GyereSportolni.hu - Maximo Hungaria Sportegyesület

Generic placeholder image

Labdarúgás

Maximo Hungaria Sportegyesület

Budapest , IX. Kerület , Budapest, 1046 Kiss Ernő utca 2.

Bemutatkozás

Egyesületünk a 2006-ban alakult, 11 fő természetes személy alapításával. Alapszabályunk szerinti célunkat az alábbiakban határoztuk meg.Utánpótlás nevelés, a hazai és nemzetközi élvonalban kimagasló eredményeket elérő sportolók nevelése, felkészítése, a sportolók népszerűsítése, részvétel az Egyesület vonzáskörzetébe tartozó ifjúsági és lakossági szabadidősportjában.

Az egyetemes magyar sport és az olimpiai mozgalom fejlődésének elősegítése, a hazai és nemzetközi sportkapcsolatok ápolása.

Együttműködés és kapcsolat kialakítása a működési területén lévő önkormányzatokkal, illetve annak szerveivel, az Egyesület szponzoraival, a társadalmi szervezetekkel, valamint az Egyesület szurkolóival és minden szimpatizánsával.

Ennek keretében az Egyesület tagjai és pártoló tagjai részére a sportolási, testedzési lehetőségek megteremtése, a lakossági szabadidő sport segítése, az Egyesület bázisának szélesítése.További céljaink közé tartozik segíteni és megteremteni a magyarság egészséges életformájához való lehetőségeket. Ezt a sport több területére ki szeretnénk vetíteni.Továbbá az ifjúság számára át akarjuk örökíteni a magyarság sporttörténetének és eredményeinek ismereteit. Különösképpen a magyar labdarúgás egykori korszakalkotó érdemeit.Az egyesület kereteink belül egy szilárd értékrendet kívánunk a sportolóinknak felmutatni.Jelenleg Egyesületünkben egy felnőtt amatőr labdarúgó szakosztály működik. Ahol megtalálhatók 18 évestől az 49 éves korig a játékosok.A labdarúgás szakosztályban jelenleg egy Bp.-i II. osztályú csapat és egy Öregfiúk csapat található.Jövőbeli tervekA későbbiekben a lehetőségekhez mérten és a létszámtól függően indítani kívánunk egy második csapatot, mely a Bp.-i amatőr bajnokság IV. osztályából indulna. Itt további lehetőséget kívánunk biztosítani a sportolni vágyók számára.Egyéb terveink között szerepel további szakosztályok indítása is. Ez által szélesebb körben kívánjuk segíteni az amatőr sportolókat.Próbáld ki magad egy edzés erejéig. Ha tetszik állj be csapatunkba!

Kiket Várunk?

Csak fiúkat.

Kapcsolat

Cím: Budapest, 1046 Kiss Ernő utca 2.

Telefonszám: +36209542603

E-mail cím: info@maximo.hu

Edzések helye

Budapest, IX. kerület, Könyves K. krt. 28. (Siketek és Goldball pálya)

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: 1

Autóval: 1

GPS koordináták

47.471268, 19.088859

Vég Csongor

VezetőedzőTelefonszám: +36-70/4560445

E-mail: csongor.veg@freemail.hu

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.