GyereSportolni.hu - Grapevine Tánciskola

Generic placeholder image

Tánc

Grapevine Tánciskola

Bács - Kiskun megye, Kecskemét, 6000 Kecskemét, Irinyi u. 17.

Bemutatkozás

Társulatunk 1993 óta működik, mint önálló egyesület, melynek fő profilja az akrobatikus show-tánc humorral, dinamikával fűszerezve. Repertoárunk sokszínű palettáján modern- és divattáncstílusok, hip-hop, disco, hastánc, charleston, rock and roll, step, jazz és revüs hangulatú táncok szerepelnek. Minden évben önálló show-műsort rendezünk a város apraja-nagyjának. Előadásainkkal színesíteni szeretnénk Kecskemét és más városok kulturális életét, valamint a felkészülésekkel a tartalmas szabadidő eltöltésére kívánjuk ösztönözni városunk fiatalságát.Nemzetközi szinten is megmutatkoztunk már több ízben. Felléptünk Olaszországban, Németországban, Franciaországban és Törökországban is. Az évek során önálló ruhatárat alakítottunk ki, melynek segítségével látványos show-műsort tudunk nyújtani. Társulatunk előzetes egyeztetés alapján, bármilyen kulturális vagy egyéb céges rendezvényen vállal fellépéseket.

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Kapcsolat

Cím: 6000 Kecskemét, Irinyi u. 17.

Telefonszám: +36209947202

E-mail cím: info@grapevinedance.hu

Edzések helye

6000 Kecskemét, Irinyi u. 17.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

46.914840, 19.681481

Huszár Ildikó

Huszár Ildikó vagyok, a Grapevine Tánc Club egyik alapító tagja.1986-ban kezdtem táncolni az AFRO Jazz Tánc Clubban, amit 1991-ben Geszti Péterrel az ÁSZ című televíziós műsorban egy fellépés során kereszteltünk el az akkori tagokkal Grapevine Társulatnak. A "grapevine" szó jelentése "szőlőinda", ami egy olyan keresztező tánclépést takar, ahogyan a szőlőinda és a kacsok összefonódnak.

1993-ban önálló egyesületet hoztunk létre Nagy József vállalkozó segítségével.

Az 1993-as "Ki mit tud?" televíziós vetélkedőn I. helyezést értünk el majd 1994-ben és 1995-ben a show-tánc Világbajnokságot, a Világ-kupát és az Európa Bajnokságot is megnyertük, majd táncosként dolgoztunk évekig Németországban, Olaszországban és Spanyolországban.

Elvégeztem egy modern-táncoktató tanfolyamot Budapesten, 2005-ben pedig jelentkeztem, és felvételt nyertem a Magyar Táncművészeti Főiskola divattánc szakára ahol 2009. őszén államvizsgáztam.

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.