GyereSportolni.hu - Óvár Tenisz

Generic placeholder image

Tenisz

Óvár Tenisz

Gyõr-Moson-Sopron megye, Mosonmagyaróvár, 9200 Mosonmagyaróvár Határőr út 14.

Bemutatkozás

Az "Óvár" Építők Sport Klub a rendszeres sportolás, versenyzés, testedzés, felüdülés biztosítása, az ilyen igények felkeltése, tagjainak nevelése, a társadalmi öntevékenység és közösségi élet kibontakoztatása céljából létrehozott szervezet.

A Sport Klub céljainak megvalósítása érdekében együttműködik Mosonmagyaróvár Önkormányzatával, gazdálkodó és társadalmi szervezetekkel, intézményekkel, magán- és jogi személyekkel, igényelve ezek erkölcsi, anyagi támogatását a Sport Klub eredményessége érdekében.

A Sport Klub célul tűzi ki azt is, hogy kapcsolatokat építsen ki az ország területén - amennyiben erre lehetősége adódik, külföldön is - a hasonló területen működő egyesületekkel, egyéb szervezetekkel, hogy ezáltal is bővüljön azon lehetőségek köre, amit az egyesület tagjainak és támogatóinak nyújtani tud.

A Wittmann Antal Parkban gyönyörű környezetben egyetemi sportpályákon folytatjuk sporttevékenységünket a szabadtéri szezonban, áprilistól - novemberig. Téli sportolási feltételeink jóval korlátozottabbak. Kiemelt fontosságú célunk, hogy egész éves folyamatos sportolási lehetőséget biztosítsunk az egyre növekvő igényeknek. Nagy hangsúlyt fektetünk az utánpótlás nevelésére, a minőségi sportoktatásra és a kiemelt képességű versenyzők felkészítésére. Országos verseny szintű korosztályos és felnőtt versenyzőink méltó képen képviselik az egyesületet és a várost a különböző versenyeken. Szabadidő sportolóink számára is lehetőséget biztosítunk a sportág magas szintű elsajátításához és műveléséhez.

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Kapcsolat

Cím: 9200 Mosonmagyaróvár Határőr út 14.

Telefonszám: +36309275230

E-mail cím: ovar.tenisz@gmail.com

Edzések helye

Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park (a Gazdász Hotel közelében)

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

47.883208, 17.276931

Nincs feltöltve edző

Nincs feltöltve kép

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.