GyereSportolni.hu - Multi Alarm SE

Generic placeholder image

Tollaslabda

Multi Alarm SE

Baranya megye, Pécs, 7630 Pécs, Basamalom u. 33.

Bemutatkozás

A Multi Alarm Sportegyesületet (MASE) a Multi Alarm Biztonságtechnikai Zrt. vezérigazgatója alapította 2003-ban azzal a szándékkal, hogy lehetőséget biztosítson a régióban élők számára eme nagyszerű sport megismerésére.

Azonban az eredeti célok nagy mértékben kibővültek, hiszen napjainkban már nem csak az a cél, hogy a régióban ismertté váljon a tollaslabda, hanem hogy Magyarországon minél többen megismerjék és megszeressék. Továbbá nem titkolt cél még, hogy a legrangosabb hazai, később pedig nemzetközi viadalok házigazdáiként is öregbítsük majd a klub hírnevét (ilyen volt a 2012-ben megrendezett BEK is). Mindez meg is valósítható, hiszen 2009 elejére megépült az ország első Tollaslabda Centruma.Az egyesület a kezdetektől nagyon sok változáson ment keresztül. 13 év alatt széles utánpótlás-bázis épült ki. A helybéli tollaslabdázók száma körülbelül 6-700 főt számlál. Az 5 éves kortól kezdve a 60 éves korig szinte minden korosztály jelen van a pécsi tollaslabda életben. Az igazolt játékosok száma is nagyot ugrott néhány év alatt, hiszen jelenleg körülbelül 80-100 játékos vesz részt különböző igazolt versenyeken pécsi színekben.Az egyesület alakulásától kezdve szakosztályvezető a 24-szeres magyar bajnok játékos-edző, Károlyi Ákos (1973-2013) volt. Az egyesület 2007-ben leszerződtette vezetőedzőnek az indonéz Budisantoso Dariono-t, aki a sportág egy kimagasló nemzetközi szaktekintélyű edzője. Korábban már maga is nevelt olimpiai bajnok játékost, a pécsieket pedig alig pár esztendő alatt gyakorlatilag a semmiből előbb a legmagasabb osztályba, majd a sportág hazai csúcsára, az I. osztályú csapatbajnokság trónjára vezette. Munkáját 2012-ig végezte itt. 2012 szeptemberétől a japán nemzetiségű Tsuigo Yamamato lett egyesületünk vezetőedzője, majd 2014 szeptember közepén kezdte meg munkáját a bolgár Yasen Borisov.

A 2016/17-es szezonban vezetőedzőnek szerződtette a csapat a skót származású, előzőleg több, mint 1 évtizeden át a belga szövetségi kapitányi tisztséget betöltő Alain McIlvant.

Az egyesület hétszeres magyar csapatbajnok. A 2008/2009-es évtől kezdve csak 1 évben nem szereztük csak meg a bajnoki címet.Kedves Gyerekek!Amennyiben szeretnétek megismerkedni a tollaslabdával játékos formában, majd szeretnétek a Multi Alarm SE színeiben versenyezni, akkor gyertek sportcsarnokunkba a Basamalom u. 33-ba.Pályafoglalással kapcsolatos tudnivalókról itt tudhatsz meg többet:

http://multialarmse.hu/index.php/informaciok/palyafoglalasEgy kis bemutatkozó videó:

https://www.youtube.com/watch?v=MN4xrY9u1_QFB oldal:

https://www.facebook.com/multialarmse.pecsÜdvözlettel:

Balogh Richárd

titkár

Kiket Várunk?

6 és 12 év közötti fiúkat és lányokat.

Tagdíj

3.500 Ft / hó

Kapcsolat

Cím: 7630 Pécs, Basamalom u. 33.

Telefonszám: +36705526813

E-mail cím: multialarmse@gmail.com

Edzések helye

7630 Pécs, Basamalom u. 33.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

46.074419, 18.252941

Alan McIlvain

vezetőedző

Tóth Henrik

edző

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.