GyereSportolni.hu - Palomino Lovasiskola

Generic placeholder image

Lovaglás

Palomino Lovasiskola

Pest megye, Csömör, 2141 Csömör

Bemutatkozás

A Palomino Lovasiskolát a Gödöllői Lovas Sport és Hagyományőrző Egyesület több tíz éves tapasztalattal rendelkező lovasai alapították. Elsődleges célunk, hogy a gyerekeket a lehető legbiztonságosabban tanítsuk meg lovagolni, és a lovakkal való helyes bánásmódra. Az általunk alkalmazott módszertan alapja a helyes ülés kialakítása már a kezdetektől: ezért fokozott hangsúlyt helyezünk a nyereg nélküli, "szőrén" lovaglásra. Ez a közvetlen tapasztaláson túl óriási élményt is jelent a gyerekek számára. A voltizs hevederben történő lovasoktatás nem csak a jó egyensúly kialakításában segít, hanem önbizalmat is ad a gyerekeknek. Az általunk oktatott gyerekek versenyzését is támogatjuk, saját lovainkkal segítjük.

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Kapcsolat

Cím: 2141 Csömör

Telefonszám: +36703287315

E-mail cím: palominolovasiskola@gmail.com

Edzések helye

2141 Csömör

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

47.543968, 19.214414

Tibor Anita

Több mint 20 éves lovas tapasztalatával egyik alapítója a lovasiskolának. Jó pedagógiai érzékkel, rövid idő alatt megszeretteti a gyerekekkel a lovaglás szépségeit. Nem csak a hagyományos (angol) lovaglásban jártas, hanem western stílusban is eredményesen versenyzett.

Dienes Virág

Több mint 10 éves lovas tapasztalattal rendelkező lovasedző. A közelmúltban lett a Palomino csapat tagja. Több éve vesz részt a magyar hagyományokat bemutató lovas rendezvényeken, versenyeken. Több ízben is nagy sikert és győzelmet aratott - nő létére - ezeken a lovas versenyeken.

Parsch Péter

A lovasiskola egyik alapítója. Több mint 30 éve lovagol, 15 éve rendszeresen versenyez díjugratás versenyszámban. Nagy hangsúlyt helyez a klasszikus lovaglás alapjainak elsajátítására illetve a biztonságos és helyes lovas ülés megszerzésére.

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.