GyereSportolni.hu - Halker-KiralyTeam Kick-box Akadémia

Generic placeholder image

Harcművészetek

Halker-KiralyTeam Kick-box Akadémia

Budapest , XXI. Kerület, Budapest, XXI. kerület II. Rákóczi Ferenc út 90.

Bemutatkozás

A KiralyTeam hazánk és a világ legeredményesebb kick-box klubja, melyet az elmúlt évek világ-, és Európa-bajnoki érmei, illetve a számos nemzetközi tornán elért sikerek mellett, eddig Magyarországon egyedülálló módon, az Önkormányzati Minisztérium is kitüntetéssel ismert el.

Az eddig elért sikereink annak a hihetetlen összetartozásnak és csapatszellemnek köszönhetőek, melyet csapatunk, a KiralyTeam képvisel immár 27 esztendeje. Ez a klub, a sport által kiutat jelent a magyar fiatalok számára a mai céltalan világból és lehetőséget nyújt olyan értékek és életre szóló élmények megszerzésére, amely a jövő generáció épülését szolgálja. Az edzőterem számunkra nem csak a mindennapos elhivatott munka színtere, hanem közösségi hely, ahol családok, barátok és ismerősök találkoznak és részeseivé válnak az értékteremtés folyamatának. Ebben a közösségben ugyanúgy megtalálja helyét, szerepét és célját a hároméves óvodás kisgyermek, mint az ötvenéves felnőtt orvosprofesszor, vagy az többgyermekes családanya. A mi célunk, ennek a hihetetlen értéknek, és ezen kiváló emberek együvé tartozásának megőrzése, bármi áron!

A KiralyTeam megalkotva a szülők körében nagy népszerűségnek örvendő Kistigris és Sárkány csapatát, egyedülálló módon már 3 éves kortól foglalkozik a gyermekek sportmozgásra és egészséges életmódra történő nevelésével.

A Testnevelési Egyetem VI. Danos nagymestere és szakedzője, a KiralyTeam vezetőedzője, Király István, elméleti tudását és a felnőtt illetve utánpótlás semi-contact válogatott szövetségi kapitányaként megszerzett többéves tapasztalatát felhasználva alkotta meg a „küzdősport-tornát”. Ez a kifejezetten 3-7 éves korú gyermekek számára kifejlesztett játékos ügyesség- és képességfejlesztő foglalkozássorozat, mely keretében a gyermekek nemcsak elsajátítják a koncentráció és önfegyelem alapjait, de megszeretik és megszokják az egészséges életmód alapját képező rendszeres sportmozgást. A KiralyTeam nemcsak egy nyitott, értékteremtő közösség, hanem egy olyan sportegyesület, ahol a fiatalok megtanulják megvédeni magukat, izgalmas foglalkozásaink lekötik természetes mozgásigényüket, kellő élményt biztosítva ahhoz, hogy kimozduljanak a számítógép elől. Hisszük, hogy a küzdősportok tradicionális értékeit a modern sportok élményvilágával kombinálva igazi családi tömegsport jön létre, melyben mind a szülő, mind pedig a gyermek megtalálja a maga elvárásait. Törekvésünket mi sem igazolja hitelesebben, mint az immár közel 150 főt számláló csepeli utánpótlás bázis (3-12 éves korosztály) egyre növekvő létszáma és a hazai, illetve nemzetközi versenyeken elért kimagasló sikerek.

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Edzések időpontjai

Itt megtalálod:
http://www.kiralyteam.hu/edzeseink

Kapcsolat

Cím: Budapest, XXI. kerület II. Rákóczi Ferenc út 90.

Telefonszám: +36309400935

E-mail cím: info@kiralyteam.hu

Edzések helye

Budapest, XXI. kerület II. Rákóczi Ferenc út 90.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

47.429989, 19.067807

Gömbös László

IV. Danos mester

a KiralyTeam versenyzője 1996 óta
a Magyar Felnőtt Pointfighting (Semi-contact) Válogatott tagja 2007 óta
5 x Világbajnok
5 x Európa bajnok

Edzései: Kick-box Alapok Iskolásoknak

Király István

VI. Danos mester

a KiralyTeam vezetőedzője 1985 óta

a Magyar Felnőtt Pointfighting (Semi-contact) Válogatott
szövetségi kapitánya 2005 óta

a Magyar Utánpótlás Pointfighting (Semi-contact) Válogatott
szövetségi kapitánya 2005 óta

Edzései: Profi Pointfighting Versenyzőknek

Jároszkievicz Krisztián

V. Danos mester

a KiralyTeam edzője 2007 óta

a Magyar Felnőtt Pointfighting (Semi-contact) Válogatott
versenyzője 2005 óta

4-szeres felnőtt Világ- és 4-szeres Európa-bajnok

Edzései: Light & KickLight & Full-Contact

Balázs Jácint

III. Danos mester

a KiralyTeam edzője 2009-től

Edzései: Kick-box Torna Ovisoknak

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.