.

Telefonszám: +36704285229

E-mail cím: amatorvivoklub@gmail.com

Edzések helye

Budapest, VII. kerület Klauzál utca 10. (A DOBOZ melletti lejárat)

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

47.497743, 19.066746

Kátai-Pál Bence

Gyerekkorom óta sportolok. Sokféle sportot kipróbáltam, de a vívás az, ami máig az életem része maradt: 9 évesen kezdtem, 11 éves koromtól pedig versenyszerűen űztem. Voltam a válogatott keret tagja, és gyakran bíráskodom hazai és nemzetközi versenyeken.

Mindig is fontosnak tartottam, hogy egy klubban jó hangulatúak legyenek az edzések, és jó társaság alakuljon ki. Ezek az Ama-Tőrben mind adottak, ezért vállaltam, hogy edzőként segítem azokat, akik csak most ismerkednek a vívással.

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.