GyereSportolni.hu - Hírös Lovarda

Generic placeholder image

Lovaglás

Hírös Lovarda

Bács - Kiskun megye, Kecskemét, 6000 Kecskemét, Kiskőrösi út 384

Bemutatkozás

A Hírös Lovardát B. Tóth Ferenc építész álmodta meg, és nagy szakmai tapasztalattal, szorgalommal meg is valósította. Szándéka az volt, hogy ez az épület Kecskemét egyik gyöngyszeme legyen, s helyet adjon a magyar lovas hagyományok további ápolásának, s az, hogy a Kecskemétiek és minden kedves idelátogató kellemes órákat töltsön el itt.A városi létből kilépve, itt egy természet közeli állapotba kerülhet a hozzánk látogató úgy, hogy a városban marad.A Hírös Lovarda 2010 szeptemberében nyitotta meg kapuit. Kecskemét központjától 4 km-re a Kiskőrösi úton 10 hektáros területen fekszik.A lovasokat 5000 m2-s négyévszakos pálya, valamint homokos, locsolt, boronált pálya, 900 m2-s geotextiles fedett lovarda fogadja, tereplovaglás alkalmával gyönyörködhetnek az alföldi táj szépségében.A lovak számára a legmodernebb követelményeknek megfelelő 10 + 12 bokszos istálló, karámok, legelő, patamosó, jártatógép áll rendelkezésre. A bértartókat alap és extra szolgáltatásainkkal szeretettel várjuk.Lovasaink kényelmét szolgálja a büfé, a számukra kialakított öltöző, mosdó és 60 autót befogadó parkoló.

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Kapcsolat

Cím: 6000 Kecskemét, Kiskőrösi út 384

Telefonszám: +36206690698

E-mail cím: lovarda.hiroslovarda@gmail.com

Edzések helye

6000 Kecskemét, Kiskőrösi út 384

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Megközelíthető a 28-as busszal, annak Kiskőrösi úti lovasiskola megállója.

Autóval: A város központja felől autóval érkező kedves vendégeink az Izsáki úton haladva a Hullám vendéglőnél balra kanyarodjanak a Könyves Kálmán körútra, kb. 1400 m megtétele után a kereszteződésnél jobbra fordulva már a Kiskőrösi úton folytathatják útjukat, 1600 m megtétele után megérkeznek a Hírös Lovardához.

Az autópályán érkező kedves vendégeinknek az M5-ös sztrádáról a Dunaföldvári útra kell lefordulni. Kecskemét központja felé haladva az Auchan áruházat és a körforgalmat elhagyva a 4. lámpánál, az autószalonnál jobbra kanyarodjanak! A Könyves Kálmán körúton kb. 1400 m megtétele után a kereszteződésnél ismét jobbra forduljanak! 1600 m megtétele után megérkeznek a Hírös Lovardához.

GPS koordináták

46.872866, 19.664111

Nincs feltöltve edző

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.