GyereSportolni.hu - Berri Lovarda

Generic placeholder image

Lovaglás

Berri Lovarda

Budapest , XVII. Kerület , 1171 Budapest, Kis-Káros híd utca 25.

Bemutatkozás

A Berri lovarda közel két évtizede üzemel Rákoscsabán, az M0 körgyűrű mellett.

A tíz hektáron elnyúló lovardában lovasoktatással, és lovak bértartásával foglalkozunk. A lovaglás egyesületi formában, szakosztályokra bontva történik. A lovagolni tanulni vágyókat igazolt versenyzőként saját lovaikon oktatjuk. Korlátozott kereteken belül mi is biztosítunk lovakat vagy pónikat a tanuláshoz illetve a versenyzéshez is.

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Kapcsolat

Cím: 1171 Budapest, Kis-Káros híd utca 25.

Telefonszám: +36303726263

E-mail cím: info@berrilovarda.com

Edzések helye

1171 Budapest, Kis-Káros híd utca 25.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

47.498673, 19.294700

Vadócz Katalin

vezető edző

Kata gyerek kora óta lovagol közel húsz éve. Versenyzett gyerek, ifi, junior számokban, és az elmúlt években már a felnőtt korosztály legjobbjai között is.

A Gödöllői egyetemen végzett agrármérnöki szakon, amit egy Lovastanári diploma követett. Mellette az OKJ-s képzés keretein belül megszerezte a Túravezetői engedélyt. A Magyar Lovasszövetség regisztrált edzője, jelenleg II-es szintű. Számtalan edzői kurzussal a háta mögött készíti fel saját tanítványait, miközben saját maga is a hazai ugrósport legelismertebb edzőinél csiszolja tudását. Eddigi edzői voltak Solti Oresztész, Janik Attila és jelenleg Göttler Vilmos díjugrató olimpikonunk.

Edzői munkáját több kiemelkedő siker dicséri, köztük a 2016 év póniklub országos bajnoka díjlovaglásban és számtalan helyezett az országos versenyeken.

Kemény Viktor

western , reining edző

Kemény Viktor a Berri Sport Egyesület western szakosztályát vezeti.

Versenyzőként Magyar Bajnoki címmel büszkélkedik fiatal ló kategóriában. NRHA Europa bajnokságán 2016-ban Rookie Professional kategóriában 8.- ik helyezést ért el saját képzésű lovával.

Edzőként Lovas Edzői képesítéssel rendelkezik és a Magyar Lovassport Szövetség hivatalosan regisztrált edzője. Okj-s képzésen megszerezte a Túravezetői képesítést is.

A hazai trainerek közül Istenes Csilla segítette kezdeti munkáját.

Számos kurzuson a szakág segítsége révén a szakma legjobbjaitól leshette el a reining és a western lovaglás fortélyait. Jonathan Gauthier (NRHA top 20) Miroslav Baniari ( Többszörös Futurity Champion Open Level, Derby Finalista, Open Bronze Trophy Champion) Gennaro Lendi ( Világbajnok)

Könyves-Tóth Eszter Könyves-Tóth Eszter

a lovastorna szakosztály vezetője:

Gyerekkorom óta sportolok, 4 éves koromtól 9 éven keresztül versenyszerűen ritmikus gimnasztikáztam, majd atlétizáltam, lovastornáztam, és a mai napig lovagolok.
A Testnevelési Egyetemen végeztem testnevelő-edző szakon, jelenleg sport- és gyógymasszőrnek tanulok.
Edzőként sikerek: kvalifikáció junior európa, és junior világbajnokságra, több országos bajnoki cím egyéni, páros és csapat kategóriában.

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.