GyereSportolni.hu - Dunaferr SE Röplabda Szakosztály

Generic placeholder image

Röplabda

Dunaferr SE Röplabda Szakosztály

Fejér megye, Dunaújváros, Dunaújváros Eszperantó út. 4.

Bemutatkozás

Dunaferr SE Röplabda szakosztálya legfőképpen az utánpótlás nevelésben emelkedik, ki a magyar átlagból, amit 20 magyar bajnoki cím, és 25 diákolimpiai arany fémjelez. A szakosztályban több korosztályos csapat működik, ide tartoznak a serdülők az ifik és a juniorok is. Ezekbe a csapatokba hosszas kiválasztást követően a legjobb utánpótlás játékosok kerülnek, ezt mutatja, hogy a korosztályos válogatottakban igen szép számmal jutnak be sportolóink. A csapatok összehangolása felmenő rendszerben történik. Szakosztályunknál szakmailag felkészült, sokszor bizonyított stáb dolgozik. A szakosztály bázis iskolája a Hild József Szakközépiskola és Kollégium, ahol közel két osztályra való fiatal röplabdázó tanul. Vidékről érkező játékosokat gondoskodó, családias légkör veszi körül.

A széles alapokat 3 általános iskola jeleníti meg, ahol közel 50 gyermek ismerkedik a röplabdázás fortélyaival. Partner iskoláinkban egyre népszerűbb ez a játék. Nem túlzás megállapítani, hogy gyakorlatilag röplabda akadémiát hoztunk létre a Dunaferr SE névadó szponzorának, az együttműködő iskoláknak, és a saját elkötelezettségünknek köszönhetően.

A dunaújvárosi nevelő bázis méltán nevezhető nemzetközi hírűnek, hiszen több tehetséges fiatal nevelkedett nálunk és mára már a különböző európai bajnokságokban szerepelnek. ifj Grózer György, Baróti Árpád, Pádár Krisztián, Tóth Gábor, csak hogy pár nevet megemlítsünk. Játékosaink egész sora erősíti a korosztályos Nemzeti Válogatottainkat.A röplabdázás az egész világon az egyik legnépszerűbb játék, nincs kontinens ahol ne vonzana tömegeket a lelátókra. Sajnos Magyarországon az utóbbi évtizedben háttérbe szorult ez a nagyszerű sport, de úgy érezzük, hogy a Magyar Röplabda Szövetség vezetése és a MOB eltökélt abban, hogy ez a helyzet megváltozzon.

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Kapcsolat

Cím: Dunaújváros Eszperantó út. 4.

Telefonszám: +36308487359

E-mail cím: utanpotlas@durop.hu

Edzések helye

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

Nincs feltöltve edző

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.