GyereSportolni.hu - Budapest Evezős Egyesület

Generic placeholder image

Kajak-kenu

Budapest Evezős Egyesület

Budapest , XIII. Kerület , 1138 Budapest, Népsziget út 1-3.

Bemutatkozás

Budapest Csónakház Észak-pest jelenleg egyetlen evezős vízitelepe. Egyesületünkben minden korosztály számára, egész évben, a különböző igényekhez igazodva biztosítjuk a lehetőséget a sportolásra. A hét minden napján, egész nap lehetőség van az evezőstelep használatára, ahol az evezésen kívül kondicionálóterem, illetve evezős ergométer terem is a sportolók rendelkezésére áll, de lehetőség van egyéb szabadidős tevékenységekre is (foci, tollaslabda, pingpong stb.).A sportegyesületünk nem kifejezetten „versenyegyesület” (bár természetesen a versenyzés is hozzátartozik a sportoláshoz), hanem elsősorban az egészséges, rekreációs testedzést igyekszik biztosítani az evezés iránt érdeklődők részére. Ugyanakkor a tehetséges sportolók részére biztosítjuk a lehetőséget a versenyzésre, illetve a versenyekre való magas szintű felkészülésre.Az evezős sport népszerűsítése érdekében évente több rendezvényt szervezünk, amelyek közül kiemelkedik: a tavasszal megtartott Vízi Majális, és az őszi időszakban megrendezésre kerülő Öböl Kupa. "Vízi-suli" oktatási programunk keretében évente több száz gyermek ismerkedik meg, testnevelés órákon, illetve iskolai sportnapokon az evezéssel.Évente 4-5 vízitúrán, és 15-20 versenyen vesznek részt egyre eredményesebben sportolóink.Információ és jelentkezésUtánpótlás korúak:

Horváth Györgynél:

06-(30)-243-70-93Kezdő felnőttek:

Tarján Tamásnál:

06-(30)-341-47-28

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Kapcsolat

Cím: 1138 Budapest, Népsziget út 1-3.

Telefonszám: +36303414728

E-mail cím: info@evezz.hu

Edzések helye

1138 Budapest, Népsziget út 1-3.

1138 Budapest, Népsziget út 1-3.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Az M3-as Metróval, vagy a 105-ös busszal a Gyöngyösi utcáig, majd a Duna Pláza mellett a Meder utcán végig a Dunáig, ahol a gyalogos hídon át a Népszigetre, és ott az első vízitelep.

Autóval: 1. lehetőség: a Váci úton észak felé haladva az Árpád út után a kis Tesco és a Baumax áruházak között balra, a Zsilip utcába bekanyarodva, végig kell haladni a Népszigeten.
2. lehetőség: a Meder utcán, majd a Prestige Towers épületei mögött a gyalogos hídig, majd onnan gyalog.

GPS koordináták

47.551419,19.066644

47.551419,19.066644

Nincs feltöltve edző

Nincs feltöltve kép

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.