GyereSportolni.hu - Bike Zone Gödöllői Kerékpáros Egyesület

Generic placeholder image

Kerékpár

Bike Zone Gödöllői Kerékpáros Egyesület

Pest megye, Gödöllõ, 2100 Gödöllő, Dobó Katica utca 31.

Bemutatkozás

A Bike-Zone Gödöllő Kerékpáros Sportegyesület 2000. év végén alakult meg azzal a céllal, hogy számos városi, országos és nemzetközi versenyen a lehető legjobb eredménnyel szerepeljenek.

Az elmúlt 13 év alatt számos változáson és megújuláson mentünk keresztül.Az utóbbi években a kiváló versenyzőinknek köszönhetően számtalan szép eredményt értünk el, öregbítve Városunk és Egyesületünk hírnevét egyaránt.

Az idei évben közel 30 aktív versenyzővel vágtunk neki a versenyszezonnak, a legtöbb XCO és XCM versenyen dobogós helyezésekkel is gyarapítva éremgyűjteményünket.Évről évre egyre messzemenőbb célokat szövögetünk az utánpótlás csapatunk minden egyes tagjának, amihez egyre több támogatót is sikerült megnyernünk. Gödöllő város Önkormányzata és a Magyar Kerékpáros Szövetség - mint fő támogatóink - mellett, több cég, gazdálkodó szervezet is támogat minket különböző formában.A kerékpár idényjellegű tevékenység, azonban a felkészülés és az edzések egész évben zajlanak. Az esős, csapadékos napokat kivéve az év minden szakában tartunk kültéri edzéseket. A fiataloknál elsősorban a kerékpár kezelési technikára, a sebességre-gyorsításra és az erőfejlesztésre összpontosítunk edzéseinken, amiket a téli időszakban sem hagyunk el.Csapatépítés. Talán a legfontosabb feladat és minden edzésnek része kell, hogy legyen. Olyan edzéseket tartunk és szeretnénk tartani a jövőben is, amit a gyerekek az első perctől az utolsóig élveznek és befejezés után már a következő edzést várják. A sikerélmény és a tartalmasan együtt töltött idő olyan erős csapattá formál minket, ami a legjobb alapokat teremti meg a versenyekre való felkészüléshez.Az edzéseket célirányosan alsó tagozatos általános iskolások számára szervezzük és rendezzük. Tavaszi-nyári időszakban heti két-három alkalommal, az őszi-téli időszakban heti egyszer, hétvégén.Jelentkezni lehet a Bike-Zone kerékpáros egyesület bármely elérhetőségén.

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Kapcsolat

Cím: 2100 Gödöllő, Dobó Katica utca 31.

Telefonszám: +36203706644

E-mail cím: bikezone@vipmail.hu

Edzések helye

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

Nincs feltöltve edző

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.