GyereSportolni.hu - Debreceni Hoki Klub

Generic placeholder image

Jégkorong

Debreceni Hoki Klub

Hajdú-Bihar megye, Debrecen, 4031 Debrecen, Derék u. 33.

Bemutatkozás

A Debreceni Hoki Klub 1989-es megalakulása óta foglalkozik Debrecen jégkorongsportjának fejlesztésével. A klub jelenleg 210 fős tagsággal rendelkezik, ezzel a város egyik legnagyobb utánpótlás bázissal rendelkező egyesülete. Az egyesület rendelkezésére álló, országosan kivételes létesítményi hátteret, a Debreceni Jégcsarnokot is üzemeltető Debreceni Sportcentrum Közhasznú Nonprofit Kft-vel és Debrecen város Önkormányzatával közösen sikerült megteremteni.

Értékeink:
- A munkánkat nagy rutinnal és komoly versenysport múlttal rendelkező kvalifikált edzők segítik. Egyre növekvő szakmai elismertség övezi munkánkat, országos szakmai körökben és városi sportszakmai fórumokon egyaránt.
- A városi sport- és kulturális élethez több szálon kapcsolódunk (iskolai toborzás, kori-suli, sportágválasztó, Virágkarnevál, 25 éves a DTV, Toborzó Országfutás, Galiba Fesztivál, Veled kerek a világ! sportnap stb.).
- Fontosnak tartva a társadalmi szerepvállalást, több karitatív akcióban, kezdeményezésben, adománygyűjtésben is részt vettünk, részt veszünk (Movember, mellrák elleni küzdelem, Szívünk napja, BAGE Karácsony, Sára Mosolya Alapítvány, Nárcisz futás, Debreceni Karitatív Testület "Kék vödör" akciója).
- Az eredményes sportolói és szellemi fejlődés mellett kiemelt figyelmet fordítunk a személyiségfejlesztés területeire, az egymás iránt érzett felelősségvállalás kialakítására, a csapatban való gondolkodásra.
- A mozgás örömét, az egészséges életmód hangsúlyozását sportolóinkon és családjaikon keresztül a társadalom minél szélesebb rétegéhez el tudjuk juttatni.

Általános céljaink:
- Játékosaink számára követhető, pozitív jövőkép biztosítása.
- Magas színvonalú sportszakmai, komplex oktatási-nevelési rendszer kialakítása egy debreceni sportakadémiai rendszerben.
- A korcsolyázás és a jégkorong egyre szélesebb körű és egyre intenzívebb népszerűsítése főleg az óvodások és kisiskolások körében.
- Tervszerű tehetségkutatás és tehetséggondozás feltételeinek megteremtése.
- Megismertetni és megszerettetni a jégkorongot Debrecennel, megtölteni a csarnok lelátóit.

Mottónk:
"Hiszünk abban, hogy a sikernek nincs titka. A sikernek ára van; az odaadó felkészülés, a kemény munka, az önfeláldozás, a megfeszített akarat. Hisszük, hogy együtt többek vagyunk, mint egyedül. Együtt és egymásért tudunk a hibáinkból tanulni és új életre kelni, mint a főnixmadár!"

Kiket Várunk?

4 és 10 év közötti fiúkat és lányokat.

Előfeltétel a jelentkezéshez

Nincs

Kapcsolat

Cím: 4031 Debrecen, Derék u. 33.

Telefonszám: +36202641581

E-mail cím: info@debrecenihoki.hu

Edzések helye

Debreceni Jégcsarnok 4031 Debrecen, Derék u. 33.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

47.524661, 21.598121

Nincs feltöltve edző

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.