GyereSportolni.hu - Futóbarátok

Generic placeholder image

Atlétika

Futóbarátok

Gyõr-Moson-Sopron megye, Gyõr, Győr

Bemutatkozás

2008 márciusában indultak útjukra a Nike Futóklubok Magyarországon. Győr az elsők között csatlakozott a kezdeményezéshez. Célunk volt, hogy minél több amatőr futót a sorainkba tudhassunk, lehetőséget biztosítva a közös futásokra. Vannak, akik szívesebben futnak egyedül, de időnként csatlakoznak hozzánk. Vannak állandó jelenlévők, visszatérők, néha megjelenők, újrakezdők, haladók, versenyzők, fiatalok, középkorúak, egyetemisták, elfoglalt üzletemberek, több műszakban dolgozók, nyugdíjasok, gyesen lévő anyukák…. Mindenkit szeretettel várunk a heti két közös futáson, melyek ingyenes látogathatók.Az elmúlt két évben több mint kétszázan csatlakoztak hozzánk a futásainkon. Alkalmanként 10-30 futó jön össze a helyszíneken. Mindenki az edzettségének megfelelő tempóban és társakkal futhat. A szaktanácsok mellett egymás tapasztalatait és „őrületeit” is megismerjük. A futás mellett a gimnasztikát, nyújtást, futóiskolát sem hanyagoljuk el. Hasznos edzéstanácsokkal, biztatásokkal látjuk el a kezdőket.

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Edzések időpontjai

Szerdánként 17:45-kor (téli időszámítás idején 17:15-kor) a Laposnál találkozunk az egyetem mögött az Aranypartnál találkozunk és amíg lehet a Püspök-erdőben, sötétben, télen pedig a Vízivárosban futunk.

Szombatonként 8:30-kor a Krúdy Gimnázium előtt találkozunk Marcalvárosban, a Kiserdőben a bio-körön, vagy a töltésen futunk.

Kapcsolat

Cím: Győr

Telefonszám: +36302889005

E-mail cím: foldingne.nagy.judit@futobaratok.hu

Edzések helye

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

Földingné Nagy Judit

30/288-9005

Földing Ottó

30/505-9122

Nincs feltöltve kép

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.