GyereSportolni.hu - Simonpuszta Nemzeti Lovas és Hagyományőrző Egyesület

Generic placeholder image

Lovaglás

Simonpuszta Nemzeti Lovas és Hagyományőrző Egyesület

Pest megye, Érd, 2030 Érd, Simonpuszta

Bemutatkozás

A Simonpusztai Lovasparkunk küldetése, hogy a mai rohanó világban közelebb hozzuk lovainkon keresztül az embert a természethez, az állatszeretethez. A ló a Magyar Nemzet régi jelképe, ezért a mi hitvallásunk is az, hogy a lovas érték az, amely a múltba nyúlik, és a jövőbe mutat. Ennek érdekében olyan sportolási, aktív kikapcsolódási, lehetőségeket kínálunk, mely minden kedves látogatónkat, bértartónknak betekintést ad a lovassport nyújtotta örömökbe.

A Lovaspark közvetlenül a 7. sz. főútról érhető el, Érdet, majd Tárnokot elhagyva, a bekötőút leágazását a főút 27. km-ét követően “Simonpuszta” feliratú tábla jelzi.

Lovasparkunk, Budapesttől 27 km-re, Érd területén, gyönyörű zöld környezetben, a Duna part fennsíkján található, mely kiváló lehetőséget biztosít a tereplovaglást kedvelők számára. Az önálló 3 km-es, fákkal szegélyezett bekötőúton megközelíthető, ősfáktól árnyaltan, mintegy 20 ha bekerített területen helyezkedik el, gondtalan kikapcsolódást és pihenést kínálva az ide látogató sportolni, pihenni vágyó vendégeink számára.

A Lovasparkunk területén, mint a nyugalom és a kikapcsolódás aktív szigetén három kültéri, négy évszakos lovagló pálya, kettő fedeles lovarda, körkarám állnak a lovas sportok szerelmeseinek rendelkezésére. A gyönyörű természet adta területünkön körbevezető árnyas sétányról, úgynevezett „Simonpuszta körről” érhetők el a további kikapcsolódási lehetőségek, mint a gyermekjátszótér, a két salakos talajú teniszpálya, a 25 x 15 m-es, strandmedence, valamint a strandröplabda pálya.

Célul tűztük ki, hogy a következő években minél több gyermekkel, felnőttel ismertessünk meg a lovak szeretetét, az érzést, mely a lovaglás és a lóval való foglalkozás jelent. Mindenkinek joga van megismerni, megérezni azt a pozitív energiát, nyugalmat, melyet csak egy ló képes adni a vele együtt töltött idő alatt.

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Kapcsolat

Cím: 2030 Érd, Simonpuszta

Telefonszám: +36303317601

E-mail cím: simonpuszta1800@gmail.com

Edzések helye

2030 Érd, Simonpuszta

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

47.327798, 18.864637

Nincs feltöltve edző

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.