GyereSportolni.hu - Fitt-box Ökölvívó Egyesület

Generic placeholder image

Ökölvívás

Fitt-box Ökölvívó Egyesület

Vas megye, Kõszeg, 9730 Kőszeg, Petőfi tér 14.

Bemutatkozás

A Fitt-boksz Ökölvívó Egyesület Kőszeg városában éli mindennapjait. A sport, mint az egészség megőrzésére és testünk fittségének megtartására irányuló cél párosul az ökölvívás szeretetével és tiszteletével.Az egyesület hivatalos keretek között 2009 nyara óta működik, ugyanakkor a korábbi években már foglalkoztak ökölvívással, utánpótlás keresésével és nevelésével az edzések mellett.

2008 szeptembere óta dolgoznak együtt a korábban Kőszegi SE néven működő szakosztállyal.Az edzőtermet egy a kőszegi önkormányzat által felajánlott és rendelkezésükre bocsájtott helyiségben alakították ki és szerelték fel a szükséges eszközökkel, sportszerekkel.Az ökölvívó utánpótlás felkutatása és nevelése terén már megtették az első lépéseket:

a kőszegi általános iskolákból felhívásuk, megkeresésük alapján kerülnek a gyermekek az ökölvívó egyesület szárnyai alá.Jelenleg 20-30 fő edz naponta, fiúk-lányok egyaránt.

A Fitt-boksz Ökölvívó Egyesület tagjai jelképes összeggel, napi edzésdíjjal támogatják a munkát.A mozgás szeretete és tisztelete mellett a kötelek adta keretek is tiszteletet ébresztenek előbb-utóbb ezekben a gyerekekben.

A versenyzés mellett sokan hobbi szinten járnak az egyesület edzéseire, csupán a mozgás szeretete és a közösség nyújtotta élmények vonzzák őket.Az edzők és a versenyzőtársak iránti alázat és tisztelet komoly fizikai munkával és felkészüléssel párosul.Az egyesület versenyzői számos hazai ökölvívó versenyen, valamint bemutató gálákon vesznek részt.

A különböző korcsoportokban és versenysúlyokban indulók eredményeikkel bizonyítják: a befektetett munka idővel megtérül, és komoly elismerést hoz mind az ökölvívó egyesület, mind a bokszolók számára.Céljuk, hogy megragadjanak a magyar ökölvívósport palettáján, valamint a sport és a mozgás szeretetére neveljék a náluk edző gyerekeket, fiatalokat.

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Kapcsolat

Cím: 9730 Kőszeg, Petőfi tér 14.

Telefonszám: +36306114291

E-mail cím: info@fitt-box.com

Edzések helye

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

Gombai János

Finesz Ernő

Varsányi Áron

Nincs feltöltve kép

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.