GyereSportolni.hu - DanceFormers Tánciskola

Generic placeholder image

Tánc

DanceFormers Tánciskola

Budapest , VI. Kerület , 1067 Budapest, Eötvös u. 10.

Bemutatkozás

Pár lelkes fiatal még 2007-ben gondolt egyet, mégpedig, hogy a lehető legtöbb ember életébe vigyen színt kubai salsa oktatás keretein belül. Sikert sikerre halmoztak, többezer lelkes tanítvány életébe hozták el a salsa-bachata-kizomba rendkívül pozitív életérzését. Táboraikban nem csupán a táncórák, hanem az egyéb remek szabadidős tevékenységek is helyet kaptak.

Miután az oktatók hőn szeretett iskolája 9 élménydús év után bezárta kapuit, új néven, de a régi értékeket szigorúan tartva alapítottak új tánciskolát, ahol folytatták a munkát és emberek százai életének megfűszerezésén munkálkodnak táncóráik és rendezvényeik során a mai napig is... :)

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Edzések időpontjai

Itt megtalálod:

https://www.danceformers.hu/tanfolyamok

Kapcsolat

Cím: 1067 Budapest, Eötvös u. 10.

Telefonszám: +36705158896

E-mail cím: info@danceformers.hu

Edzések helye

1067 Budapest, Eötvös u. 10. - E10 Kultúrális Platform

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Tömegközlekedéssel a 4-6-os villamossal, földalattival,
105-ös busszal könnyedén megközelíthető!

Autóval: Iskolánk az Oktogon közvetlen közelében, az Eötvös10 Kultúrális Központban kapott helyet, 18 óra után ingyenes parkolási lehetőséggel rendelkezik a környező utcákban.

GPS koordináták

47.505189, 19.065255

Gábor

Oktatott táncok: Kubai salsa, BachataKedves Tánc Iránt Érdeklődő!

2007-től tanítok kubai salsát fiatalnak, kevésbé fiatalnak, félénknek, macsónak, mindenre elszántnak, szőkének, barnának, és mindenkinek aki valami új fantasztikus dolgot keresett addig az életében. Jelentem tisztelettel, jó részük meg is találta! :) Sokakkal sikerült megszerettetnem a tánc, a mozgás örömét, a közösséghez tartozás, az önfeledt szórakozás élményét.

Számomra a legfontosabb, hogy a tanfolyamon résztvevők mosolyogva, élményekkel és energiával feltöltődve, új ismeretségekre szert téve, na és persze alapos tánctudással felvértezve távozzanak az órákról. Hogy megadhassuk számukra azt a pluszt, amely a szürke hétköznapok mókuskerekében kiveszni látszik.

Véleményem szerint egy igazán jó táncórán csak úgy repül az idő; Tanulságos, érdekes, vicces, energikus, pörgős, mind tematikailag, mind pedig hangulatában egy jól felépített íve van, ahol a résztvevőt egyetlen percre sem hagyjuk unatkozni. Akár egy lebilincselő romantikus akció-vígjátékban, ahol Te vagy az egyik főszereplő! :)

Ha szeretnél részese lenni, tégy egy próbát! Várlak Téged is szeretettel csoportjainkban.

Ha pedig az átlagnál gyorsabban szeretnél fejlődni, vagy a teljesen nulláról pillanatok alatt party képes tánctudásra szert tenni, ajánlom figyelmedbe a magánóra lehetőségét!

Legyél Te is egy salsa-gép! Kezdhetjük? ;)

Szittya

Oktatott táncok: Kizomba, Tarraxa, Afro House, Kubai Salsa, Orishas, Afro RumbaA tánc több mint 15 éve meghatározó része életemnek, melyből 10 éve tanítok is.

Az elmúlt pár évben – a pörgős kubai salsa után – új szerelmem lett a táncban, mely nem más, mint a kizomba.

Ez a tánc remek ellenpólusa annak a dinamikus stílusnak, melyet korábban a salsa kapcsán űztem, így téve még élvezetesebbé azokat a pillanatokat, melyeket a parketten töltök.

Óráinkon partneremmel, Barbival nagy hangsúlyt fektetünk a zeneiségre, a partnerre történő figyelem fejlesztésére és az olyan apró részletekre, melyektől a tánc több lesz puszta lépteknél és élménnyé válik. Mindemellett hazai és külföldi workshopokon folyamatosan képezzük magunkat, hogy óráinkon a legfrissebb trendeket, figurákat is megmutathassuk.

Óráinkon minden korosztály képviseltette már magát, így nem lehetsz se túl fiatal se túl öreg ahhoz, hogy ne tudj becsatlakozni az óráinkra :)

Legjobb eredményeim: Országos bajnokság, Rueda: I. hely; Világbajnokság, Rueda: II. hely

A magánórákat elsősorban abban az esetben ajánlom, ha a remek csapatos táncélménynél fontosabbnak véled a gyorsabb haladási tempót, netán szeretnél becsatlakozni/felzárkózni egy már futó csoporthoz, vagy csak egyszerűen szeretnél jobban elmélyülni a részletekben.

Várunk szeretettel óráinkon! :)

Barbi

Oktatott táncok: Kubai salsa, Kizomba, Afro houseA tánc és sport, a mozgás gyerekkorom óta az életem része. Körülbelül 10 éves korom óta sportolok versenyszerűen. Fitness-szel kezdtem, majd további, különböző sportágakban próbáltam ki magam hobbi és versenyszinten (öttusa, vívás, thai-boksz, ökölvívás). Jelenleg a tánc mellett taekwondozom, mely remekül kiegészíti a táncot, mint mozgásformát.

A versenysport mellett a tánc folyamatosan jelen volt az életemben, többféle táncstílust is kipróbáltam, tanultam. Gyerekkoromban belekóstoltam az akrobatikus Rock and Roll-ba, a fitnesz mellett a show-táncba, majd a hip-hop stílussal ismerkedtem meg. A salsa-val először 2010-ben találkoztam. Egyből megszerettem a salsa és az órák hangulatát, illetve a „salsa-s közösséget”. Később részt vehettem egy salsa-tanárképzési-programon, melyen, a fél éves képzés alatt a tánciskolán belül oktatott többi stílussal is megismerkedtünk (vonalas salsa, bachata). Mándoky Szittyával, 2012-ben kezdtünk el együtt dolgozni, eleinte a kubai salsa és a kubai style órákon besegítve. Általa ismerkedtem meg a kubai son-nal, afroval (orisha) és afro rumbával, mely azóta is nagy „szerelmem”.

Másik nagy szerelmünkkel, a kizombával partneremmel együtt ismerkedtünk meg, majd egy intenzív tanulási időszak után 2013-ban indítottuk el első, kezdő kizomba tanfolyamunkat. A kizomba által ismerkedtünk meg az afrohouse és kuduro táncstílussal mely afro jellege miatt szintén megragadt mindkettőnket.

Fontosnak tartom, hogy folyamatosan képezzem magam, így a tanítás és sok gyakorlás mellett, szabadidőmben a jazz táncra is hangsúlyt fektetek, valamint hazai és külföldi rendezvényeken is részt veszünk. Az eltelt 5 év alatt több, külföldi és hazai neves táncostól, oktatótól tanulhattunk/tanulhattam.

Óráinkon nagy hangsúlyt fektetünk a zeneiségre, a partnerre történő figyelem fejlesztésére és az olyan apró részletekre, melyektől a tánc több lesz puszta lépteknél és élménnyé válik.

András

Oktatott táncok: LA Salsa, Kubai salsa, Bachata, Zouk2007 óta foglalkozom latin táncokkal, és az érdeklődésem a mai napig is csak szélesedik és mélyül. Szeretem a sokféleségüket, életörömüket, az eleganciájukat és a testi-lelki hatásukat, amivel színezik az életem.

Tanultam és tanítottam már sokféle stílust: kubai és L.A. style salsa, bachata, son, reggaeton és brazil zouk.

A tánc lényege számomra elsősorban a saját testeddel való kapcsolat elmélyítése a zene segítségével, és a táncpartnereddel való harmónia fejlesztése és megélése a tánc során.

A tánc remek allegória az életre.

A FÉRFI vezet, irányt mutat, erőt ad, és támaszt nyújt.

A NŐ befogad, követ, díszít és ragyog a tánc közben.

A másik szenvedélyem mindig is a tanítás volt. Nincs annál felemelőbb pillanat, mint látni a megértés fényét feltűnni valakinek a szemében és örülni a sikerének, aminek így részese lehetek.

Így szemlélve nem is kérdés, hogy a tánctanítás nekem dupla öröm, hiszen egyszerre hódolhatok mindkét szenvedélyemnek.

Igyekszem mindenki számára elsajátíthatóan és játékos örömmel tanulható formában átadni mindazt, amit a táncról tudok és tanulok a mai napig is.

Dia

Oktatott táncok: Kubai salsaKislánykorom óta a tánc az életem része. Több évig jártam balettra, ritmikus sportgimnasztikára, és hip-hop táncra. Pár év tánc kihagyás után 2009-ben kezdtem salsázni. Az első órától kezdve nagyon tetszett a salsa ritmusa, hangulata, és a nőiesség megjelenítése. Számomra a salsa a nőiességem kifejező eszköze, tánc közben tudom teljesen megélni a nőt, ahogyan követem a férfit, és ahogyan átadom magam a férfi vezetésének. Lányoknak az órákon ezt az érzést szeretném átadni, a fiúkat pedig bátorítani a határozott vezetésre.

Eszter

Oktatott táncok: Kubai salsa, BachataÚgy vélem, hogy a zene és a tánc iránti szenvedélyem a szüleimtől kapott örökségem. Először a zene alapjait sajátítottam el 8 év zongora tanulással és zeneiskolával. Közben nem túl nőies sportot választottam a foci személyében. Volt szerencsém megismerkedni a standard táncok alapjaival is. De akkor még mindig csak kerestem a "Dirty Dancing-érzést", melyre 2010-ben bukkantam, és 2013. márciusa óta intenzíven szerves része az életemnek. Első látásra szerelem volt a kubai salsa tüzes lüktetése, a bachata mámorító lágysága, és a kizomba formabontó elegye. A tánctanulás egyszerre kapcsol ki és pörget fel egy-egy nehéz, illetve kevésbé nehéz nap után. Ezt az érzést szakmám, hivatásom útján először egy 3 napos újszülöttnek sikerült átadnom, jelzem a szülők nagy büszkeségére. Azóta a tanítványaim kicsit megnőttek és megkorosodtak, de ha neki sikerült, neked is sikerülni fog! :)

Adri

Oktatott táncok: Kubai salsa, Zumba4 éves korom óta része az életemnek a sport, fôként a tánc. Kezdtem az akkor oly "divatosnak" tartott művészi tornával, folytattam jazz-balettel, majd jött a hip-hop, amit aerobik tàncszínházban eltöltött évek követtek.

Úgy hozta az élet, hogy egy hosszabb szünet következett be, ami a táncot illeti, eközben az aerobik jelentette a kikapcsolódást a hétköznapokban. Ez azóta a hivatásommá is vált. :)

Aztán egyszer csak egy tengerparti salsa-zumba táborban találtam magam. Ott szerettem bele a salsába. Rögtön éreztem, hogy ezt a számomra új táncstílust minél előbb szeretném elsajátítani. Vettem pár magánórát, hogy ősszel már egy magasabb szinten tudjam folytatni tánciskolai keretek között. Intenzív tanulás következett, majd felkértek asszisztensnek, később pedig a képzések és fejlődésem során oktatóvá váltam.

És hogy jött a zumba?

A zumba egy hatalmas buli számomra! Ez az, amit elsőként megtapasztaltam egy zumba óra keretében. A zene és a mozdulatok könnyen elsajátítható jellegének köszönhetően önfeledten buliztam végig a 60 percet! :) Aztán függővé váltam. Elhatároztam, hogy szeretném át adni ezt az élményt minél több embernek! :)

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.