GyereSportolni.hu - Kismészáros Kempo Club

Generic placeholder image

Harcművészetek

Kismészáros Kempo Club

Budapest , II. Kerület , 1025 Budapest, Pitypang u. 17

Bemutatkozás

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt dojonkba, kicsiket és nagyokat, tapasztalt harcművészeket – minden stílusból – és kezdőket egyaránt.

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Edzések időpontjai

Itt megtalálod:
http://kismeszaros.hu/edzesek/

Kapcsolat

Cím: 1025 Budapest, Pitypang u. 17

Telefonszám: +36209668120

E-mail cím: karokempo001@gmail.com

Edzések helye

1025 Budapest, Pitypang u. 17 - Pitypang utcai Általános Iskola

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

47.531097, 19.008450

Palotás Ferenc

Született: 1974, nov. 16.
Edzői: Juhász Ferenc, Lévai László
Dan fokozat: 5

Szinte mindent elért, amit ebben a stílusban el lehet. Versenyzőként megjárta a környező országokat sőt még Ausztráliában és Kanadában is bizonyított a páston. Személyesen tanult stílusunk alapító
nagymesterétől dr. Harnos Imre hanshitól és a magyarországi kempo vezetőjétől Lévai László hanshitól. Képesített bíró és edző, a Testnevelési Egyetemen óraadó és szakvizsgáztató, 2 danos jiu-jitsus. Szöges ellentéte a sztereotíp, acélszigorú karate mestereknek, állandóan mosolyog és neki vannak a legjobb poénjai, de persze ha kell akkor kőkemény is tud lenni.

Kárászi Balázs István

Született: 1986. ápr. 15.
Edzői: Palotás Ferenc
Dan fokozat: 4.

Balázs sensei 9 éves korában kezdett el Kempozni, Fecó sensei gyerek klubjában, testvére, Bálint hatására: Amikor öccse megkapta az első karate ruháját, túl nagy volt rá, de Balázs senseire pont jó volt, így ő is lement kempozni.

Azóta sok-sok év telt el, de Balázs sensei maradt és 2003-ban 17 éves korában letette az 1. Dan fokozatot. Nem sokkal később átvette a felnőtt klub irányítását is.

Az edzői teendők mellet, többszörös országos bajnok, profi Kempo győztes, Brazil jiu-jitsu Hungarian Open bajnok, Európa Bajnok második és Kempo világbajnok. Edzése, ehhez mérten kemények, de mindenki számára végrehajthatóak.

Dr. Havas-Sághy Gábor

Született: 1981. 09. 27.

Gábor sensei több különféle küzdő- és egyéb sportban szerzett tapasztalat után, 21 évesen kezdett el Kempozni egy baráti társasággal együtt, akik közül már csak ő maradt aktív kempóka. Az első években Palotás Fecó sensei tanításai szerint edzett, majd ahogy a felnőtt edzéseket egyre gyakrabban Kárászi Balázs sensei tartotta, az ő tanítványává is vált. Több más dojo-ban is rendszeresen megfordult, baráti mesterek edzésein vett részt, valamint külföldi tanulmányai során egyéb küzdő sportokat is gyakorolt.

Szőke Zoltán

Övfokozat: 2. dan

Zoli sensei gyerekként 4 év cselgánccsal kezdte a küzdősportokkal való kapcsolatát, majd hosszú szünet után -még a tanulmányi évek alatt- 1999-ben a győri Arabona Dojo-ban, Szoboszlai Ferenc sensei irányítása alatt kezdte el Kempo-s éveit. Az iskolai tanulmányok befejeztével eljött Győrből, és Budapesten több kempo klubban edzett, majd a Kismészáros Dojoba 2003-ban lépett be, ahol még javában Palotás Feri sensei tartotta az edzéseket.

Hosszú évek kemény edzései után egyre nagyobb tapasztalatot szerzett az álló küzdelemben a földharcban és az önvédelmi technikákban. Elszánt, kitartó és ezt várja el edzőtársaitól is. Fő mottója a testi-lelki keménység és stabilitás. Alkalmanként teljes edzést tart, vagy az edzésen jelenlévőkkel külön foglalkozik Kárászi Balázs sensei-vel párhuzamosan. A fiatalabb korosztály versenyzőit rendszeresen segíti a versenyre való felkészülésben, sokéves tapasztalata miatt jó segítőtárs a győzelemhez vezető úton.

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.