GyereSportolni.hu - Masters SE

Generic placeholder image

Tánc

Masters SE

Budapest , XI. Kerület , Budapest

Bemutatkozás

Gyere és táncolj velünk Magyarország egyik legeredményesebb és legvidámabb akrobatikus rock and roll egyesületében a Masters SE-ben!Egyesületünk tánc órái, edzései Budapest, Érd, Diósd, és Tárnok települések több helyszínén megtalálhatóak.

Tanfolyamainkra elsősorban általános iskolás korú gyerekek jelentkezését várjuk, de vannak óvodás és felnőtt csoportjaink is.

Annak érdekében, hogy megtalálhassuk a számodra legmegfelelőbb csoportot kérünk érdeklődj központi e-mail címünkön (info@mastesse.hu), vagy telefonon a lenti elérhetőségünkön.

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Kapcsolat

Cím: Budapest

Telefonszám: +36205620165

E-mail cím: adrian.sardi@mastersse.hu

Edzések helye

Budapest, XI. kerület

Budapest, IX. kerület

Érd

Tárnok

Diósd

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

Rajnai Barbara

Edző

Telefon: 06/70/778-0554

e-mail: rajnai.barbara@mastersse.huHat éves koromban csöppentem bele az akrobatikus rock and roll világába. Az elmúlt évek során Veszprémben táncoltam formációs és páros kategóriákban egyaránt, azonban az élet a fővárosba sodort, így táncos pályafutásomat is itt folytattam. Aktív B kategóriás versenyzőként folyamatosan hazai és nemzetközi versenyekre járok. Idén Krakkóban és Genfben világkupákon szerepeltünk partneremmel. Jelenleg a világranglista 4. helyén állunk.

2012-ben végeztem az ELTE Pedagógia és Pszichológia kar Rekreáció Menedzser és Egészségfejlesztő szakán. Ugyanebben az évben kezdtem meg mester fokozatú tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karán Sportturizmus szakirányon. Egyetemi éveim alatt megszereztem az akrobatikus rock and roll edzői képesítést is.

Edzői munkám során célom, hogy a gyerekekkel is megszerettessem az akrobatikus rock and rollt, az egészséges életmódot és a rendszeres sportolást, szórakoztató és játékos táncóráimmal. Remélem, hogy tanítványaim is sikeresek lesznek kedvenc sportágamban.

Rozgonyi Ágnes

Edző

Telefon: +36/30/561-3388

e-mail: rozgonyi.agnes@mastersse.huEgész kis korom óta a rocky világában élek. Eleinte hobbi volt számomra, majd szenvedéllyé, végül a hivatásommá vált a tánc, így 2009-ben elvégeztem a sportoktatói tanfolyamot akrobatikus rock and roll szakirányban. Én is, mint minden kis gyerek először házibajnokságokon indultam, majd az idő haladtával jutottam el csapatommal területi versenyekre, később országos- és világbajnokságokra is. Számomra a külföldi megmérettetések voltak a legemlékezetesebbek, azok közül is 2009-ben a németországi Döbelnben megrendezett Európa bajnokság, ahol felnőtt nemzetközi nagyformációs kategóriában 4. helyezést értük el Acro Sokk nevű csapatommal.

Célom, hogy megszerettessem a gyermekekkel a mozgást és a táncot, ez által hasonló szép eredményekhez és élményekhez segítsem őket hozzá.

A jó kedv és a szórakozás garantàlt nálunk, úgyhogy ne habozz, gyere és csatlakozz a Masters SE csapatához!

Sárdi Adrián

elnök

e-mail: sardi.adrian@mastersse.hu

Sárdi Anita Flóra

Szakosztály vezető (érdi, diósdi, tárnoki csoportok)

Telefon: 06-20/562-01651997 óta táncolok akrobatikus rock and rollt, előtte néptáncot, jazz táncot, társastáncot tanultam és később foglalkoztam sportakrobatikával is.2007-ben végeztem a Veszprémi Egyetem (most már Pannon Egyetem) angol nyelv és irodalom szakán, mint bölcsész és nyelvtanár.Az akrobatikus rock and roll és sportakrobatika edzői képesítésemet 2004-ben szereztem meg a Testnevelési Egyetemen, azóta tánctanárként dolgozom.2004-2007-ig Veszprémben tanítottam, majd az egyetem befejezése után hazaköltöztem Érdre és 2011-ig a Musztáng Sportegyesület edzőjeként igyekeztem megszerettetni az akrobatikus rock and roll-t minél több gyerekkel. 2012-től a Masters Sportegyesület érdi szakosztályát vezetem.Párosban és formációban is versenyeztem már, jelenleg Felnőtt B kategóriában táncolok. Párommal, Sárdi Adriánnal a Magyar Válogatott tagjaként képviselhetem Magyarországot hazai és nemzetközi versenyeken is.

2011-ben a Ricsajok felnőtt nemzeti nagyformáció tagjaként Magyar Bajnoki címet nyertem, és megnyertük a Köztársaság Kupát is.

Párosban legjobb eredményünk Európa Kupa döntő 7. hely (Várna), illetve 2011-ben Magyar Bajnoki első hely, és 2012. január 1-jétől a Világranglista 3. helyén álltunk.

Tanítványaim több Magyar Bajnoki és Országos dobogós helyezést szereztek az elmúlt évek során és célom, hogy a jövőben is sikeres és sportszerető gyerekeket neveljek kezdő táncosaimból.

Sárfy Krisztina

Edző

Telefon: 06-30/539-3212

e-mail: sarfy.krisztina@mastersse.hu2012-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karán, mint Sportedző.

Számomra mindig is sokat jelentett a sport, a mozgás. Ez az életem. 8 éves koromban ismerkedtem meg az akrobatikus rock and roll világával és 12 éven keresztül versenyeztem lányformációs és páros kategóriákban egyaránt.

2008-ban szereztem az első sikeres eredményemet az ausztriai Lányformációs Világbajnokságon, ahol a második helyet szereztük meg csapatommal. 2009-ben elnyertük a Magyar Bajnoki címet Felnőtt Nemzeti Nagyformáció kategóriában is.

2010-2011-ben a Magyar válogatott tagjaként belföldön és külföldön egyaránt versenyeztem Felnőtt páros „B” kategóriában. Háromszor is elnyertük az Országos Bajnoki címet, valamint a Magyar Bajnokságon a dobogó harmadik fokára állhattunk fel a táncpartneremmel.

2011. október 1-jén Németországban Európa Kupa Bajnokok lettünk, ezért nagy örömünkre abban az évben az Év Sportolójának választottak minket sportágunkban.Pár éve foglalkozom gyerekek tánctanításával és célom, hogy tanítványaimmal megszeretessem a sportágat, tudásomat átadjam nekik és remek csapatként együtt dolgozva elérjék álmaikat, céljaikat a tánc világában.

Tanai Eszter

edző

e-mail: tanai.eszter@mastersse.huA sport nagyon fontos része az életemnek, iskolás koromtól kezdve sok sportban kipróbáltam magam. Több évig táncoltam akrobatikus rock and roll kisformációban, sportakrobatikáztam, mazsoretteztem. 2009-ben Érd Kiemelkedő Sportolója címet kaptam.

2011-től akrobatikus rock and roll edzőként dolgozom.

2013-ban óvodapedagógusi diplomát szereztem, és főállásban óvónőkén dolgozom.

A sport és a gyerekek iránti szeretetem szeretném összekapcsolni, célom, hogy vidám légkörben átadhassam tudásom a táncolni vágyóknak és együtt érjünk el sikereket ebben a látványos sportágban.

Szeretettel várok minden érdeklődőt, óvodás és iskolás gyerekeket érdi tánctanfolyamaimra!

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.