GyereSportolni.hu - Megathlon Sportegyesület

Generic placeholder image

Öttusa

Megathlon Sportegyesület

Budapest , XI. Kerület , Budapest, Fehérvári út 63. II/2.

Bemutatkozás

Klubunk fiatal kora ellenére (2015 januárjában alakult) egyedülálló rendszerrel működik. Egyesületünket úgy szerveztük meg, hogy nálunk mindenki otthonra találjon. Foglalkozásaink óvodás kortól az aktív életvitelt folytató idős felnőtt korig szólnak. Idén a legfiatalabb tanítványunk 3 éves, a legidősebb 60 éves volt.

Egyesületünk öttusa utánpótlás és triatlon utánpótlás neveléssel is foglalkozik. A felnőtt korúak triatlonozni jönnek hozzánk, de előfordul hogy valaki csak egy-egy sportágat űz nálunk.

A Megathlon SE a KSI patronált utánpótlás nevelő műhelyeként is működik. Ez azt jelenti, hogy a gyermekek 9-10 éves kortól már a KSI-ben folyó munkába is bekapcsolódnak. Elkezdenek lövészetre járni, majd lovagolnak és vívnak az évek előre haladtával. Amelyik gyermek tehetséges és megszereti az öttusát, az a nagy múltú KSI-ben folytathatja tovább.

Nálunk a versenysport és a tömegsport együtt érvényesül és megfér egymás mellett.

Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy kivételes eredményeket érnek el sportolóink mind utánpótlás, mind felnőtt vagy akár senior szinten.Az egyesületünk középpontjában a tagok állnak, értük munkálkodunk nap mint nap. Közös programokkal összetartó csapatot kovácsoltunk. A legfiatalabbaknak a sport megszerettetésére kalandokkal teli táborokat, a versenysportolóknak több hetes edzőtábort tartunk nyáron. Szabadidő programokat is szervezünk: korcsolyázást, közös síelést a családoknak, csapatépítő hétvégéket. Sárkány hajózni is együtt megyünk és szakmai előadásokat is tartunk.

Az egyesületben dolgozó vezetői csapatunk kulcsa klubunk sikerének, akik egy szellemet képviselnek: a sportolókkal való együtt munkálkodást, a megfelelő célokat kitűzve és elérve azokat.A Megathlon, úgy hisszük, olyan támaszt adhat a gyerekeknek, de akár felnőtteknek is, amihez mindig lehet nyúlni. Akár az egészséges életmód kapcsán, akár csak ha a barátokra, életet meghatározó kapcsolatokra gondolunk.4 éves kortól az érett felnőtt korig bárkit. Kezdő és aktív, versenyző sportolók is kereshetnek minket bátran!

Kiket Várunk?

4 és 100 év közötti fiúkat és lányokat.

Előfeltétel a jelentkezéshez

http://megathlon.hu/araink-osszefoglalva/

Kapcsolat

Cím: Budapest, Fehérvári út 63. II/2.

Telefonszám: +36202581064

E-mail cím: sukramse@gmail.com

Edzések helye

Nyéki Imre uszoda (1116, Bp. Kondorosi út 14.)

Sport 11 (1112, Bp. Kánai út 2.)

Bikás Park

MOM Sport (1123, Bp. Csörsz u. 14-16.)

Csörsz utcai atlétika pálya (TF pálya)

Gesztenyés Park

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

47.450914, 19.036367

47.446488, 19.002191

47.464998, 19.033405

47.489847, 19.022130

47.489168, 19.026481

47.489611, 19.020496

Schumacher Ákos

végettségek:

– 1998-2002: Pécsi Tudományegyetemen testnevelő tanár szakon diplomázott.

– 1994-1995 A testnevelési Egyetemenen triatlon edzői végzettséget szerzett.

– 2015 TRX edző végzettséget szerzett az R-Med által szervezett tanfolyamon.

– 10 évig öttusázott, majd 11 év triatlon következett. Utóbbiban tízszeres Magyar bajnok versenyző. 1995-1999 közt a felnőtt Magyar triatlon válogatott tagja.Szakmai tapasztalatok:

– Edzősködni 2003-ban szinte egyszerre kezdett öttusában futóedzőként (KSI SE), és triatlonban mindhárom számban. (Lágymányosi TK.)

– Öttusában a mai napig a KSI-SE ifjúsági, junior és felnőtt versenyzőinek futóedzője, illetve gyerekeknél úszó-futóedző.

– Triatlonban dolgozott a Budaörsi TK-ban (2007-2009 között), az Uniqa Team egyik vezetőedzője (2009-2014 között), majd a Márkus Emese UP edzővel alapított Megathlon SE-ben dolgozik 2015-től.

– A klub elnöke, vezetőedzője.Edzőként eredményei:

Triatlonban Király Kristóf junior VB egyéni 3.hely

Junior válogatott, többszörös EK győztes.

Kristóf nagy tapasztalatát egyébként klubunkban, mint kerékpár szaktanácsadó kamatoztatja.

Ákos tanítványa volt még az Ifjúsági olimpián csapatban aranyat nyert Dudás Eszter és Horváth Zsanett is. Jelenleg Poór Brigitta tereptriatlonista felkészítését irányítja. Málta VK 1. Hely. A világ TOP 10-ben lévő tereptriatlon versenyzője.Öttusában a többszörös junior VB és felnőtt EB győztes Földházi Zsófia, és az olimpikon, számtalan VK-n EB-n dobógón álló Kasza Róbert futóedzője. Ezen kívül is számtalan utánpótlás korú versenyzője állt dobogón a korosztályos világversenyeken. A gyerekeknél a KSI SE-ben, mint UP edző is dolgozik, ahol versenyzői szintén a korosztályos MK versenyeken rendre a legjobbak között végeznek.Szakmai tudását, tapasztalatát most Age group-os triatlon versenyzők felkészítésére fordítja.

Márkus Emese

Végzettségek:

– 2005-2009: Testnevelési és Sporttudományi Kar testnevelő tanár szakon diplomázott.

– A nappali szak mellett levelezőin végezte a triatlon edzői (2006-2008) és úszás edzői (2007-2009) szakokat.

– 2009-2011-ig másod diplomát szerzett ugyancsak a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karon, Msc rekreáció irányító, sportturizmus szakirányonSzakmai tapasztalatok:

2006-tól kezdve úszó iskolákban dolgozott és nyári táborokban szerzett szerte ágazó tapasztalatokat óvodás korú gyerekekről az általános iskolás korú gyerekekig.

2011-től az Uniqa Team Újbuda SE utánpótlásának szervezését és irányítását kezdte el. Versenyzői közül többen regionális bajnokságokon 1-3. helyezettek, országos versenyeken pontszerzők tudtak lenni.

2015-től a Megathlon SE fiatal utánpótlásának edzője, a klub adminisztrátora és alelnöke.Sport múltja:

– 11 éves kora óta triatlonozik. Fiatalon egy általános iskolai szerveződésben alakult klubban kezdett sportolni (Fatri SE- Pávai Ákos vezetése alatt).

– A gimnáziumi években a Lágymányosi TK sportolójaként Schumacher Ákos lett az edzője.

– Az egyetemi évek alatt a tereptriatlonban is kipróbálta magát, majd az újonnan alakult Uniqa Team Újbuda SE-be igazolt és újra Schumacher Ákos tanítványa lett.

– Korosztályos országos bajnokságot egyéniben és csapatban is nyert amatőr kategóriában.

– Legjobb eredményét duatlonban érte el, a Budapesten rendezett Európa Bajnokságon Age Group kategóriában 2009-ben 3. lett.

– Jelenleg a Megathlon SE versenyzője.

Osvald Adrienn

– A Szegedi Egyetem Juhász Gyula Pedagógus karán testnevelő-edző szakon tanult.

– A Testnevelési Egyetemen testnevelő-, gyógytestnevelő mester szakon fejezte be tanulmányait.

– Szegeden párhuzamosan megszerezte az úszóedzői végzettséget.Szakmai tapasztalatok:

Lakóhelyén, Esztergomban nyaranta segédedzőként tevékenykedett az ottani triatlon klubban és közben úszást oktatott 3-12 éveseknek.

Az Uniqa Teamnél is segédeződként dolgozott Márkus Emesénél az UP csoportnál, majd az Age Groupos versenyzőkhöz került, mint úszóedző.

2015-től a Meghatlon SE alelnöke és edzője, az idősebb UP csoport vezetője.Sport múltja:

– 10 évig a az Esztergomi Triatlon Klub versenyzője volt, majd elkerült a szegedi Titánokhoz, ahol 3 évig edzett.

– Jelenleg a Megathlon SE versenyzője.

Katrus Tamás

– A Testnevelési Egyetemen testnevelő-, gyógytestnevelő tanár szakon diplomázott.

A nappali szak mellett elvégezte az úszás edzői szakot.

– 2011-től az úszóiskola megalakulásának kezdetétől Márkus Emesével közösen irányítja óvodás csoportjainkat.

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.