GyereSportolni.hu - Kondorosi Kézilabda Klub

Generic placeholder image

Kézilabda

Kondorosi Kézilabda Klub

Békés megye, Kondoros, 5553 Kondoros Hősök tere 3.

Bemutatkozás

A klub 2000. augusztusában alakult. Lelkes kondorosi játékosok és támogatók alapították a Kondorosi Kézilabda Klub nevű egyesületet. Ekkor vált ki a kézilabdacsapat a Kondorosi TE –ből.

A csapat 2000. júniusában megnyerte a megyei bajnokságot, így ez év őszétől az új egyesület a Kondorosi TE jogutódjaként elindulhatott az NB-II-es bajnokságban.

Öt év NB-II-es tagság után anyagi nehézségek miatt búcsúzásra kényszerült a harmad osztálytól. Ez idő alatt négyszer volt 8. helyezett.

A legsikeresebb bajnokság a klub történetében a 2003-2004-es idény volt, ekkor 5. helyezést ért el a csapat az NB-II-ben!

Így hát a klub 14 éves történetéből hét év NB-II-ben, hét év megye I. osztályban telt el. A hét megye I. osztályú szereplésben három bajnoki cím, két második, egy harmadik és negyedik hely volt.A felnőtt csapat mellett ifjúsági csapat is szerepelt több éven keresztül. A helyi fiatalok alkotta csapatból kerültek ki később a felnőtt csapat játékosai.

2014 őszétől újra elindult az utánpótlás képzés a klubnál. Négy korosztályban szivacskézilabdás gyermekcsapatot versenyeztetünk. Óvodások és alsó tagozatos iskolások alkotják a csapatokat.

Megalakult a serdülő csapat is. 2015 tavasztól már versenyszerűen kézilabdáznak ők is.Összességében jelenleg közel 60 aktív sportoló versenyeztetése zajlik a Kondorosi Kézilabda Klubnál.

A klub történetéről folyamatosan elmondható, hogy a tagok nagyon nagy része helyi valamint helyi kötődésű játékos és edző volt.

Kiket Várunk?

Csak fiúkat.

Kapcsolat

Cím: 5553 Kondoros Hősök tere 3.

Telefonszám: +36209775487

E-mail cím: viktor.k@citromail.hu

Edzések helye

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

Nincs feltöltve edző

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.