GyereSportolni.hu - Game of Wolves Systema

Generic placeholder image

Harcművészetek

Game of Wolves Systema

Jász-Nagykun-Szolnok megye, Szolnok, 5000 Szolnok, József Attila u. 85.

Bemutatkozás

A GOW Systema nem más, mint egy könnyen tanulható, szabad, korlátok nélküli mozgásvilág. Gyökerei több évszázados múltra nyúlnak vissza, amikor a kozák katonák kidolgozták saját közelharci rendszerüket, amely sok hasonlóságot mutatott a magyar huszárok harci modorával. Később ezt fejlesztették tovább, a XX. században kiegészült biomechanikai elvekkel is. Nevét is ezekben az évtizedekben kapta - Maszkirovka után egyszerűen „rendszernek” nevezték. Később ezt vette át a Spetznaz, ahol ráépítették a harci SAMBO-t, több fegyveres megoldással. A Systema mozdulatok titkosak voltak, így nagyon kevesen ismerték azokat a világ más részein.Tehát a Systema egy olyan alap mozgásrendszer, amely megtanítja az embert arra, mire képes a testük, a maga, egomentes realitásában. A Spetznaz célkitűzése is ez volt – a katonák tudjanak bánni a testükkel, így akár brutális közelharcot is képesek voltak megvívni eredményesen.A GOW Systema ezekre az alapokra építkezik, azonban sokkal árnyaltabb formában, komplex konfliktuskezelési rendszert kínál. Nem Spetznaz katonák kiképzése folyik, hanem annak a szabad mozgásvilágnak az oktatása, amellyel az adott személyek képesek lesznek önmaguk megvédésére is. Egy olyan „rendszerben” fognak dolgozni, amelyben képes mindenki megtalálni önmagát, a saját célkitűzéseit.

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Edzések időpontjai

Hétfő - Szerda - Péntek

18:30-20:00GYERMEK EDZÉS:

Szerda

17:30-18:30HALADÓ EDZÉS:

Péntek

17:30-18:30

Kapcsolat

Cím: 5000 Szolnok, József Attila u. 85.

Telefonszám: +36305643277

E-mail cím: balla.tibor@gows.hu

Edzések helye

5000 Szolnok, József Attila u. 85.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

47.170200, 20.174973

Balla Tibor

Vezető instruktorTöbb, mint három évtizedes küzdősport tapasztalattal rendelkezik a GOW egyesület alapítója. A katonatiszti főiskolán a Honvédség kézitusa alapjaival ismerkedett meg, később Kijevben a VDV (Légi Szállítású Alakulatok) bázisán kapott orosz közelharci kiképzést. Egy évtizedig Aikidozott, majd a Systema három irányzatában is instruktori szintre lépett. Az USA mind a négy fegyverneménél alkalmazott CQC rendszerben (kés, lőfegyver, bot, puszta kéz), illetve a Police Judo-ban instruktori/szakértői képzést szerzett.

Vincze Gergő

Erőnléti trainer / InstruktorGergő neve több megyei sikersportágat is fémjelez - erőnléti edzőként olyan csapat mögött áll, mint a Bajnokok Ligája III. helyezett, OB és Magyar Kupa győztes szolnoki vízilabdacsapat, a Kaatsu, a Systema és a Kettlebell. Hat éves kora óta sportol, vízilabdázott, majd Kick Box-szal folytatta. 2009-ben kezdett Kettlebellezni, azóta már oktatja is, mellette az országban elsők között elsajáította, és oktatja is a Kaatsu-t.

Nagy Géza Kristóf

Instruktor1998-tól súlyemelőként versenyzett egy évtizeden át, később sportlövőként nyert országos versenyeken - többek között megyei bajnoki címet szerzett. Balla Tibor első tanítványainak egyike. Systema ismereteit Örményországban, Gevorg Gevorgyannál (egykori titkosszolgálati vezető, elit kiképző) mélyítette tovább. Filozófia és etikai szakemberként a GOW társadalmi programjának koordinátora.

Berndt László

InstruktorA kötelező sorkatonai szolgálat után rendőrként kezdte meg igazi egyenruhás hivatását, mint az egyik bevetési egység tagja. A kiképzése során Judozni tanult - korábban Shotokanozott. Közelharc készségeit nemzetközi és hazai szinten építette tovább, amely mellett a küzdelmek pszichológiai hátterét is tanulmányozta. Jelenleg Heves megyében oktat GOW Systemát.

Boros József

InstruktorKickboxszal kezdte küzdősport pályafutását, majd a Honvédség kötelékébe lépett. Szerződéses katonaként a kiképzés során megismerkedett a katonai kézitusa alapjaival. A GOW alapító tagjainak egyike, a Systema kézitusa és szituációs gyakorlati elemeinek specialistája.

Szekeres László

InstruktorAz egyesület megalapítása óta tagja a GOW-nak. Nyolc év Aikido után döntött úgy, hogy elhagyja a japán vonalat és Systemázni kezd. Fegyveres testület tagjaként a munkája során is alkalmazni tudja a Systemát - bevetések alkalmával. A GOW intézkedéstechnikai tanácsadója.

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.