GyereSportolni.hu - Soproni Torna Club - Torna Szakosztály

Generic placeholder image

Torna

Soproni Torna Club - Torna Szakosztály

Gyõr-Moson-Sopron megye, Sopron, Sopron

Bemutatkozás

A Soproni Torna Club - Torna Szakosztálya sokféle sportolási lehetőséget kínál minden korcsoportnak, 1 éves kortól a felnőtt korig.

Oktatunk baba-mama tornát, ovis tornát, hobby tornát és versenytornát. Igyekszünk minél több lábon állni, hogy az igények széles spektrumát ki tudjuk elégíteni, és mindenki az igényeinek megfelelő mozgáslehetőséget találja meg tornatermünkben.

Sport klubbunkban már a babák is tornáznak, akik anyukájukkal, apukájukkal vagy éppen a nagyszüleikkel fedezik fel a mozgásban rejlő örömöket és hétről-hétre csodálatos mozgásbeli változásokon mennek át.

A babatorna után jön az ovis torna, ahol a gyerekek kezdik megismerni a testük mozgásait, és félelmüket leküzdve felpattannak a 10 méter hosszú gumiasztalra, végigsétálnak a gerendákon, beugranak a szivacsgödörbe egy önfeledt ugrándozásra, felmásznak a kötélre vagy a bordásfalra, bukfenceznek a pihe-puha szivacsokon, kúsznak az alagútban, érdekes gyakorlatokat végeznek a tükör előtt.

Az ovis csoport után már a kezdő csoportban tornázhatnak a lányok és a fiúk, akik csak ismerkednek a torna sportággal. Ők általában heti 2-3 alkalommal, jó hangulatú edzéseken vesznek részt és a képességeikhez mért terhelést kapják. Megtanulják a szokatlan helyzetekben is irányítani testüket, testrészeiket, megtanulják a torna, egyensúly, ritmus és dinamikai alapelemeit, leküzdik félelmüket, lazaságra, hajlékonyságra tesznek szert játékos keretek között.

Itt már kiválasztjuk a fiatal tehetségeket, akiket felkészítünk a szertorna magasabb szintjei felé.
Fontos számunkra, tanítványaink lelki és fizikai egészségének fejlődése, valamint az önbizalom, akaraterő, kitartás fejlesztése.
Célunk, hogy minél többen válasszák a rendszeres testmozgást, mint életformát, amely hozzájárul ahhoz, hogy felnőttként határozottak, magabiztosak legyenek.

Ezért indítottuk a hobby torna csoportot, hogy azok a lányok és fiúk, akik nem akarnak versenyszerűen tornázni vagy idejükbe nem fér bele, kevésbé tehetségesek, nincs önbizalmuk vagy tartás- és mozgásjavító tornára van szükségük, rendszeres munkára, alkalmazkodásra szoktatjuk, esztétikai igényességre neveljük őket.

És vannak a versenyzők, akik heti 6 kemény edzést nyomnak. Ők országos I. osztályú versenyeken indulnak a gyermek korosztályban és az ország első 6 helyezettjei között végeznek minden alkalommal. Ők tényleg keményen edzenek minden nap.

Szóval nálunk tényleg mindenki megtalálhatja azt a sportstílust, ami a legjobban illik az ő igényeihez.

A foglalkozásokról érdeklődni lehet a +36-20/925-98-25 telefonszámon, Fleck Szilvia vezetőedzőnél.

Szeretettel várunk minden tornászni, mozogni vágyó érdeklődőt!

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Kapcsolat

Cím: Sopron

Telefonszám: +36209259825

E-mail cím: info@soprontorna.hu

Edzések helye

9400 Sopron, Kuruc körút 2.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

47.679244, 16.601131

Fleck Szilvia

A foglalkozásokról érdeklődni lehet a +36-20/925-98-25 telefonszámon, Fleck Szilvia vezetőedzőnél.

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.