GyereSportolni.hu - Duna - Royal Sporttánc Egyesület

Generic placeholder image

Tánc

Duna - Royal Sporttánc Egyesület

Fejér megye, Dunaújváros, 2401 Dunaújváros, Táncsics Mihály u. 1/A

Bemutatkozás

A Duna-Royal Sporttánc Egyesület 1991 kezdte meg működését Dunaújvárosban az MMK-ban, akkor még csak klub jelleggel. Mint egyesület 4 éve működik.

A táncosok heti rendszereséggel 3 alkalommal gyakorolhatják a latin táncokat a Szilágyi Erzsébet Általános Iskola tornatermében. A haladóknak versenyzési lehetőséget biztosítunk. Tanfolyamok mellett szalagavatók megszokott nyitótáncaira csoportos felkészítést-betanítását illetve igény szerint céges hétvégéken, kirándulásokon, vagy csapatépítő tréningeken tánctanítást vállalunk.

Táncosaink több korosztályban is remekelnek latin és standard táncversenyeken országszerte. 2006. január 21-én rendeztük meg az I. Gastroyal Kupa klubközi és meghívásos táncversenyt nagy sikerrel, aminek folytatását jövőév tavaszára tervezzük.

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Kapcsolat

Cím: 2401 Dunaújváros, Táncsics Mihály u. 1/A

Telefonszám: +36308546337

E-mail cím: dunaroyal@gmail.com

Edzések helye

2400 Dunaújváros, Bercsényi u. 10. - Szilágyi Erzsébet Általános Iskola

2400 Dunaújváros, Bercsényi u. 10. - Szilágyi Erzsébet Általános Iskola

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

46.966860, 18.928621

46.966860, 18.928621

BOGDÁN PÉTER

MŰVÉSZETI VEZETŐ

A táncművészettel 1981-től kerültem kapcsolatba a KISZ Központi Művészegyüttes táncos tanulójaként. Mestereim; Somogyi Tibor, Matetics Éva voltak. Néptánc Működési Engedélyem megszerzése után (B kategória) 1987-től 1998-ig a Talentum Kulturális Fórum professzionista táncosaként dolgoztam. Ezzel párhuzamosan versenytánc standard kategóriából B osztályig, Latin kategóriából S osztályig amatőrként jutottam. A profi vizsga megszerzése után latinból profiként versenyeztem. 1998-ban Lyra-díjat kaptam. 1997-ben néptánc oktatói képesítés szereztem. 1999-ben a Magyar Művelődési Intézet Társastánc, Versenytánc, Divattánc oktatói képesítést szereztem. 1999-2004-ig a Talentum Nemzetközi Tánc és Zeneművészeti Szakiskolában tagozatvezető tanárként dolgoztam. 2009-ben a Magyar Táncművészeti Főiskola modern-társastánc táncpedagógus szakán végzett.

JÁNOSI LÁSZLÓ

1967-80. között 21 magyar bajnoki cím (standard és latin táncokban összesen, ha már ekkor lett volna hivatalos 10-tánc verseny, az újabb 10 bajnoki címet jelentett volna)); 1981-1987 között veretlenül, nem hivatalosan 21 profi magyar bajnoki cím (standard-, latin- és tíztáncban); 1980-ban hivatásos előadóművészi (ORI)-vizsga; 1982-ben elvégeztem a Népművelési Intézet Társastáncpedagógus-képzőjét; 1994-ben kiváló minősítéssel angol táncpedagógus-diplomát szereztem; az IDSF (Nemzetközi Táncsport Szövetség) kategóriájú pontozóbírója és vizsgázott döntnöke vagyok; 3 évfolyamot tanítottam a Színművészeti Főiskolán (többek között pl. tanítványom volt Timkó Eszter, Liptai Claudia, Détár Enikő, stb); negyedik éve oktatok a Testnevelési Egyetemen (sportoktatói tanfolyam a táncsportban); akkori feleségemmel és partneremmel, Gruber Mártával hét éven keresztül foglalkoztunk intenzíven a mi munkánk által is sokszoros magyar bajnokká és világ- és európabajnoki pontszerzővé érett Engi-Tóth jégtánckettőssel; hét évet tanítomam a Talentum Kulturális Alapítvány Társastánc tagozatán a versenytáncot; 13-ik éve éve tanítom a versenytánc tantárgyat az MMI társastáncpedagógus-képzőjén (ami azt jelenti, hogy az utánam következő tánctanár-, ill. tánctréner-generációknak legalább 80%-a az én kezeim közül (is) került ki); végül, de nem utolsó sorban 1981 óta a magyar bajnokoknak kb. 70%-a a tanítványom volt.

WOLF NANDA

1985-ben születtem. Tízéves korom óta veszek részt tánc kurzusokon, Magyarországon illetve külföldön egyaránt. Versenyzői pályafutásom ideje alatt voltam Ifjúsági Latin Magyar Bajnok, Négyszeres Latin Magyar Bajnok II. helyezett és négy évig Magyar Latin Ranglista I. helyezett. Számos International Open döntőse és érmese voltam. Három éve rendszeresen tanítok és tanfolyamokat is tartok.

Nincs feltöltve kép

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.