GyereSportolni.hu - GoldStarS Sportegyesület

Generic placeholder image

Harcművészetek

GoldStarS Sportegyesület

Budapest , XXIII. Kerület, 1237 Budapest, Sósmocsár út 13.

Bemutatkozás

Klubunk, a GoldStarS SE 1999. őszén, egy szakosztállyal – a WTF Taekwondo – alakult Soroksáron. Célunk a Taekwondo megismertetése, sportolási és versenyzési lehetőség biztosítása a környékbeliek számára. Edzéseinken sportolóink megismerhetik, elsajátíthatják a Taekwondo speciális mozgásanyagát, széleskörűen fejleszthetik képességeiket. Az oktatás korosztályos bontásban, három csoportban folyik. Edzéseinket Soroksáron a Török Flóris és a Páneurópa Általános Iskolákban, valamint a SORTE Sportcsarnokban tartjuk.

Csoportjainkról
Óvodás csoport: 2000 óta foglalkozunk óvodás korú gyerekekkel. Edzéseinken fő hangsúlyt széleskörű mozgásfejlesztésükre, a rendszeres mozgás, a sport megszerettetésére fordítjuk, valamint elkezdjük a Taekwondo alapjainak oktatását. Ma is sok olyan gyerek jár le edzésre, aki óvodásként kezdte a Taekwondo-t. Közülük többen válogatott szintű versenyzők lettek.

Gyerek csoport: A nagy létszámú csoportban az általános képességfejlesztés mellett nagy hangsúlyt fektetünk a Taekwondo speciális mozgásanyagára, bázistechnikát, formagyakorlatot, küzdelmet és önvédelmet tanulnak a gyerekek. Ebben a korban kezdhetnek el versenyezni.

Ifjúsági, felnőtt csoport:Ebben a csoportban kapnak helyet mind versenyzőink, mind a Taekwondo-t, kedvtelésből, mint harcművészetet űző sportolóink, kezdőtől a fekete öves szintig.
Az edzések mellett rendszeresen járunk hazai és külföldi versenyekre, szemináriumokra, edzőtáborokba. Tanulóink évente két, három alkalommal vesznek részt övvizsgákon.

Egyesületünk éveken keresztül nemzetközi gyerek és ifjúsági versenyeket is rendezett főként a hazai és a környező országok Taekwondo versenyzői számára. Évente néhány alkalommal tartunk bemutatót kerületi, illetve országos rendezvényeken. Egyesületi kirándulásokra, rendezvényekre járunk.

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Edzések időpontjai

Itt megtalálod:
http://goldstarsse.com/edzesek

Kapcsolat

Cím: 1237 Budapest, Sósmocsár út 13.

Telefonszám: +36309844542

E-mail cím: info@goldstarsse.com

Edzések helye

Soroksári Sportcsarnok – Budapest, XXIII. Nyír utca, Szentlőrinci út sarok.

Pán-Európa Általános Iskola – Budapest XXIII. Táncsics Mihály u. 25-33.

III. számú Összevont Óvoda – Budapest, XXIII. Pistahegyi köz 1-3.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

47.411075, 19.132874

47.404904, 19.111581

47.414420, 19.136233

Kovács Miklós (Taekwondo 2. dan, Hapkido 1. dan)

Szakosztályvezető edző

A GoldStars SE alapító tagja. 2003 óta alapfokú Taekwondo Sportoktató képesítése van, 2005-ben pedig középfokú edzői képesítést szerzett. 2003 óta tart edzéseket, 2005-től vezeti a gyerekcsoport edzéseit. 2008. novemberétől vezető edző. 2009-től a Magyar Taekwondo Szövetség elnökségi tagja.

Galambos Bence (Taekwondo 1. dan)

Edző

Az utóbbi évek legeredményesebb GoldStarS-os versenyzője, több korosztályban is országos bajnok és válogatott volt. A versenyzést 2013-ban végleg abbahagyta, azóta versenytapasztalatait felhasználva elsősorban a küzdő edzéseket vezeti. 2014-ben középfokú edzői képesítést is megszerezte.

Nincs feltöltve kép

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.