GyereSportolni.hu - Frutti Tánc Sportegyesület

Generic placeholder image

Tánc

Frutti Tánc Sportegyesület

Pest megye, Érd, Érd, Lőcsei út 26.

Bemutatkozás

Gyere el közénk , és HIP-HOP ügyes leszel! Hip-hop, jazz, disco, revű, dance, musical, showtánc oktatás.Gyere, próbáld meg! Tiéd a választás! Egész évben várunk benneteket! Kicsiket, nagyokat, felnőtteket. Lehetsz hobby táncos, de akár versenyző is! :)

4 éves kortól óvódás manók

6 éves kortól hobby, haladó és versenyző képzés

felnőtt hobby csoport, tartásjavító, alakformáló foglalkozások

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Edzések időpontjai

Itt megtalálod:

http://www.fruttitse.hu/hu/orarendek-6.html

Kapcsolat

Cím: Érd, Lőcsei út 26.

Telefonszám: +36703854316

E-mail cím: dinaaa.nagy@gmail.com

Edzések helye

Érd, Lőcsei út 26. Frutti Palota

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

47.393876, 18.896711

Somogyi Bea

kétszeres nívódíjas óvoda- és táncpedagógus, koreográfus1995 óta tanítok Érden, én alapítottam a FRUTTI TSE-t.

Nagyon sok garnitúra ovist felneveltem már egészen felnőtt versenyzőig.

Minden szeptemberben, a tanév elején kíváncsian várom az új beiratkozókat, örömmel lesem a kis tehetségeket. Aki komolyan veszi a táncolást, aki igazán szeretné elsajátítani a mozgás művészetét, az hosszasan itt marad az egyesületünkben, és képes elhinni magáról, hogy a tudást magában kell megtalálnia.

Egy magnóval és 5-6 kis táncossal kopogtam be a Szepes Gyula Művelődési Központba annak idején. Igyekeztünk mutatkozni minden városi rendezvényen. Azóta nagyon sokan csatlakoztak hozzánk. Felneveltem sok-sok versenyző csapatot, akik azóta már felnőttek és a maguk útját járják, de a FRUTTIS emlékek életükben ÖRÖKKÉ szívükbe vésve maradnak!Én meg tudom mutatni a HOGYAN-t, a MIKÉNT-et úgy technikailag, mint emberileg! Viszont küzdeni mindenkinek magának kell a szép mozdulatokért! Van, aki kitartó és a saját adottságait kihasználva fejleszti a tudását, a személyiségét Velem, megfogadva tanácsaimat. Van, aki azt reméli, rögtön a színpadra lehet lépni és nincs türelme kijárni az oda vezető utat, nincs ereje és kitartása, hogy megdolgozzon a szép mozdulatokért, mérgében engem tesz felelőssé ezért. Ők sajnos lemorzsolódnak. Mindig fáj a szívem, ha a szülő máshová viszi el a gyermekét! Azt gondolom, a szép mozgásért mindenhol dolgozni kell, legyen az bármilyen stílus! Nekem semmilyen érdekem nem fűződik ahhoz, hogy egy gyerek ne hozza ki magából a legjobbat! Sőt! Én vagyok a legboldogabb, amikor látom az Erőt, az Akaratot egy-egy gyermekben! De ez nem megy ám egyik napról a másikra! Mindenkinek van saját fejlődési útja! Kinek hosszabb, kinek rövidebb. Csak a CÉL ugyanaz. A színpadon büszkén csillogni; megmutatni, miért küzdöttünk; bizonyítani szüleinknek, barátainknak, mennyivel többek, ügyesebbek, emberibbek lettünk!06 (70) 385 4316

Nagy Daniella

Már egészen kicsi korom óta tagja vagyok a Frutti Tánc Sportegyesületnek. Anyukám beiratott a "mozogjon a gyerek valamit" címszóval és teljesen beleszerettem. Nem csak a mozgásba, de a tánc szépségébe, a társaim lelkesedésébe, a színpadon való szereplésbe és versenyzésbe, az értékekbe, amit az edzőimtől kaptam. Örülök, hogy azóta az egyesület egyik tanára lehetek. 2016-ban végeztem el a Magyar Táncművészeti Főiskola divattánc szakát, ahol nagyon sok táncstílussal megismerkedtem. A klasszikus balett, a modern táncok és az art jazz áll hozzám a legközelebb, ezekből merítek óráimon, hogy fejlesszem a gyerekek tánctechnikáját.

Hepp Sándor

06 (70) 547 5952

(electric boogie magyar bajnok 2005)

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.