GyereSportolni.hu - Dunafém-Maroshegy SE

Generic placeholder image

Labdarúgás

Dunafém-Maroshegy SE

Fejér megye, Székesfehérvár, 8000 Székesfehérvár, Csíkvári u. 10.

Bemutatkozás

Székesfehérvár egyik patinás egyesületeként 1951. óta a székesfehérvári Ikarus gyár támogatásával vettünk részt a város sportéletében.

Mint általában az egyesületek életében a rendszerváltozás minket is komolyan érintett. A gazdasági nehézségeket egyedül a labdarúgó szakosztály élte túl. Székesfehérvár Város Önkormányzata és komoly magántőke bevonásával a mai napig sikeresen működünk. Felnőtt csapatunk éveken keresztül a Magyar Nemzeti Bajnokság harmadik ligájában szerepelt. Jelenleg a megyei osztályban szeretnénk kivívni annak a lehetőségét, hogy mihamarabb visszakerüljünk az országos vérkeringésbe.Céljaink elérésének az érdekében nagyon komoly utánpótlás bázist működtetünk. Hat korosztályban mintegy 140 gyermek versenyszerű sportolását biztosítjuk szakembergárdánk segítségével. Mindezt 8-10 millió forintos költségvetésből finanszírozzuk Sikeres munkánk eredményességét nem csak a magyar élvonal számos klubja (pl.: Fehérvár FC, Bp Honvéd, Győri Eto FC), hanem az angol Premier League meghatározó csapata a Manchester City is kiaknázta.

A továbbiakban is nevelő egyesületként szeretnénk biztosítani a sportolni vágyó fehérvári és környékbeli fiatalok számára a megfelelő szakmai felkészítést a labdarúgásban.

Mint minden család életében, úgy az egyesületünk számára is elengedhetetlen egy saját otthon, amely 2003-ig Maroshegyen található Ikarus-sportkomplexum volt. Ekkor ezt privatizálták és azóta, a város különböző létesítményeiben találtunk ideiglenes otthonra.A legnehezebb időszakot sikeresen átvészelve Székesfehérvár Város Önkormányzata segítségével 2,5 hektáros új, minden igényt kielégítő sport- és szabadidő központ épül, -a 180 millió forintos beruházás keretében a Maroshegy-Dunafém SE és a sportolni vágyó fehérváriak számára-, ugyanazon területen, ahol kezdetektől fogva működünk.

A megújult elnökség töretlenül azon dolgozik, hogy a Maroshegy - Dunafém Sport Egyesület minél több dicsőséget szerezzen Székesfehérvárnak és ezzel hozzájáruljon városunk sportsikereihez.

Kiket Várunk?

Csak fiúkat.

Kapcsolat

Cím: 8000 Székesfehérvár, Csíkvári u. 10.

Telefonszám: +36203804795

E-mail cím: mesics.janos@freemail.hu

Edzések helye

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

Viktor Ferenc

Felnőtt csapat edző

Mesics János

U19 edző

Vas Tibor

U16 edző

Szente Pál

U15 edző

Papp György

U13 edző

Gelencsér Tibor,

U12, U11 edző

Szekszárdi Balázs

U9 edző

Pongrácz Gábor

U7 edző

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.