GyereSportolni.hu - SZTK Riders

Generic placeholder image

Kerékpár

SZTK Riders

Pest megye, Szigetszentmiklós, 2310 Szigetszentmiklós, Sport u. 8

Bemutatkozás

Csapatunk 2012-ben alakult, Bringafan SE néven. Baráti hangulatú kerékpározásoknak szerettünk volna egy komolyabb keretet adni. Ez sikerült is, ugyanis már az első évben több túrán és amatőr versenyen is elindultunk, több-kevesebb sikerrel. Csatlakoztunk a Szigetszentmiklósi TK sportegyesülethez, kerékpáros szakosztályként. Ekkor kereszteltük el magunkat SZTK Riders-nek. 2013-ra még tovább fejlődtünk: tagjaink számát megdupláztuk, legyártattuk védjegyünkké vált csapatmezünket és a versenyszezonban is aktívabban versenyeztünk.2014-re az csapatunk a magyar kerékpársport egyik üde színfoltjává vált. Köszönhetően annak, hogy a szezon fontos versenyein sikerült szép létszámban megjelennünk. Elmondhatjuk, hogy a Magyar Köztársaság Amatőr Bajnoki sorozatában

nem rendeztek olyan versenyt, amin ne jelent volna meg legalább 6 kerékpárosunk. A csapat verseny ereje is nőtt, két huszonnégy órás versenyen is sikerült dobogóra állnunk, illetve az Amatőr Bajnokságban is rendre hoztuk a „Top 10-es” eredményeket. 2 év alatt sikerült tehát felrajzolnunk Szigetszentmiklóst a Magyar kerékpársport térképére.

Lelkesedésünk és motivációnk azonban nem csökkent, szeretnénk még inkább meghatározó tényezők lenni a sportban, illetve a kerékpársport népszerűsítésében.

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Kapcsolat

Cím: 2310 Szigetszentmiklós, Sport u. 8

Telefonszám: +36302800829

E-mail cím: sztkriders@gmail.com

Edzések helye

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

Nincs feltöltve edző

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.