GyereSportolni.hu - Bókay KSI Vizilabda Egyesület

Generic placeholder image

Vízilabda

Bókay KSI Vizilabda Egyesület

Budapest , XVIII. Kerület , 1181 Budapest, Csontváry út 58.

Bemutatkozás

HA VONZ A VÍZ, HA SZERETNÉL MEGTANULNI, VAGY SZERETSZ ÚSZNI, HA SZÍVESEN VÍZILABDÁZNÁL, ÉS LENNÉL EGY REMEK CSAPAT TAGJA, AKKOR A BÓKAY-KSI-BAN A HELYED!

A kerület számos sportegyesülete közül az egyik legtöbbeket megmozgató csapata a Bókay KSI vizilabda klub. A klubban több mint 100 7 és 17 év közötti gyerek játszik, akik semmit nem éreznek abból — hogy milyen kemény meccs fenntartani egy ilyen csapatot.Folyamatos felvételt hirdetünk 6 éves kortól lányok és fiúk részére vízilabda előkészítő oktatásainkra.

Kiket Várunk?

6 és 17 év közötti fiúkat és lányokat.

Edzések időpontjai

Itt megtalálod: http://vizipolo.com/edzesek/

Kapcsolat

Cím: 1181 Budapest, Csontváry út 58.

Telefonszám: +36705867063

E-mail cím: BOKAYVIZILABDA@GMAIL.COM

Edzések helye

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

Matusch Márk

Vízilabda oktatóTel: +36-70/ 419-89-16Gyermekkorom óta vízilabdázom, 17 éves koromig a Honvéd Dominó csapatában – ahol egy-két felnőtt OB1-es meccsen is lehetőséget kaptam – játszottam, majd az ifi utolsó évét az FTC-ben töltöttem. Serdülő korosztályig válogatott kerettag voltam. Miután az utánpótlás korosztályból kiöregedtem 1 évet játszottam a Neptun csapatában az OB1-es bajnokságban. Játszottam továbbá több évet OB1b-ben, illetve Budapest bajnokságban. 2009-óta a Bókay KSI csapatában mint edző segítem a szakmai munkát.

Szima – Mármarosi Lilla

Úszás oktatóTel: +36-20/ 489-80-29Négy éves koromban tanultam meg úszni, és 6 éves koromtól több mint 10 évig a BVSC úszószakosztályának tagja voltam.Ennyi vízben töltött idő után egyértelmű volt, hogy az uszodától nem tudok elszakadni. Óvodapedagógusként végezetem, de elvégeztem a Testnevelési Egyetem úszóedzői szakát is. Több mint 10 évig a nevelőegyesületemben úszóedzőként dolgoztam.

Tagja voltam a BVSC első női vízilabda csapatának , amellyel részt vettünk 1984-ben az első női vízilabda bajnokságban is.

A Bókay-KSI Egyesületben a megalakulás óta társadalmi munkában tevékenykedek, s tanítom meg úszni a gyerekeket s vezetem be őket a vízilabda rejtelmeibe. Feladatom a négy úszásnem helyes technikájának elsajátítása s a víz, a labda, a csapatsport megszerettetése.

Necz Ádám

Úszni egy éves korom körül tanultam meg, azonban a pólót csak 11 évesen kezdtem a BVSC-ben. Igazolt játékos először a Honvédban voltam, ahol az országos gyermek bajnokságban indultunk. Az utánpótlás pályafutásom másodéves serdülőként a Fradi színeiben kezdtem, ahol kiöregedésemig játszottam. A másodosztályt a Tipo csapatával próbáltam ki, ahol 3 szezont játszottam, majd átigazoltam az YBL wpcbe, ahol a mai napig aktívan játszom mind OB1b-ben, mind a Budapest bajnokságban. Az idő múlásával semmit nem kopott nálam a vízilabda szeretete, és szeretném minél több gyerekkel megismertetni ezt a remek játékot. Úgy gondolom, hogy keresve sem találhattam volna jobb csapatot erre, mint a Bókay-KSI, ahol a magas színvonalú képzés mellet a gyerekek élvezik is az edzéseket, és örömmel járnak le.

Szepesi Nikolett

Telefonszám: 06 30 422 79 33E-mail: szepiniki87@hotmail.com6 éves koromtól kezdve az úszás volt az életem, több hazai és nemzetközi úszóversenyen képviseltem Magyarországot. Jelentősebb eredményeim:

Örökös felnőtt magyar bajnok, Ifjúsági Európa bajnoki háromszoros bronzérmes, Európa bajnoki bronzérmes és sokszoros döntős, Világbajnoki 6. és 9. helyezett, 2004 Athén Olimpiai 21. helyezett, 2008 Peking Olimpiai 18. helyezett. A sport múltamból adódóan szeretek küzdeni, dinamikusnak, rugalmasnak igazi csapatjátékosnak tartom magamat, kitartásom határtalan, a céljaimért a végsőkig képes vagyok elmenni.

Ezzel a dinamizmussal és kitartással szeretném segíteni, és tanítani az úszni vágyókat, minél többekkel megszerettetni ezt a nagyszerű sportot.

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.