GyereSportolni.hu - Lotus Lovasiskola

Generic placeholder image

Lovaglás

Lotus Lovasiskola

Pest megye, Verseg, 2174 Verseg, Fenyőharaszt puszta 1.

Bemutatkozás

Várunk Versegen (Fenyőharaszton) a Podmaniczky kastélyszálló birtokán lévő Lotus Lovasiskolába. Gyönyörű környezetben, 13 hektáron lévő Őspark és lovasiskolánk mellett található itt még kisállat simogató, állatpark, strand, játszótér, valamint a 3 csillagos Kastélyszálló. Igazi vadregényes kikapcsolódás a gyerekeknek és a szülőknek egyaránt.

Tudásodhoz mérten részt vehetsz futószáras oktatáson, osztálylovagláson, tereplovagláson, díjlovagló és díjugrató edzéseken, sőt, akár lovaskocsit is hajthatsz. Elméleti foglalkozásokon és lovak körüli munkák során bepillanthatsz az igazi lovasvilágba.

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Kapcsolat

Cím: 2174 Verseg, Fenyőharaszt puszta 1.

Telefonszám: +36307778366

E-mail cím: info@lotuslovarda.hu

Edzések helye

2174 Verseg, Fenyőharaszt puszta 1.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: A Lotus Lovasiskola Budapestről mintegy 30 perc alatt elérhető az M3-as autópályán. Személygépkocsival vagy autóbusszal az autópályáról az 51-es kilométernél, Kerekharaszti pihenőhelynél, a MOL kútnál jobbra kell letérni, majd a pálya feletti felüljárón áthaladni. Onnantól a Fenyőharaszt Kastélyszálló tábláit követve már könnyen megtalálsz minket! Miskolc felől az M3-as autópályán 51-es kilométernél, Kerekharaszti pihenőhelynél, a MOL kútnál jobbra kell letérni. Majd a kutat elhagyva fordulj ismét jobbra. Onnantól a Fenyőharaszt Kastélyszálló tábláit követve már könnyen megtalálsz minket! Miskolc felől a 30-as úton Hatvant elhagyva kanyarodj le Heréd felé, majd haladj át az M3-as autópálya feletti felüljárón. Onnantól a Fenyőharaszt Kastélyszálló tábláit követve már könnyen megtalálsz minket! Budapestről a 30-as úton is megközelíthető a Lovasiskolánk, mely Gödöllőn, Aszódon, majd a 30-as úton tovább haladva Kerekharaszt előtt fordulj balra Heréd felé. Onnantól a Fenyőharaszt Kastélyszálló tábláit követve már könnyen megtalálsz minket!

GPS koordináták

47.698613, 19.581778

Hell Zsófia

lovardavezető, lovasoktató

1993.01.26.-án, Budapesten születtem, és mondhatni azóta rajongok a lovak iránt.
Szüleimnek sokat mondogattam egészen kicsi korom óta, hogy nekem bizony lovam lesz, én lovagolni fogok, de persze a ló imádatom elején maradtak csak a lovas könyvek, játékok, és a vágyakozás, hogy egyszer lóra ülhetek.
3-4 évesen aztán végre igazi lóra ülhettem Szilvásváradon, és azóta se “szálltam” le

Dióssy András

lovardavezető, lovasoktató

Budapesten születtem, iskoláimat is itt végeztem és a lovaglás világába is itt csöppentem bele. Bár lovon először Szilvásváradon ültem, a sors rövid úton egy budapesti lovasiskolába sodort, ahol megtanultam a lovaglás alapjait. Pár évvel később a család megvette az első lovát, amit akkor még rajtam kívül szüleim is lovagoltak. Később már csak én voltam olyan szerencsés, hogy hódolhattam ennek a sportnak. 2006-ban megkaptam az első igazi ugrólovamat, akinek rengeteg eredményt köszönhetek. Közben egyre aktívabban részt vettem a lovasiskolai oktatásban is: gyerekek és felnőttek futószárazása, osztályok tartása, gyerektáboroztatás, lovastúra vezetés. Tulajdonképpen a nap 24 óráját a lovardában töltöttem, amikor nem lovon ültem, akkor oktattam.

Sajnos azonban a folyamatos lovardai élet az egyetemi tanulmányaim rovására ment, így eldöntöttem, hogy én egész életemben a lovakkal fogok foglalkozni. 2012 év végén egy rövid németországi kitekintés után 2013 áprilisában Zsófival Németországba utaztunk. Bár nagyon messze voltunk otthonról, hihetetlen élmény volt ez nekünk, nagyon sokat bővült aDióssy Andris Lotus Lovasiskola lovas tudásunk ez idő alatt. Ausztriába aztán már tapasztalt belovaglóként érkeztünk, így nem okozott problémát a fiatal lovak körüli munka.

Ahhoz, hogy valaki jó lovas legyen, nagyon hosszú és nehéz utat kell bejárnia, és ennek az útnak sosincs vége. Rengeteg gyakorlásra és kitartásra lesz szükség és azt hiszem, emiatt jutottam én is oda, ahol most tartok. Szeretném, ha tanítványaim elszántak és kitartóak lennének, így biztos eljutunk a kitűzött célig!

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.