GyereSportolni.hu - B-Cool Dance Team Sportegyesület

Generic placeholder image

Tánc

B-Cool Dance Team Sportegyesület

Pest megye, Százhalombatta, 2440 Százhalombatta, Duna utca 28.

Bemutatkozás

Lányok, fiúk figyelem!!!!B-Cool Dance Team SE immáron 4. éve működik. Országos és Nemzetközi táncversenyeken veszünk részt, ahol számos sikereket tudhatnak sportolóink maguk mögött. Kicsik és nagyok egyaránt táncolnak nálunk, akik nem csak egy stílust, hanem többet is tanulhatnak. :)Irányvonulataink: Akrobatikus Rock and roll, Hip Hop, Show tánc. Táncosaink fellépésekre, versenyekre, bemutatókra és kiállításokra járnak. Családias hangulatban, jó közösségben töltjük el edzéseinket!A gyerekeknek minden nyáron szervezünk napközis és ott alvós edzőtáborokat. Idén újítani szeretnénk! Őszi hosszú hétvégi tábort szervezünk, ahol fejlődni vágyó és versenyre készülő csapataink vehetnek részt!Ha szerettek táncolni vagy ha szeretnétek egy jó kis csapatba tartozni akkor itt a helyetek Nálunk! :)Megtaláltok minket:

Sázhalombattán az Arany János Általános Iskolában, a Kis Európa rendezvénytermében, Táncházban!Százhalombattán túl Biatorbágyon (Biatorbágyi Általános Iskola)

Kispesten az Eötvös Lóránd Általános Iskolában, valamint Kőbányán a Janikovszky Éva Két Tanítási Nylevű Ált. Isk. -ben ( Üllői út ) megtalálhatóak vagyunk.Minden érdeklődőt szívesen látunk és várunk!

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Kapcsolat

Cím: 2440 Százhalombatta, Duna utca 28.

Telefonszám: +36204997869

E-mail cím: bcooldance@outlook.com

Edzések helye

Százhalombattán túl Biatorbágyon (Biatorbágyi Általános Iskola) Kispesten az Eötvös Lóránd Általános Iskolában, valamint Kőbányán a Janikovszky Éva Két Tanítási Nylevű Ált. Isk. -ben ( Üllői út ) megtalálhatóak vagyunk.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

Mészáros Gábor

Elnök, szakmai vezető, edzőTel.: +36-20-499-7869

mgabor87@gmail.comAz akrobatikus Rock and Roll táncműfajjal 1995-ben ismerkedtem meg első napközis táboromban. Azóta együtt élek ezzel a sporttal és örök szerelmemnek tekintem a táncot és azok közül is ezt a stílust.A 20 éves táncpályafutásom alatt számos területi, országos és nemzetközi címet szereztem. Közöttük többszörös országos bajnoki címet, magyar bajnoki illetve helyezést és több nemzetközi dobogós eredményt mondhatok magaménak.2015-ben megtettem a következő lépést, felnőtt A kategóriás versenyzőként az akrobatikus rock and roll legmagasabb kategóriájában kezdtem el a versenyzést.Amikre a legbüszkébb vagyok:Lyon serdülő világbajnokság 10 helyezés

Pozsony serdülő világkupa 5. helyezés

Felnőtt B kategóriás országos bajnokság 1. hely

Felnőtt “A” kategóriás pályafutásom kezdete

Idestova 10 éve foglalkozom gyermekek tanításával, és az ehhez szükséges Szakedzői végzettséget 2007-ben szereztem meg. A gyerekeket egészen óvodás kortól középiskolás (5-17éves) korig tanítom táncolni, és mutatom meg nekik az akrobatikus Rock and Roll sporttánc kihívásait és szépségeit. A táncosaim egyre több területi, országos és nemzetközi eredménnyel büszkélkednek.Az egyik legnagyobb álmom saját sportegyesület létrehozása volt, amelyet az elmúlt évben sikerült megvalósítanom. A B-Cool Dance Team Sportegyesület megalakulása az egyik legnagyobb büszkeségem. A gyermekek tanítása mellett most már az egyesület vezetése szerves részét képezi életemnek.Legfőbb célom, hogy az évek során a táncban, és tánctanításban megszerzett tudásomat folyamatosan fejlesszem, és mindezt átadjam a gyerekeknek. Szeretném, hogy a tanítványaim is átélhessék azt az a felemelő érzést, amikor a dobogó legfelső fokára állhatnak. Úgy gondolom, hogy a sport, a mozgás és az öröm nagyon fontos egy gyerek életében, ezért arra törekszem, hogy mindig minden gyerek vidáman és kellő fáradtsággal távozzon az edzésekről.

Gölöncsér Dániel

Akrobatikus R’N’R, HIP-HOP+36-30-642-3801

daniel.goloncser@gmail.comTáncos karrierem:

1997-ben kezdtem el táncolni akrobatikus rock and roll-t Solymáron, Fehérvári Brigitta volt az oktatóm. Serdülő „C” páros kategóriában kezdtem el versenyezni, ahol az első évben a ranglistán 72 párosból a 7. helyen végeztünk akkori párommal. A Holiday Sportegyesületben egészen 2007-ig táncoltam. Ezt követően a sors a Musztáng Sportegyesületbe vitt. Itt Stieber Csaba és Tormásiné Neuwirth Anikó keze alatt fejlődhettem tovább, mint táncos. Felnőtt „C” páros kategóriában dobogós helyezéseket értem el. Nem csak akrobatikus rock and roll-t táncoltam, hanem hip hop-ban is kipróbáltam magam. Először Knyihár Anikó egyesületében a Freestyle Dance Factory kezdtem el versenyszerűen hip hop-ozni. 2012-ben világbajnoki 4. helyezést értünk el Felnőtt Formáció kategóriában, Olaszországban. Táncoltam az Éva Funky Sporttánc Egyesületben is a „RapResent” nevű csoportban, akikkel együtt dobogós helyen végeztünk versenyeken. Majd fejlődésem érdekében Gomes Martins táncosa lettem. Háttér táncosi karrierem során Király Viktorral és Molnár Ferenc ’Caramellel’ dolgozhattam együtt. Király Viktor mögött a 2012-es VIVA Comet Gálán, valamint a „Move Faster” c. dalának videó klipjében is szerepet kaptam. Molnár Ferenc ’Caramel’ mögött 2012 decemberében saját Adventi Koncertje keretén belül táncoltam két ízben is (Debrecen, Budapest).Edzői karrierem:Edzői képesítésemet a Szalma István által elindított akrobatikus rock and roll képzésen szereztem meg, majd 2009-ben a Négy Muskétás Sporttánc Egyesület Mészáros Gábor vezetőedző által elkezdtem önálló edzői pályafutásomat Százhalombattán az Arany János Általános Iskola és Gimnáziumban. Később sikeres Hip Hop Oktatói vizsgát tettem le. Azóta számos szép sikereket értek el csapataim:Nemzetközi és Országos táncfesztiválok: győztes és dobogós helyezések rocky-ban és hip hop-ban, Ritmuscsapatok Országos táncverseny: dobogós helyezések csoport, duó és egyéni kategóriában, Kick Dance rocky utánpótlás verseny: dobogós helyezések.Vendégtanárként is szoktak hívni más egyesületek edzőtáboraiba. Állandó résztvevői vagyunk a helyi rendezvényeknek és mindemellett jótékonysági fellépéseken is szívesen részt vesz egyesületünk. Célom: Minél több gyermeket taníthassak és mosolyt csaljak az arcukra! Versenyzőim illetve jövendő versenyzőim minél sikeresebbek legyenek és ezáltal egyesületünk hírneve mindenhova elérjen!

Családias, jó hangulat uralkodik nálunk!Minden érdeklődőt szeretettel várok!

Gyurom Natália

Akrobatikus R’N’R, HIP-HOP+36-30-369-3139

gyuromnatalia@gmail.comA tánc világával 10 évesen ismerkedtem meg. Először az Acrobatikus Rock and Roll-al, majd a Hip-Hop és Jazz stílusokat sajátítottam el. A tánc szerelmese lettem és komoly célokat, eredményeket tűztem ki magamnak. Így 2 év után a hobbiból, élsport lett. Több mint 10 év versenyzés alatt számos szakmai tapasztalattal lettem gazdagabb és rengeteg versenyen vettem részt. Minden korosztályban országos eredményeket értem el.Legjobb eredményeim :Hip-Hop Egyéni Világbajnok- 2010

Lodz Acrobatikus Rock and Roll Felnőtt B kategória OB. 3.hely – Putnok

Hip-Hop Junior Duo EB. 1.hely

Versenyzői pályafutásom mellett elkezdtem a táncoktatást mivel hosszú távú tervem volt, hogy majd edző leszek. Ezért is kezdtem el tanulmányai a Testnevelési Egyetemen. Úgy gondolom, hogy abból válhat jó edző, akinél az elméleti és gyakorlati tudás ötvöződik.Edzői karrier:Pápán kezdtem edzői karrierem. Először ovis csoportot kaptam majd az idősebbekkel is foglalkoztam. Az Egyesület egyik legeredményesebb versenyzőjét Welspacher Vivient is volt szerencsém felkészíteni, aki Hip-Hop egyéni kategóriában többszörös Országos Bajnok és Európa Bajnok. Emellett felnőtt csoportban is szereztünk a csapataimmal OB. dobogós helyezéseket. 2010-től a budapesti Négy Muskétás Sporttánc Egyesületben kezdtem akrobatikus rock and rollt oktatni egy csapatnak, akikkel hazai és terület bajnokságokon indultunk.Egyéb tapasztalat:Az érettségi után 2010-ben költöztem fel Budapestre. Ekkor indult egy új műsor az X-faktor az RTLKLUB-on, ahova táncosokat kerestek a tánckarba. Gondoltam szerencsét próbálok és elmegyek a castingra. Szerencsére beválogattak és onnantól mind az 5 évadban visszahívtak. Nagyon sokat tanultam az ország legjobb koreográfusaitól. Ma már sokkal több mindenre odafigyelek a színpadon és tudom, hogy milyen apróságokon múlik a siker. A tudásommal és szorgalmamnak köszönhetően több klipben, koncerten, divatbemutatón is szerepeltem, részt vettem. A legnagyobb öröm, hogy ma az R-GO Együttes egyik Gidájaként tevékenykedem, ahol szintén rengeteg tudást szereztem és szerzek. Eddig vendégtanárként tanítottam a B-Cool Dance Team táboraiban, mostantól viszont szeretnék egy saját csapatot.Célom:Az a tudás, amit versenyzőként és táncosként megtanultam, szeretném tovább adni, hogy mások is sikeresek és boldogok legyenek a tánc világában. Nagy álmom egy sikeres csapatot kinevelni (egészen gyerekkortól) akikkel nagy célokért küzdhetünk közösen. Úgy gondolom az álmaim megvalósítására a legjobb helyen járok mivel a B-Cool Dance Team az egyik legjobb Egyesület amivel találkoztam.

Horváth Gábriel

Akrobatikus R’N’R, HIP-HOP+36-30-240-7034

gabrielhorvath91@gmail.comA Winner’s Elements Hip-Hop tánciskolában kezdtem el táncolni Székesfehérváron 2009-ben. Egy év múlva beválogattak a versenyző csapatba, akikkel Győrben edzettünk. A kitartó edzések eredményeként számos országos versenyen végeztünk dobogós helyen. 2011-ben az olaszországi VB-n csapatunk 3. helyezést ért el. Nagyon büszke vagyok ezekre az eredményekre, ám ennek ellenére éreztem, hogy valami mást is szeretnék csinálni.2010-ben Szabadegyházán elkezdtem a barátaimnak hip-hop-ot tanítani. Miután végleg elhagytam a győri tánciskolát, minden energiámmal a saját csapatomra tudtam koncentrálni. A Világbajnokság után edzéseink a szabadegyházi Művelődési Házban kaptak helyet. Tanítványaim eleinte kis létszámmal, majd egyre többen jelentkeztek.A végleges csapatom Black Angels néven 2014-re állt össze, és kezdetét vette a versenyzések időszaka. Már az első versenyek megmutatták, hogy igen is van keresni valónk a versenyző mezőnyben. 2015-ben a Start Dance országos hip-hop versenyén a Black Angels a nála jóval esélyesebbnek gondolt tánciskolákat utasította maga mögé.A koreográfiákat Crump locking brake popping mozdulatok felhasználásával írom.Sportedzői képesítésemet 2014-ben a budapesti Semmelweis Egyetemen szereztem meg. Szeretem a kihívásokat, szeretek új dolgokat tanulni, ezért szívesen vágok bele más táncalapok oktatásába is. Mindemellett természetesen, folyamatosak a Black Angeles edzései, versenyzései.Szabadegyháza óvodásainak, iskolásainak 2015 szeptemberétől a Művelődési Házban akrobatkius rock and roll alapokat fogok tanítani heti rendszerességgel. Minden érdeklődőt szeretettel várok!

Szaniszló Roberta

Akrobatikus R’N’R, HIP-HOP+36-30-975-5045

szaniroberta@gmail.comSzámomra a tánc nagyon meghatározó dolog. Mindig jelen volt/van az életemben. Először 9 évesen kezdtem Aerobic-ozni, majd 5 évig néptáncoltam és a mai napig Hip-Hop-ozom. Az Akrobatikus Rock and Roll, mint táncstílus nagyon közel áll hozzám. Örömmel veszem, ha Gabrielnek segíthetek egy-egy táncórán. Szeretem a gyerekeket, mindig is pedagógiai pálya vonzott. Jelenleg is a pedagógia egyik ágán tanulok, gyógypedagógiai asszisztensként, valamint 2015-től a váci Apor Vilmos Katolikus Főiskola óvodapedagógus hallgatója vagyok. Úgy gondolom, itt kiteljesíthetem eddig szerzett tudásomat és tapasztalataimat. Sok tervem van a jövőre nézve, ezek közt szerepel a tánc is: a Hip-Hop és az Akrobatikus Rock and Roll is.

Számomra nagy jelentősége van annak hogy a gyermekeknek már egész fiatal korukban kialakuljon a mozgáskultúrájuk és ezáltal fejlődjenek is. A tánc kikapcsol, feltölt és sosem késő elkezdeni!

Szivós Boglárka

Már kisgyermekként szerettem a táncot és sok táncstílust kipróbáltam. Többek között a salsa-t, hip-hop-ot, valamint társastáncokat, de a rocky lett a mindenem. Az akrobatikus rock and roll-al 6 évesen, még az írás elsajátítása előtt elsőként ismerkedtem meg 2002-ben. A tánc világa nagy, ami engem mindig érdeklődéssel töltött el, és sok mindenbe belekóstoltam. Ám esetemben az első választás volt az igazi, azaz a rocky.A Palota TSE színeiben a Dzsungel Lányai nagyformációban versenyeztem, valamint a Csillagok nevű kisformációban és ezekkel egy időben párosoztam is. Nagyformációval a területi versenyeken 1-2. helyezést értünk el, országos versenyeken döntőben szerepeltünk. A kisformációval területi versenyeken vettünk részt. Párossal utánpótlás kategóriában indultunk. A nagyformáció tagjai közül sokan abbahagyták a versenyzést, így az feloszlott.A Négy Muskétás Sportegyesület edzőjének, Fülöp Atillának a megkeresésére átigazoltam egyesületükbe. Egy évig junior párosban táncoltam, ám partnerem abbahagyta a táncot, így kisformációban folytattam tovább. 2010-től a Black Diamonds kisformáció tagja voltam, velük területi 3-4. helyezéseket értünk el. A formáció feloszlott, így 10 év után, 2012-ben abbahagytam a versenyszerű táncot.Mindvégig tudtam, hogy a tánc a lételemem, így a B-Cool Dance Team Sportegyesületnél elkezdtem segédedzői munkámat Kispesten. Az egyesület vezetésétől minden segítséget megkaptam, hogy ha már önálló edzői tevékenységet folytathatok, a legjobbat tudjam majd kihozni magamból.Időközben a B-Cool pesti területe bővült, így 2014-ben a Janikovszky Éva Általános iskolában asszisztensként kezdtem el tevékenykedni. Az elmúlt egy év véleményem szerint sikeresnek minősíthető, mert csapatommal már az első bajnokságon arany minősítést értünk el, amire nagyon büszke vagyok. 2015 szeptemberétől Gyurom Natália mellett folytatom munkámat, akitől sokat tanulok. Minden új tudásomat megpróbálom átadni a gyerekeknek.2016-ban érettségizem, így az iskolai kötelezettségeim mellett a megmaradt szabadidőmet az edzői fejlődésemre és a tanításra fordítom. Középiskolai tanulmányaim befejeztével szeretném megszerezni az akrobatikus rock and roll szakedzői végzettséget, hogy gyakorlati tapasztalataimat elmélettel erősítve is bővítsem.Célom a közeljövőben, hogy az egyesületbe hozzám járó táncosokat sikerekhez juttathassam, hogy tanítványaim is átélhessék a siker hozta örömöt.

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.