GyereSportolni.hu - Szegedi Hoki Klub

Generic placeholder image

Jégkorong

Szegedi Hoki Klub

Csongrád megye, Szeged, 6725 Szeged, Szabadkai út

Bemutatkozás

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Kapcsolat

Cím: 6725 Szeged, Szabadkai út

Telefonszám: +36309396889

E-mail cím: info@szegedhoki.hu

Edzések helye

Szeged Városi Műjégpálya

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

46.239500, 20.119053

MARIUS GLIGA

BALÁZS CSONGOR

Vezető edző
Kapus edző

Csíkszeredában születtem. Székelyföldön a jégkorong "nemzeti sport", majdnem minden fiú elkezd jégkorongozni. Így történt velem is, kicsit későn, 12 évesen ismertem meg testközelből a sportágat. Előtte síeltem, karatéztam, kosárlabdáztam, kézilabdáztam, de egyik sportág sem varázsolt el úgy mint a hoki.

Egy kialakult csapathoz csatlakoztam, ahol már össze voltak állítva a sorok, viszont kapus poszton hiány volt, így adott volt hogy ott próbálom ki magam, ami jó döntésnek bizonyult.

15 éves voltam, amikor Várady Csaba, az akkori Magyar utánpótlás válogatott kapusedzője felkeresett Budapestről azzal, hogy lenne-e kedvem Magyarország akkori legsikeresebb utánpótlás csapatában játszani. Én örömmel, a családom kicsit féltve engem igent mondtunk. Csaba bácsinak nagyon sokat köszönhetek, Ő tanított meg mindent, amit tudok erről a sportágról és szüleim helyett szülőm volt a "nagyvárosban".

A Budapest Stars csapatával Magyar bajnokságot nyertünk.

A Román U20-as válogatottal ( 90%-ban magyar anyanyelvű, székely legények alkották) Észtországban Divizio2-es világbajnokságon a bronzérmet szereztük meg.

Felnőttként tagja voltam Brassó, Mol-ligában szereplő csapatának.

21 évesen úgy döntöttem, hogy átállok a másik oldalra és az addig megszerzett tudásomat továbbadom a feltörekvő generációknak. Szegeden a kis korosztályok munkáját vezetem. Nagyon örülök, hogy az utolsó szezonban megtöbbszörözödött a kicsik létszáma és egy jó kis csapat van kialakulóban.

Boldogsággal tölt el nézni, ahogy napról napra fejlődnek és mosolyogva hagyják el a pályát a gyerkőcök.

MASLAC MICHAEL

Edző

Novi Sadon születtem 1990.06.22-én.

A jégkoronggal Szegeden ismerkedtem meg 4 éves koromban. Nagyon sokat tanultam első edzőmtől Láng Csabától, illetve az őt követő megannyi edzőtől.

Büszkeseggel tölt el, hogy Bosnyák Márkó társaságában egy Német torna es egy OB2- es cim büszke tulajdonosa lehetek. Jó érzéssel tölt el, hogy Magyar U18-as és Szerb U20-as bő kerettag lehettem.

Mikor Szegeden megszűnt a felnött csapat, én a jégkorong mellett szerettem volna maradni, így jött az edzősködés.

Nagyon nagy örömmel tölt el, hogy ezt Szegeden valósíthatom meg, szeretném átadni a tapasztalataimat és a tudásomat a fiatalabb generaciónak.
Célom, hogy ők a bő kerettagságnál tovább jussanak el.

CSIKI CSABA

ANNUS DÖME

Segédedző

VARGA DÁVID

Segédedző

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.