GyereSportolni.hu - Csabai Farkasok Jégkorong Egyesület

Generic placeholder image

Jégkorong

Csabai Farkasok Jégkorong Egyesület

Békés megye, Békéscsaba, 5600 Békéscsaba, Gyulai út 65/1.

Bemutatkozás

Egyesületünk teljes mértékben igazodik mind a jégkorong szövetség mind a magyar kormány sportfejlesztési koncepciójához. Mely abból is látszik, hogy a jégpálya nem csak az utánpótlás jégkorongot szolgálná ki hanem lehetőséget adna a helyi és környékbeli amatőr jégkorong csapatoknak is tréningezésre. Így egy olyan lehetőséget teremtünk ami jelen pillanatban Békés Megyében egyedülálló lesz a sportszerető közönség részére valamint a lehetőséget teremt a jeges sportok művelésére.

Egyesületünk sportfejlesztési programja a jégkorong edzések foglalta jégidőn kívül lehetőséget kíván teremteni az iskolák és a felnőtt közönség számára a jégpálya látogatására és használatára így is biztosítva a jégpálya 100%-os kihasználtságát.

Jégpályával elsődlegesen a az utánpótlás korosztályt kívánjuk elérni de az egyéb korosztályoknak is biztosítani szeretnénk a jeges sportok művelését. Békéscsaba és Békés Megye lakosságának biztosítanánk a jégkorongozás és korcsolyázás lehetőségét ezáltal egy új sportolói bázist építenénk.

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Kapcsolat

Cím: 5600 Békéscsaba, Gyulai út 65/1.

Telefonszám: +36703720000

E-mail cím: info@csabaifarkasok.hu

Edzések helye

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

Kiss Roland

Kozma Ernő

Fekete Lajos

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.