GyereSportolni.hu - Casablanca TáncSport Egyesület

Generic placeholder image

Tánc

Casablanca TáncSport Egyesület

Budapest , II. Kerület , 1025 Budapest, Csalán u. 10-12.

Bemutatkozás

A Casablanca Táncklub a társastánc oktatás területén több mint 12 éves múltra tekint vissza! Ezalatt az idő alatt sok-sok embernek szereztünk életre szóló élményeket, akik azóta is visszajárnak táncos összejöveteleinkre és táborainkba.

A klub megálmodója, alapítója és tánctanára Bánkúti Ágnes.Az egyesület célja:

„A Sportegyesület célja a táncművészet image-nek ápolása, tánctörténeti ismeretek terjesztése, a modern és klasszikus tánctevékenység (kiemelten a társastánc tevékenység) népszerűsítése, gyakorlása, oktatása, támogatása a gyermekek és a felnőttek körében egyaránt.”

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Kapcsolat

Cím: 1025 Budapest, Csalán u. 10-12.

Telefonszám: +36309727557

E-mail cím: bankutiagnes@gmail.com

Edzések helye

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

Bánkúti Ágnes

Középiskolás koromban kezdtem táncolni, és 10 évnyi sikeres társastánc versenyzéstVác - 2009. október 2. követően a tánctanítás mellett döntöttem, hogy minél több embernek átadhassam a tánc szeretetét.

A Táncművészeti Főiskolán Táncpedagógusi és a Semmelweis Egyetemen Társastánc Szakedzői végzettséget szereztem.A Casablanca Táncklub alapítójaként már több mint 20 éves gyakorlattal rendelkezem a felnőtt és ifjúsági oktatás területén. Ezalatt az idő alatt több ezer embert tanítottam meg legalább alapfokon a klasszikus társastáncokra.A kezdő, középhaladó, haladó és versenytánc szintű tanfolyamaimon a kiemelt 5 latin (Rumba, Cha-cha-cha, Szamba, Jive, Paso doble) és 5 standard (Bécsi keringő, Angolkeringő, Tangó, Quickstep, Slowfox) tánc mellett néhány divattánc is a tananyag része (pl. Mambó, Rock&Roll, Hustle, Disco rumba ).Emellett magánóra keretében is vállalok egyéneknek vagy pároknak oktatást, illetve osztályoknak szalagavatókra való felkészítést akár koreográfia összeállítással együtt.A táncórákra szeretettel várom mindazokat, akik a vérpezsdítő latin zenéket és a standard muzsikát a mozgás örömének felfedezése közben szeretnék hallgatni. A családias, vidám hangulatú órák a hétköznapok gondjait feledtetve nyújtanak kikapcsolódást mindenki számára.Elérhetőségeim:

06-30-972-7557

b.agnes@casablanca-tancklub.hu

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.