GyereSportolni.hu - Meteor Dance TSE

Generic placeholder image

Tánc

Meteor Dance TSE

Budapest , IV. Kerület , 1048 Budapest, Hajló u. 2.

Bemutatkozás

Minden Táncolni vágyó fiút és lányt szeretettel vár a Meteor Dance TSE!
Akrobatikus rock and roll-oz velünk!

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Kapcsolat

Cím: 1048 Budapest, Hajló u. 2.

Telefonszám: +36704148484

E-mail cím: akrobea@gmail.com

Edzések helye

1048 Budapest, Hajló u. 2. - Karinthy Frigyes Általános Iskola

1044 Budapest, Megyeri út 20. - Megyeri úti Általános Iskola

1046 Budapest, Bajza u. 2. - Bajza József Általános Iskola

2363 Felsőpakony, Iskola u. 20. - Hermann Ottó Általános Iskola

2370 Dabas, Rákóczi Ferenc u. 2. - II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

47.581172, 19.108891

47.580546, 19.088411

47.567609, 19.099599

47.343570, 19.235935

47.216549, 19.274336

Turi-Hrabovszki Beatrix

az egyesület elnöke, szakedző

„Óvodás korom óta a sport, a tánc bűvöletében élek. 4 évesen már művészi tornáztam, majd a Ritmikus Gimnasztika követte, amit iskolás koromra a szertorna váltott fel. E mellett párhuzamosan kezdtem bele az Akrobatikus Rock and Rollba, 27 éves koromig versenyszerűen űztem is. Országos, illetve Magyar bajnoki dobogós helyezéseket értem el páros és formációs kategóriákban. 1999-ben kezdtem el segédedzőként tevékenykedni. Így az egyik gyermekkori álmom kezdett valóra válni, hogy gyerekeket taníthassak, megszerettessem velük a mozgás örömét és a versenyzés mámorát. A Fitness Akadémia rekreációs sportedző szakán, majd a Testnevelési Egyetemen Akrobatikus Rock and Roll szakedzőként végeztem. A második nagy álom egy saját egyesület, amely 2013-ban vált valóra. Jelen pillanatban Csepelen és Káposztásmegyeren tanítok. Fontosnak tartom a sport személyiségfejlesztő hatását. Célom, hogy családias, vidám környezetben sportoljanak az egyesület kis és nagy növendékei. Nagyon fontosnak tartom támogatni a feltörekvő, ifjú edzőjelölteket...”

Kubis Vivien

akrobatikus rock and roll szakedző

„2012 óta vagyok Akrobatikus Rock and Roll szakedző, és jelenleg a Testnevelési Egyetem, rekreációszervezés és egészségfejlesztés szakának a hallgatója. 10 éve táncolok, 6 évig tevékenykedtem segédedzőként egyesületünk vezetőedzője mellett, és 2 éve már, hogy saját csoportjaimat vezetem, ami a legjobb dolog, ami velem történt az életben. Fantasztikus érzés, végignézni, ahogy a gyermekek napról- napra, edzésről - edzésre fejlődnek, testileg éppúgy ahogy lelkileg, küzdenek az előttük álló feladatokkal és kihívásokkal. Amikor végül sikereket érnek el, csodás érzés látni a szemükben a boldogságot. Én ezért szeretek tanítani, mert nem csak átadom amit tudok, hanem cserébe rengeteg pozitív energiát kapok a gyerekektől.”

Lipták Fruzsina

akrobatikus rock and roll szakedző

„12 évvel ezelőtt sétáltam be az első rock and roll táncórámra. Azzal a nappal életem meghatározó részévé vált a táncsport, az edzések, a hétvégi versenyek, és mindaz, amire a sport megtanít: kitartás, magabiztosság, tisztelet, a mozgás szeretete.
2014-ben rock and roll szakedzői képesítést szereztem. Edzői munkám során szeretném átadni azt a rengeteg pozitív dolgot, ami a sporttal együtt jár. Az a célom, hogy a gyermekek a csillogó érmek hajszolása helyett átéljék a tánc és a szereplés igazi örömét, a mindennapi mozgás szeretetét, erőt és bátorságot merítsenek a mozgásból. Amikor pedig csillogó érmekkel térnek haza, akkor duplán boldog mindenki! (: ”

Szabó-Tóth Nikolett

kölyök fitness - aerobik szakedző

„Kiskorom óta rengeteg sportot kipróbáltam már, mint például ovi balettet, jazz balettet, ritmikus sportgimnasztikát, dzsudót, harci fitneszt és hip-hop dance-t. Mindegyiket nagyon szerettem, mert imádtam és imádok mozogni. Ezért döntöttem úgy, hogy edző leszek. Sok idő telt el, míg végül sikerült eljutnom odáig, hogy megszerezzem a képesítést, hogy edző lehessek. Ez végül sikerült: 2014-ben aerobik edző lettem, és 2015-ben továbbképeztem magam kickbox és kölyök fitness - gyermek aerobik oktatónak. Célom az, hogy az emberek rájöjjenek arra, hogy a mozgás nagyon fontos; és ne kényszerként fogják fel, hanem egy szükséges jónak, ami pozitív energiával és élményekkel tölti fel őket – legyen szó akár kisgyerekekről, akár felnőttekről. Sosem késő elkezdeni a mozgást!”

Heiden Loretta

showtánc szakedző

„Négyéves koromban kezdtem showtáncolni. Tízévesen felvételt nyertem a Madách Musical Tánciskolába, 2014-ben a Budapesti Táncművészeti Stúdióban végeztem. Jelenleg a Budapesti Sportszövetségek Uniója Táncsport szakán tanulok. Mindig része volt az életemnek a tánc, a mozgás, 5 évesen is tudtam, hogy edző szeretnék lenni. Imádok tanítani és gyerekekkel foglalkozni. Jó érzés látni, ahogyan napról-napra egyre több tudást, saját tapasztalatot tudok átadni nekik, és nincs is jobb érzés annál, mint amikor a színpadon azokat a gyerekeket látom mosolyogni, akikkel közösen dolgozunk és érjük el a sikereket. Ezért választottam ezt a pályát. :) ”

Kiss Fanny

akrobatikus rock and roll szakedző

„9 éves voltam, amikor elkezdtem táncolni. Örökmozgó gyermekként tökéletes időtöltés volt, amely végül szenvedélyemmé vált, így még ma is aktívan táncolok. Az sem volt kérdés, hogy akrobatikus rock and roll edző szeretnék lenni. Segédedzőként tanulhattam egyesületünk vezetőjénél, majd a Budapesti Táncművészeti Stúdióban neves mesterektől tanulhattam meg a balett, jazz-, modern-, népi- illetve sok más tánc elemeit is. Miután Színházi táncos végzettségemet megkaptam, lehetőségem nyílt elindítani a saját csoportjaimat. Számomra a legszebb dolog látni a gyerekek fejlődését, és hogy milyen nagy örömmel mennek fel a színpadra. Úgy gondolom, a tehetség nem minden: egy szorgalmas gyerek is ugyanúgy sikeres lehet a megfelelő edzői odafigyeléssel.”

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.