GyereSportolni.hu - Panka Lovarda

Generic placeholder image

Lovaglás

Panka Lovarda

Zala megye, Galambok, 8754 Galambok

Bemutatkozás

Jezerniczky Anna vagyok, 1982-ben születtem Budapesten. A lovaglás tevékenységével való kapcsolatom öt éves koromban kezdődött, amikor legelőször kerültem a póniló hátára. Két év telt el, mire a kezdődő szerelem alaposabban is kibontakozhatott, elkezdtem a lovaglás alapjait elsajátítani Adyligeten, a Petneházy lovardában. Négy évvel később átkerültem a Budapesti Honvéd lovasegyesületbe idomító-, majd ugróedzésre Széplaki Pál irányításával, ahol három évet töltöttem. Pest megyében dolgoztam diákéveimben is lovak és lovasok mellett, sokat tanultam barátnőmtől, Benedek Ritától és korábbi edzőjétől, Béres Évától. 2011-ben lovasedzői és lovastúra-vezetői képesítést szereztem.
Azt tapasztalom, hogy a kezdő lovasok alapképzésére sok helyen nem fordítanak kellő figyelmet, nehezítve a ló, a lovas és az edző dolgát. Szakszerű munkával magabiztos és határozott, lótól és a lovaglás élményétől nem tartó lovasok válnak mindenkiből, akit érdekel ez a gyönyörű sport. Különös figyelmet fordítok a biztonságra, igyekszem kerülni a veszélyes helyzeteket és terepre csak megfelelő lovastudással rendelkező lovast vezetek. A tanulók megismerkednek a lóápolás és gondozás részleteivel, valamint a szerszámozás és a felszerelések karbantartása is bemutatásra kerül.
Zalakaros térségében hiányt pótlunk ezzel a szolgáltatással. Többnyire szabadidős és túra lovaglás a területem, de versenysporthoz is megfelelő alapot tudok tanítani. Szervezünk családi napot, esetleg hosszú hétvégét is, amelynek keretében a nem lovagló családtagok, barátok lovaskocsin utazva nézhetik a lovasokat és gyönyörködhetnek a tájban. Célom továbbá az is, hogy változtassak a lovaglás, lovassport megítélésén is, mivel sokan gondolják, hogy a lovaglás "úri sport". Kedvezményes áraimmal szeretném annak a sok embernek is elérhetővé tenni ezt a csodás sportot, akik nem a felső tízezerhez tartoznak.

Korhatár nincs, bárki bármikor elkezdhet lovagolni, de rendszeres lovaglást a gyógytornászok 4 éves kor alatt nem ajánlanak.
Szeretettel várok minden érdeklődőt, Nagykanizsa és Zalakaros térségéből is!
Lovardánk minden nap reggel 8 órától sötétedésig várja a lovasokat!

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Kapcsolat

Cím: 8754 Galambok

Telefonszám: +36706174904

E-mail cím: panka.jezi@gmail.com

Edzések helye

8754 Galambok

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Zalakaros irányából: Galambokon a Somogyi Béla úton kell végigmenni és elhagyni a falut, kb. 1,5 km után a szőlőhegybe jobbra bekanyarodni és a táblákat követni. Nagykanizsáról: a 7 sz. főútról Zalasárszegre bekanyarodni balra, végigmenni és a falu végén jobbra fordulni, onnan kb. 2 km után a szőlőhegybe bekanyarodni balra és követni a táblákat.

GPS koordináták

46.511222, 17.102644

Nincs feltöltve edző

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.