GyereSportolni.hu - Sway Tánciskola

Generic placeholder image

Tánc

Sway Tánciskola

Pest megye, Veresegyház, 2112 Veresegyház, Csomádi út 2.

Bemutatkozás

A Sway Sporttánc Egyesület 2002 szeptemberében nyitotta meg a tánciskola kapuját Veresegyházon a táncolni vágyó gyermekek és felnőttek részére, azzal a céllal, hogy megismertessük és megszerettessük a társastánc illetve a versenytánc, csodálatos világát, mindazokkal, akik kedvelik a zenét, a mozgást és a jó társaságot. Ez az a mozgásforma, amely minden korosztály számára biztosítja a kikapcsolódást és észrevétlen sportolási lehetőséget nyújt. Megmutatjuk az utat mindazok számára, akik szeretnék elsajátítani a mindennapi életben hasznosítható társasági táncokat, hogy felhőtlenül szórakozhassanak bálokon, vállalati rendezvényeken, baráti összejöveteleken. Fő profilunk azonban a versenyezni vágyó gyermekek és fiatalok képzése, a versenytánc. Szerénytelenség nélkül állíthatom, hogy a Sway Sporttánc Egyesület, jelenleg Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő tánciskolája. Ma már több mint 200 fővel és rengeteg táncbajnok párossal büszkélkedhetünk.Várjuk, olyan gyermekek és felnöttek jelentkezését, akik szeretik a zenét, a mozgást, szeretnek szerepelni, versenyezni, és akik szívesen töltenék szabadidejüknek egy részét olyan testmozgással, amely jó hangulatú foglalkozásokon, tökéletes kikapcsolódást jelent. Hiszen Nekik Tánciskolánkban a helyük!

" ...Amikor táncolsz, csillogó szemek vesznek körül, fényük titka a Te szemed világa."Fischer Mariann

Sporttánc Egyesület elnöke

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Kapcsolat

Cím: 2112 Veresegyház, Csomádi út 2.

Telefonszám: +36204581541

E-mail cím: swayste@gmail.com

Edzések helye

2112 Veresegyház, Csomádi út 2-4.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

47.653533, 19.278272

Fischer Mariann - Standard táncok

A Sway Sporttánc Egyesület egy nagy szerető család ahova jó tartozni...Szeretem látni, ahogy a csetlő-botló, bátortalan kis nebulókból magabiztos, tudatos, érzékeny és kreatív táncosok és sikeres emberek válnak.

Nagyon jó érzés tudni, hogyan segíthetek másoknak is, hogy megtalálják saját útjukat a tánc segítségével.

Belucz Zoltán - Latin táncok

Élni tanítom az embereket a táncon keresztül !A tánc az élet felnagyított változata, amely megfoghatatlan ugyan, de érezhető energiák harmóniája.

Én ezt a harmóniát mutatom meg tanítványaimnak!

Kunhalmi István - Zumba

Szeretném megváltoztatni azt a szemléletet, miszerint a tánc és az ehhez kapcsolódó fitnesz irányzatok csupán "ugribugri" haszontalan edzésformák! Hiszem azt, hogy megfelelő tánclépésekkel, illetve fitnesz mozdulatokkal ötvözött intenzív óra keretein belül is lehet sok-sok kalóriát égetni, karcsúsodni, formálódni, és a kívánt eredményt elérni! A tánc boldogít, oldja a stresszt, segít a jó közérzet eléréséhez, az egész testet átmozgatja, és javítja az állóképességet!

Székely Szilveszter - Balett

Számomra nincs nemesebb cél, mint a táncosok fejlesztése a klasszikus balett táncnyelve által. Az 1661-ben megnyílt Francia Királyi Táncakadémia vezérmondata ez volt: "Corriger et polir". Ez annyit jelent, hogy csiszolni és polírozni. Ennek élek.

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.