GyereSportolni.hu - Csobánkai Lovarda

Generic placeholder image

Lovaglás

Csobánkai Lovarda

Pest megye, Csobánka, Csobánka, Margitliget 1.

Bemutatkozás

Lovardánk Pomáz és Csobánka határában, a Budai -és Pilis- hegység találkozásánál, a dobogókői út bal oldalán található.A Szent László Király Lovas Egyesület 2001. év végén alakult meg, és közhasznú szervezetként működik azzal a céllal, hogy egészségmegőrzés, betegség megelőzés, gyógyító-egészségügyi, rehabilitációs tevékenységet folytasson, valamint a hobbi, alkalmi lovagláson keresztül a lovas sportokat (díjugratás, díjlovaglás, távlovaglás, lovas torna) lovas túrákat, megismertesse, megkedveltesse, gyakoroltassa. Lovas nemzetünk több, mint 1000 éves hagyományának megőrzésére.A lovakkal való kapcsolat jó lehetőséget nyújt minden korosztály számára a gondoskodás, felelősség és környezettudatos magatartás kialakulására.Közvetlenül mellettünk helyezkedik el a szellemiségében hasonló gondolkodású Közép-Európai Cserkészpark, mely újabb lehetőségekkel bővíti a nyugodt környezetben kikapcsolódni vágyókat.

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Kapcsolat

Cím: Csobánka, Margitliget 1.

Telefonszám: +36307210674

E-mail cím: info@csobankailovarda.hu

Edzések helye

Csobánka, Margitliget 1.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Lovardánk Pomáz és Csobánka határában, a Budai- és a Pilis-hegység találkozásánál, a dobogókői út bal oldalán található. A Dobogókőre vezető útról el kell fordulni Csobánka felé, majd az “IRMÁK” feliratnál behajtani, át az udvaron, egy bal és egy jobb fordulat után lehet eljutni a lovarda területére.

GPS koordináták

47.65550, 18.97673

Obermayer Ferenc

Obermayer Ferenc vagyok, 1975-ben születtem. 1988 óta lovagolok, díjugratásban versenyszerűen. 1994-től Franciaországban, majd egy évvel később Németországban tanultam, dolgoztam. 1997 Pilisvörösváron, 1998-2002 Szentendrén, 2003-tól pedig Csobánkán dolgozom lovardavezetőként, edzőként.Mindenkit szeretettel várunk, hogy megismertessük a lovaglás szépségével, és tanuljunk egymástól.

Majtényi Dóra

Majtényi Dóra vagyok, 1971-ben születtem. 1994-ben kezdtem lovagolni Rákosszentmihályon, 2000-ben lovas oktatói szakképesítést szereztem, majd 2008-ban edzői minősítést a kaposvári Lovasakadémián. Oktatóként kezdetben Pomázon tevékenykedtem, majd 2002-től itt Csobánkán találtam meg számomra és lovasaim számára az ideális lovas légkört.Fontosnak tartom, hogy a lovaglás egy igazi családi program legyen, ezért a szülőket is arra buzdítom, hogy sohasem késő elkezdeni.

Szabó Bence

Szabó Bence vagyok, 2004 körül kezdtem lovagolni itt a Csobánkai lovardában, majd 2008-tól egy rövid, másfél éves versenyzéssel folytattam, amiben Obermayer Ferenc sokat segített. 2011-ben kezdtem el oktatni azokat, akik a lovaglás iránt nyitottak.Az én célom is a lovaglás népszerűsítése, és mindenkit buzdítanék arra, hogy próbálja ki, mert nincs lehetetlen és ezt számos tanítvány is bizonyítja. Aki ügyetlennek érzi magát, az se féljen, mert biztos meg fog tanulni lovagolni, ha rajtunk múlik!

Krátky Rebeka

Krátky Rebeka vagyok, 1993-ban születtem. Óvodás koromban kezdtem el lovagolni, igaz, akkor még nem rendszeresen. A szünetekben általában olyan helyekre utaztunk, ahol volt lehetőségem lóra ülni. 2003-ban kezdtem el rendszeresen lovagolni itt, Csobánkán. A gyerekkori utazások során jó pár lovardában, lovas iskolában jártam és sok mindent tapasztaltam.Úgy érzem, itt minden adott ahhoz, hogy bárki megismerkedhessen a lovakkal és a lovaglás nyújtotta csodálatos élménnyel.

Géczi Orsolya

Géczi Orsolya vagyok, 1989-ben születtem. 10 éves koromban kezdtem lovagolni, sokáig hobbi szinten, jelenleg díjugratásban versenyzem. Hat éve oktatok rendszeresen, elsősorban gyerekeket, de felnőttekkel is szívesen foglalkozom. Szeretnék az igazán elszánt és érdeklődő lovasoknak minél több tudást átadni, valamint lovasaimnak megadni mindazt, amire kezdőként én is vágytam.

Szabó Krisztina

Szabó Krisztina vagyok, 10 éves korom óta lovagolok. Amellett, hogy 2010 óta saját lovammal díjugratásban versenyzem, rendszeresen több lovat mozgatok, nyírok, gondozok. Lovasedzőként fontosnak tartom, hogy a lovasoktató már az alapok tanításánál szem előtt tartsa a későbbi fejlődési lehetőségeket, ugyanakkor egyszerűen, érthetően és sikerélményekkel vezesse át a kezdőket a jó lovaglótudáshoz vezető út első lépésein.Gyerekkorom óta nem tudok elszakadni a lovak közelségétől, így érzem magam felszabadultnak és boldognak. Ezt az érzést szeretném átadni minden a lovassport iránt érdeklődő kezdő vagy újrakezdő gyereknek és felnőttnek.

Gál Kyra

Gál Kyra vagyok, 2008 óta napi szinten foglalkozom lovakkal, lovaglással. E csodás patások mellett találtam meg a nyugalmat, kiragadtak a hétköznapokból. Saját lovaimon, hobbilovasként lovasíjászkodni kezdtem, megismerkedhettem a lovaglás hagyományőrző oldalával majd a sportos, angol stílussal is. 2011-ben kezdtem el lovagoltatni, majd megszereztem lovasedzői képesítésem. Azóta is örömmel figyelem kicsik és nagyok fejlődését, ügyesedését, bebizonyították, hogy nincs reménytelen eset. Nemcsak az egészség megőrzésében játszik fontos szerepet, de a lovakkal való kapcsolat terápiás céllal is kiváló. Így hát mindenkit arra buzdítok, hogy próbálja ki ezt a sportot, váljunk igazi lovas nemzetté!

Juhász Alexandra

Juhász Alexandra vagyok, 1994-ben születtem. Pici korom óta a lovak közt vagyok, 2000-ben kezdtem el lovagolni, majd 2002-ben versenyezni díjlovaglásban és ügyességi versenyeken. 2014-ben lettem hivatalos lovasoktató, versenyeztem szinte az összes szakágban; a szívemhez a western lovaglás áll a legközelebb, de angol stílusban is oktatok évek óta. Dolgoztam külföldön a Dobrovitz csapattal és még sok turisztikai helyen Magyarországon belül. Szeretném felkelteni az emberek érdeklődését és kedvét a western lovaglásra is, hogy mindenki megtalálhassa a magához illő lovaglási stílust akár versenyszintig is.

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.