GyereSportolni.hu - Meistro Lovasklub

Generic placeholder image

Lovaglás

Meistro Lovasklub

Somogy megye, Kaposvár, 7400 Kaposvár, Keceli bejáró - Meistro tanya

Bemutatkozás

A kaposvári Meistro Lovarda 2000-ben alakult, amikor a lehetőség, a fiatal társaság tenni akarása és az igények egyszerre találkoztak a város szélén, a Kapos folyó partján, a Kecelhegy aljában.

Hagyományőrző tevékenységükkel pár év alatt országszerte ismertté váltak. A somogyi betyárjaik 2003-ban a Nemzeti Lovas Fesztivál különdíját, 2004-ben országos csikósversenyt nyertek, 2005-ben a Somogy megyei lovas bandérium tagjaként megnyerték a III. Lovas Világtalálkozót Szarvason. 2009-ben a Zánkai Lovas Fesztiválon a Somogyi bandérium ismét a legjobbnak bizonyult. A somogyi betyárok felállított táborhelyükkel és lovasprogramjukkal, melyet szintén a legszínvonalasabbnak ítélt a zsűri, véglegesen beírták magukat a Somogyi lovas betyár hagyományok örökösei közé.

Évente rendezünk gyerekeknek lovas ügyességi versenyeket, lovastáborokat. 2012-től a Nemzeti Vágta előfutam soroztában, amit minden év agusztus utolsó hétvégéjén rendezünk meg.A lovastanyán vendég lovaknak is van kikötőhely. Bográcsozási és szalonnasütési lehetőség. 50 fős clubhelységük rendszeresen ad otthont osztálytalálkozóknak, névnapi összejöveteleknek, kisebb konferenciáknak. A klub tagjai közül 5-en lovas túravezetők és 4-en lovas sportoktatók. A közösség erejét fontosnak tartják, bizonyításul Egyesületet alapítottak, akik ma egyben a lovasklub magját is alkotják a hozzájuk csatlakozó pártolókkal. A lovasklub területén lovasmúzeumot, állatsimogatót, horgásztavat, íjászpályát, lovagló négyszöget, díjugrató- és egy 650 méter hosszú galopp pályát alakítottak ki. A közösség munkáját a tulajdonos elismerésével jutalmazták a Kaposvár Szolgálatáért és a Somogy Polgáraiért kitüntetéssel, és 2008-ban az év vállalkozójává választották. Részt vesznek a városi, megyei közéletben, az országos lovastársadalom munkájában és tevékenységükkel próbálják azt előmozdítani, de aktívak az állatvédelem valamint a környezetvédelem területén is.

Egész évben várják a hozzájuk egyedül és csoportosan érkező turistákat, baráti társaságokat, iskolai-, óvodai csoportokat és külföldi vendégeket az év településére, Kaposvárra, a virágok, szökőkutak és lovasok városába.

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Kapcsolat

Cím: 7400 Kaposvár, Keceli bejáró - Meistro tanya

Telefonszám: +36305674618

E-mail cím: meistro@t-online.hu

Edzések helye

7400 Kaposvár, Keceli bejáró

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

46.365167, 17.765470

Nincs feltöltve edző

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.