GyereSportolni.hu - Forma Tánciskola és Táncsport Egyesület

Generic placeholder image

Tánc

Forma Tánciskola és Táncsport Egyesület

Csongrád megye, Szeged, 6724 Szeged, Cserzy Mihály utca 30/b.

Bemutatkozás

Ha kedvet érzel magadban, ahhoz, hogy kipróbáld TE is, akár hobby szinten a táncot, vagy versenyzői ambícióid vannak, esetleg esküvőre, szalagavatóra készülsz, vagy csak szeretnél egy jó hangulatú táncsportot kedvelő csapatba tartozni, keress fel bennünket bátran!Reméljük felkeltettük érdeklődésed, és meglátogatsz bennünket személyesen is, hogy jobban megismerhesd az általunk képviselt táncos irányvonalat.

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Kapcsolat

Cím: 6724 Szeged, Cserzy Mihály utca 30/b.

Telefonszám: +36204621212

E-mail cím: forma-tanc@t-online.hu

Edzések helye

6724 Szeged, Cserzy Mihály utca 30/b. 2. emelet

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

46.259643, 20.133230

Balogh Csongor

Beosztás: igazgató - táncpedagógus (Standard)

Elérhetőség: +36-20/949-0631Balogh Csongor vagyok, a Forma TSE és Művészeti Iskola igazgatója, alapítója és táncpedagógusa. 6 éves korom óta táncolok társastáncot, 7 évesen kezdtem el versenyezni és jelenleg is koptatom a parkettet Senior I. Standard kategóriában. Középiskolai tanulmányaimat a szegedi Széchenyi István Gimnázium testnevelési szakán végeztem, majd megszereztem az SZTE Juhász Gyula Tanárképző Főiskola Testnevelés-Rekreáció szakos tanári diplomát. 1997-óta tanítok is, 2008-ban végeztem el a Magyar Táncművészeti Főiskola Táncpedagógus szakát, modern társastánc szakirányon. 2001-óta versenyzek jelenlegi partneremmel Szabó Anitával, akivel 2004-ben alapítottuk meg a Forma Alapfokú Művészeti Iskolát majd a Forma TáncSport Egyesületet. A Forma TSE kiemelkedő eredményei: Versenytánc Bajnoki Sorozat: 2010. V. helyezés, 2012. II. helyezés, 2013-14. III. helyezés, 2015. II. helyezés. Versenyzőként elért legjobb eredményeim: 2014-2015 International 1. hely, 2014 Blackpool 2. hely, 2015-2016 Blackpool 1. hely, 2016 German Open 2. hely, 2016 Világranglista 1. hely, Világbajnoki 3. hely.

Szabó Anita

Beosztás: művészeti vezető - táncpedagógus (Standard)

Elérhetőség: +36-20/344-5011Szabó Anita vagyok, a Forma TSE és Művészeti Iskola igazgató helyettese, művészeti vezetője, alapítója és táncpedagógusa. 16 éves korom óta táncolok, jelenleg Senior I. Standard kategóriában. Középiskolai tanulmányaimat a szegedi Széchenyi István Gimnázium testnevelési szakán végeztem, majd megszereztem az SZTE JGYPK Számítástechnika szakos tanári diplomát. 1999-óta tanítok is, 2008-ban végeztem el a Magyar Táncművészeti Főiskola Táncpedagógus szakát, modern társastánc szakirányon. 2001-óta versenyzek jelenlegi partneremmel Balogh Csongorral, akivel 2004-ben alapítottuk meg a Forma Alapfokú Művészeti Iskolát majd a Forma TáncSport Egyesületet. Versenyzőként elért legjobb eredményeim: 2014-2015 Világbajnoki 4. hely, International 1. hely, 2015-2016 Blackpool 1. hely, 2016 German Open 2. hely, 2016 Világranglista 1. hely, Világbajnoki 3. hely

Magyari Róbert

Beosztás: táncpedagógus (Latin)

Elérhetőség: forma-tanc@t-online.hu

Federico Filippone

Beosztás: rendszeres vendég oktató (Standard), Balogh-Szabó páros mester edzője

Elérhetőség: forma-tanc@t-online.hu

Nemes Roland Sebastian

Beosztás: balett - jazz oktató

Elérhetőség: forma-tanc@t-online.huNemes Roland Sebastian vagyok a Szegedi Nemzeti Színház Vaszy Viktor díjas Táncművésze. Tanulmányaimat a Tömörkény István Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola után a Magyar Táncművészeti Főiskolán folytattam Koreográfus majd Táncpedagógus szakon.2000 óta a szegedi színház alkalmazásában csiszolom és tökéletesítem a technikám, de felléptem többek között a Szegedi - vagy a Margitszigeti Szabadtérin is..... A Forma Tánciskolában 2013-óta tanítok. Az óráim célja a tartásjavítás,koordináció fejlesztés,nyújtás, erősítés amit a klasszikus balett alapokból merítek és ötvözöm az eddigi tapasztalataimmal. Ha szeretnél egy jó hangulatú, ám de erős igénybevételű órán részt venni akkor várlak szeretettel.

Szalai Ági

Beosztás: táncpedagógus (Latin)

Elérhetőség: forma-tanc@t-online.hu

Kunhalmi István

Beosztás: táncpedagógus - zumba instruktor

Elérhetőség: forma-tanc@t-online.huKunhalmi István vagyok, 1996 óta foglalkozom versenytánccal. 2010-ben diplomát szereztem a Magyar táncművészeti Főiskolán, Modern Társastánc Táncpedagógus szakon. Jelenleg a Forma Alapfokú Művészetoktatási Intézmény táncpedagógusa vagyok, mindemellett működtetek egy tánciskolát (Confidance), melyben társastáncot, versenytáncot tanítok! A táncoktatás mellett hivatalos Zumba®Fitness instruktorként is dolgozom. Az IWI (International Wellness Institute) és a Zumba® fitness LLC által szervezett hivatalos képzések szakmai koordinátora vagyok. 2014-től az IWI által szervezett felsőfokú táncoktatói képzés szakmai vezetője vagyok. Táncos karrierem kiemelkedő eredményei: Junior Ob (Latin-amerikai táncok. ) 1. hely Standard Mb. Jun.II. 4. helyezés Latin- amerikai táncok MB. Jun.II 2. helyezés

Harkai Sz. Ádám

Beosztás: fitness instructor

Elérhetőség: forma-tanc@t-online.huHarkai Ádám vagyok, óvodás koromban kezdtem el a társastáncot. Kiemelkedő eredményem volt 2010. áprilisában a Felnőtt „C” Tíztánc Országos Bajnoka, valamint 2010. novemberben pedig a Felnőtt „C” Standard táncok Országos Bajnoka cím megszerzése. 2012-ben OKJ-képzésen bizonyítványt szereztem Sportedző (táncsport) szakon. 2013-ban pedig Sportedző (testépítés-fitnesz), valamint Rekreációs mozgásprogram-vezető (aqua tréner, és animátor) szakirányban, továbbá rendelkezem Basic Pilates oktató képesítéssel, Box-Bag Tanúsítvánnyal is. 2014-től Capoeira Fitness I , GrandUp Step1. Tanúsítvánnyal, valamint a Fitnesz Akadémián megszerzett Cardio Dance Mix Instrukcor és Dance Step Instrukcor végzettséggel. 2015-től pedig már TRX-oktató is vagyok. Jelenleg a Magyar Táncművészeti Főiskolára járok. Rövid, tömör szakmai bemutatkozásomból kiderül, hogy számomra nagyon fontos a mozgás, ezáltal az egészségre nevelés. Napi szinten foglalkozom fiatalok edzésével és nagy büszkeségem a Senior Aquafitness is. „Lépj ki a komfortzónádból, és éld át, amit a mozgás öröme nyújt!”

Nóvé Zsuzsa

Beosztás: táncpedagógus - formáció

Elérhetőség: forma.tanc@t-online.huNógrádiné Nóvé Zsuzsanna vagyok, modern társastánc mester és koreográfus. A tánccal 10 éves korom óta foglalkozom. 1980-ban kezdtem a néptáncot, a DÉLÉP Napsugár táncegyüttes gyermek csoportjában. A versenytánccal 1983 óta foglalkoztam, és az ’E’ kategóriától kezdve egészen az ’S’ osztályig jutottam, többször voltam kategóriámban junior bajnok. 1996-ban elvégeztem a Magyar Táncművészeti Főiskola társastánc-pedagógus, 2011-ben pedig a pedagógus mester szakot. Tanítottam a szegedi Százszorszép Gyermekházban, a Pro Musica Alapfokú Művészeti Iskola égisze alatt, és a HÓRA Színház szakmai hátterével, a MÚZSA Alapfokú Művészeti Iskolában. 2006 óta az SZTE Juhágy Gyula Alapfokú Művészetoktatási Intézményében folytatom az 1990-ben elkezdett szakmai munkámat. A táncpedagógus munkásságom során az alábbi elismerésekben részesültem a különböző koreográfus különdíjak mellett : pedagógus Nívó-díj (TOSZ) Kölcsey-érem (Szeged város kitüntetése) TOSZ Díszoklevél a szakmai munka elismeréseként TOSZ a csoportjaimnak a Kiváló Együttes minősítés arany fokozatát ítélte oda. 2013 óta Balogh Csongor szakmai támogatásával a FORMA TSE formációs csapatának vagyok a trénere és koreográfusa. Formációs eredményeink: Magyar Bajnokságokon 1-2-3-4. hely, WDSF versenyeken 14-18. hely.

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.