GyereSportolni.hu - Bárka Lovarda

Generic placeholder image

Lovaglás

Bárka Lovarda

Fejér megye, Pázmánd, 2476 Pázmánd külterület 021/57

Bemutatkozás

A lovarda kapuit 2012-ben nyitottuk meg, ahogy az évszám is mutatja egy új és egyben újonnan épült lovarda vagyunk.

A lovarda Fejér megyében, a Velencei-tó szomszédságában, Pázmánd külterületén helyezkedik el. Az M7 autópályától (a lehajtótól) 1 kilométerre Budapesttől 20 perc távolságra található; északi oldala a Váli völggyel a déli oldala pedig a Velencei hegységgel határos. A lovarda 3 hektáros területen fekszik, a főúttól 300 méterre. Jól járható, mart aszfaltos út vezet a bejáratig. A terület végén patak csörgedez.

Lovardánk remek kikapcsolódást nyújt a nyugalomra és csendre vágyóknak és a sportokat szerető aktív vendégeinknek egyaránt.

Rendelkezünk kültéri lovas pályával, futószáras és oktató kültéri pályával illetve 21×42 méteres FEDETT LOVAS PÁLYÁVAL. Minden pályánk talaja homok, rendelkeznek világítással és öntözőrendszerrel. Ügyelünk a pályák talajának minőségére!

Ajánljuk lovardánkat azoknak, akik aszfalt mentesen szeretnének terepen lovagolni, akik Budapest és Székesfehérvár között ingáznak, a környékbelieknek illetve mindazoknak, akik minőségi oktatásban szeretnének részesülni.

Hozzánk betérhet, ha csak ismerkedne a lovakkal, de lovagolni nem akar!

Mindenkiből lehet lovas!

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Kapcsolat

Cím: 2476 Pázmánd külterület 021/57

Telefonszám: +36207717351

E-mail cím: info@barkalovarda.hu

Edzések helye

2476 Pázmánd külterület 021/57

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Busszal, vonattal: Mindkét járművel Budapestről az Etele térről Székesfehérvár felé indulva a Kápolnásnyéki megállónál leszállva, a helyi, Pázmánd felé induló járatra felszállva juthat el. Pázmánd szőlőhegyénél (még a település előtt) kell leszállni. A főúton a falu felé indulva kb 20 m múlva jobbra kell fordulni, Innen kb 300 m gyaloglás után megtalálja lovardánkat. Ugyanez az útvonal Székesfehérvárról Budapest felé indulva is járható.

Autóval: M7 autópályáról a Kápolnásnyék Velence Vereb Pázmánd kihajtón kell kijönni, majd jobbra, Pázmánd felé fordulni. Kb 1km múlva egy buszmegálló tábla lesz jobb oldalon, utána 20m múlva kell jobbra kanyarodni, egy mart aszfaltos, fa sorral szegélyezett útra, további 300 m múlva eléri a lovardát. A 7-es főútról megközelítve Velence előtt Kápolnásnyék felé kell kanyarodni (fölüljáró) és ezen az úton egyenesen haladni, amíg az M7 autópálya fölött áthalad, majd követni a fenti M7 felől érkezőkre vonatkozó leírást.

GPS koordináták

47.272023, 18.670275

Nincs feltöltve edző

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.