GyereSportolni.hu - Fencing Táncstúdió

Generic placeholder image

Tánc

Fencing Táncstúdió

Gyõr-Moson-Sopron megye, Gyõr, Győr

Bemutatkozás

Az általam vezetett Fencing TáncSport Egyesület és Táncstúdió gyökerei a 70-es évekre nyúlnak vissza. Akkor, Szabó Laci bácsi vezetésével a MÁV Arany János Művelődési Ház nagytermében (Vasutas) működött a tánciskola és a tánciskola tagjaiból alakult táncklub. A jó hangulatú klubfoglalkozásoknak, utazásoknak és a szép emlékeknek köszönhetően szívesen emlékezünk vissza ezen időszakra az egykori táncos barátokkal, kiknek ma van szerencsém gyermekeiket tanítani.

Jelenlegi formájában 1990-óta működik a tánciskola. Mind a formációs-, mind a versenytáncok területén több mint 20 éve az ország élvonalához tartozunk. Természetesen a versenytáncos képzés mellett lehetőséget biztosítunk azok számára is, akik szórakozás szintjén szeretnének a társastáncokkal ismerkedni. Fontosnak tartjuk, hogy iskolánkra ne csak az oktatás legyen jellemző, hanem egy komplex tanulásra és szórakoztatásra épülő klubéletet alakítsunk ki.

Iskolánk közel 300 állandó taggal rendelkezik az óvodás kortól a felnőtt korosztályig a tánciskolástól a versenyzőig. Versenyzőink az alap „D” osztálytól a „C” osztályon keresztül egészen az „S” u.n csúcsosztályig versenyeznek és nagyon szép eredményeket érnek el. A FENCING TSE már több éve együtt dolgozik az ETALON művészeti intézettel, mely az alapfokú művészetoktatás kereteit biztosítva lehetőséget teremt a magas oktatási színvonalon képzett utánpótlás nevelésére.

Természetesen nagy létszámban biztosítunk lehetőséget valamennyi korosztályban a szórakozás szintjén táncolni vágyóknak is, hiszen ma már a tánc lényegesen több mint lépések egymásutánisága megfelelő ritmusban.

A tánc, művészet és szépség, önkifejezés, társasági időtöltés és kellemes sport, egészséges életmód harmonikus kiegészítője, jó kikapcsolódás, baráti közösségek szerveződésének különleges színtere.

Mindehhez nem csak oktatási kereteket biztosítunk, hanem számos tánc-partyt, bált, wellnessel egybekötött tánchétvégét szervezünk tánciskolánk tagjainak és az általuk meghívott vendégeknek.

Ilyen létszám megfelelő szakmai színvonalú képzését természetesen egyedül nem lennék képes ellátni. Jelenleg három kiválóan képzett oktató segíti munkámat. Halász Péter a versenyzők trenírozásában, míg Décsiné Benis Ilona és Kupi Adrienn az utánpótlás nevelésében és a tánciskolai órák vezetésében segíti munkámat.

Óráink fő helyszíne: a Pálffy Miklós Kereskedelmi Szakképző Iskola aulája és tükrös termei.

Szeretettel várunk mindenkit iskolánkban !

Horváth Miklós
táncpedagógus

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Kapcsolat

Cím: Győr

Telefonszám: +36208082122

E-mail cím: info@tarsastanc.hu

Edzések helye

Óráink fő helyszíne: a Pálffy Miklós Kereskedelmi Szakképző Iskola aulája és tükrös termei.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

47.675587, 17.650043

Horváth miklós

Végzettségeim:
1989. Társastáncoktató - Országos Közművelődési Központ
1996. Versenytánctréner - Magyar Művelődési Intézet
1999. Apáczai Csere János Tanítőképző Főiskola
2004. Táncpedagógus - Magyar Táncművészeti Főiskola
2011. Mestertanár MA - Magyar Táncművészeti Főiskola

Kezdetben műszaki pályára készültem, melyhez az alapvégzettséget 1982-1986-ban meg is szereztem. Azonban elcsábított a tánc varázslatos világa, mellyel 11 éves koromban kezdtem megismerkedni, s közel 30 éves koromig versenyszerűen űztem.

Eredményeim, melyekre a legbüszkébb vagyok:
- 1998 Profi Latin-amerikai Táncok Magyar Bajnokságán elért II. helyezés,
- több Mambo Magyar Bajnoki cím
- az 1996-os Mambo Európa Bajnokságon elért II. helyezés, melynek köszönhetően átvehettem a Magyar Divattánc Szövetség Nívó Díját,
- az általam vezetett formációs csoporttal a 90’-es évek közepén elért Magyar Bajnoki cím illetve dobogós helyezések.

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.