GyereSportolni.hu - Manta Swim Veresegyház Triatlon

Generic placeholder image

Triatlon

Manta Swim Veresegyház Triatlon

Pest megye, Veresegyház, 2112 Veresegyház, Mosonyi Mihály u. 37.

Bemutatkozás

Küldetésünk a sport szeretetére nevelés és a mindennapos mozgás rutinjának kialakítása már gyerekkorban. Hiszünk a sport – és különösen a triatlon – páratlan jellemformáló erejében, életre felkészítő, pótolhatatlan szerepében. Ennek szellemében célunk:

- a Veresegyházon és a város környezetében élők számára lehetőséget biztosítani a triatlonsport kipróbálására,

- az érdeklődők befogadó, elfogadó, egymást kölcsönösen megbecsülő közegben történő üdvözlése,

- kidolgozott, komoly szakmai alapokon nyugvó edzésprogram megvalósítása,

- rendszeres versenyzési lehetőség biztosítása a tagok részére,

- továbblépés az utánpótlás nevelés területéről és lehetőség teremtése a serdülő- és ifi (illetve akár az ezeket követő) korosztályokban folytatandó edzésmunka és versenyzés mielőbbi megkezdésére,

- városunk és támogatóink jó hírnevének öregbítése.Mindezt összefoglalva célunk tehát egy közösség építése, melyhez élmény tartozni, küzdelmeiben és sikereiben részt vállalni – sportolóként vagy edzőként, szülőként vagy támogatóként egyaránt.

Kiket Várunk?

8 és 12 év közötti fiúkat és lányokat.

Előfeltétel a jelentkezéshez

A jelentkezés előfeltétele az úszótudás (legalább 200 méter folyamatos leúszása gyorsúszásban és két további úszásnem ismerete).

Edzések időpontjai

Edzéseink időpontjai a weboldalunkon láthatók: http://trimackok.hu/index.php/a-csapat/edzesek.

Kapcsolat

Cím: 2112 Veresegyház, Mosonyi Mihály u. 37.

Telefonszám: +36309303281

E-mail cím: trimackok2010@gmail.com

Edzések helye

Fabriczius József Általános Iskola - Mézesvölgyi Épület, 2112 Veresegyház, Mogyoródi u. 5.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: https://www.google.hu/maps/place/Fabriczius+J%C3%B3zsef+%C3%81ltal%C3%A1nos+Iskola+-+M%C3%A9zesv%C3%B6lgyi+%C3%89p%C3%BClet/@47.6546856,19.2812152,15z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0x38536362d8fa1bc0!8m2!3d47.6546856!4d19.2812152

GPS koordináták

Hegedűs Gabriella

29 éve vagyok testnevelő itt a városban. Korábban atléta voltam, majd középfokú úszóedzői képesítést szereztem. 2003-ban a fiaimmal vágtunk bele ebbe a gyönyörűséges sportágba, később a hozzám csatlakozó edzőtársaimmal összefogva hoztuk létre a triatlon szakosztályt. Remélem sok családot, gyereket fogok, fogunk még magunkhoz vonzani! Úszást és szárazedzéseket, kerékpáros alapképzést tartok a gyerekeknek.

Csombor Zoltán

48 éves vagyok, huszonnégy éve dolgozom edzőként. Vízilabda edzői képesítésemet a Testnevelési Főiskolán szereztem, majd 2002-ben tettem le párommal együtt az úszóedzői különbözeti vizsgát. Gabi nénivel együtt kezdtük el a triatlonedzéseket szervezni 2003-ban. Én az úszóedzésekért vagyok felelős a szakosztályon belül.

Szalma Róbert

15 éves atléta sport múlttal – elvégezve a TF atlétikai és triatlon edzőképzését, valamint abszolválva az Egyetem sportmenedzseri diplomáját, vezetve Veresegyház Város Atlétika Szakosztályát - vallom, hogy a sport nemcsak a testnevelésnek, de a lélek nevelésének is legfontosabb eszköze, és minden képzésnek a legalacsonyabbtól a legmagasabbig, első és szent hivatása és kötelessége a lélek nevelése, hogy fiaiból embert faragjon!

Szegedi Attila

Felnőtt korom nagy részét az üzleti életben töltöttem, ahol sokat tanultam és tapasztaltam arról, hogy hogyan lehet egy csapatot, a csúcsra juttatni - ezt a tapasztalatot hasznosítom amikor csapatunk »életét« szervezem. A sport mindig is jelen volt az életemben, mint sportoló majd sportszervező, és vezető. 2007 óta vezetem Veresegyház város fantasztikus triatlon csapatát. 2010-ben elvégeztem a középfokú úszóedzőit. Hitvallásomat röviden az alábbi idézettel tudnám leginkább kifejezni: » Egy csapat úgy tud igazán nagy sikereket elérni, ha minden tagja felelősséget vállal azért, amit neki kell teljesítenie a közös sikerért «

Jankov István

Több mint tizenöt éven keresztül a terepfutás egy speciális ágával, a canicross-al foglalkoztam. 2014-ben a Testnevelési Egyetemen szereztem triatlon edzői végzettséget, amit 2016-ban az ITU Level 2 Coach minősítés megszerzése követett. Sprint-, olimpiai-, közép- és hosszútávú versenyeken is évről évre kipróbálom magamat, az ezekre való felkészülés és a versenyzés során szerzett sokszínű tapasztalataimat igyekszem átadni az utánpótlás korúaknak és csapatunk felnőtt sportolóinak.

Edzői munkám mellett a magyar Triatlon Szövetség Technikai Bizottságának tagja, másodosztályú-, illetve ITU Level 1 minősítésű versenybíró is vagyok, hazai és nemzetközi versenyeken egyaránt ellátok bírói feladatokat

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.