GyereSportolni.hu - Nagy Lovasudvar Sportegyesület

Generic placeholder image

Lovaglás

Nagy Lovasudvar Sportegyesület

Pest megye, Zsámbék, 2072 Zsámbék, Dália utca 3.

Bemutatkozás

Egyesületünk 2017 tavaszán alakult, Zsámbékon, székhelyéül pedig egy barátságos, családias hangulatú lovas létesítmény szolgál, ahol minden tárgyi feltétel adott a lovassport űzéséhez.
Az összefogás célja egy olyan lovarda létrehozása volt, ahol a hozzánk járó lovasok a lovaglás sport jellegét éppúgy megélhetik az edzéseken, ahogy a lóval, mint egy másik élőlénnyel való közös tevékenység kikapcsoló hatását.
Hisszük, hogy a lovaglást sosem késő elkezdeni, valamint, hogy versenyzési szándéktól függetlenül is lehet magas szintűre csiszolni a ló és a lovas közötti kommunikációt. Edzéseink annak jegyében telnek, hogy miként nincs két egyforma ember, úgy nincs két egyforma ló sem. Igyekszünk lovasainknak rugalmas lovastudást átadni - nem pusztán az a célunk, hogy lovasaink a ló felé adott jelzések egy halmazát megtanulják, hanem hogy annak eldöntésére is képesek legyenek, vajon az adott jelzésre szükség van-e, és ha igen, milyen mértékben.
Lovainkra hosszú távú sporttársként tekintünk. A velük való munka során két fő célunk van: hogy megtanulják a ló-ember kapcsolat alapvető szabályait - melyek a biztonságra törekszenek -, és hogy a lovassal való munkában megtalálják a nyugalmat, ami nélkül - menekülő állatok lévén - csak az ösztöneik működhetnének. Minden mást erre építünk.
És mikor egy nyugodt, az emberek felé nyitott ló, és egy a hátasára figyelni képes lovas összedolgozik, akár az első önálló ügető lépésekért, akár egy technikás feladat végrehajtásáért, akár néhány terepen megtett kilométerért... akkor elértünk a célunkat.

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Kapcsolat

Cím: 2072 Zsámbék, Dália utca 3.

Telefonszám: +36204201702

E-mail cím: szabozora.western@gmail.com

Edzések helye

2072 Zsámbék, Dália utca 3.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

47.553536, 18.713527

Nincs feltöltve edző

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.