GyereSportolni.hu - Szegedi Vízipóló Suli

Generic placeholder image

Vízilabda

Szegedi Vízipóló Suli

Csongrád megye, Szeged, 6726 Szeged, Temesvári krt. 33.

Bemutatkozás

1. RólunkMagyarország élsportja legalább olyan szerves részét képezi az ország image-ének, mint tudománya vagy művészete.

Az Egyesület 1999. február 1. napjától vízilabda utánpótlás neveléssel foglalkozó közhasznú sportegyesület. A Magyar Vízilabda Szövetség önálló szavazati jogkörrel rendelkező tagja, a Szeged Beton Vízilabda Egyesület hivatalos utánpótlás-bázisa.

Az Egyesület célja elsődleges célja az utánpótlás – nevelés, de lehetőséget biztosít a szegedi fiatalok számára a rendszeres sportolásra, szabadidő hasznos eltöltésére, egészséges életmód kialakítására, elősegítésére. Kiemelt feladatnak tekintjük továbbá a szegedi vízilabdázás hagyományainak megőrzését, a sportág népszerűsítését, jövőjének biztosítását, képzett játékosok felnevelését az első osztályú csapat, illetve a különböző korosztályú válogatottak számára.2. ElhivatottságunkA közoktatási intézményekkel való együttműködésünk keretében az egyesületet és a sportágat népszerűsítő toborzó alkalmakat szervezünk, ahol az érintett korosztályos gyerekek találkozhatnak a felnőtt csapat tagjaival, ezzel is kedvet igyekszünk csinálni számukra mind a vízilabdához, mind a napi sporthoz, mind pedig a versenyzéshez.

Célunk több vizilabda osztály kialakítása és menedzselése az általános és középiskolákkal együttműködve, valamint egy minden korosztályt lefedő, eredményes és a résztvevők számára sikerélményt okozó utánpótlás bázis felépítése.3. Az Egyesület céljaCélunk egy olyan minőségi, élvezhető, versenyképes és csapatorientált képzés folytatása ami a sportolók és az oktatók közös munkája révén mind fizikai mind lelki fejlődést biztosít a résztvevőknek.

Hiszünk abban, hogy minden sportág jövőjét az utánpótlás bázis adja, ennek megfelelően célunk, hogy minden rendelkezésünkre álló eszközzel eredményes utánpótlás fejlesztést valósítsunk meg.4. Felépítésünk

Szervezetünkben jelenleg 142 utánpótlás korú gyermek sportol, ebből igazolt játékos 112 fő.

Az Egyesületnél dolgozó sport szakemberek (négy edző, egy gyúró, egy orvos, egy szárazföldi és egy erőnléti edző, illetve egy gyermek úszásoktató) a garancia a képzés magas színvonalára.

Az utánpótlás-nevelés során edzőink munkája mellett kiemelt fontosságú a szakmai színvonal emeléséhez az állandó orvosi jelenlét, az erőnléti edző, gyúró, valamint a rehabilitációs szakember tevékenysége.

Jelenleg Egyesületünk egy gyermek úszásoktatót is foglalkoztat annak érdekében, hogy a nálunk úszni tanuló gyermekek később bázist jelentenek az utánpótlás csapatok számára.

Kiket Várunk?

Csak fiúkat.

Edzések időpontjai

http://www.szvps.hu/edzes-beosztasok/

Kapcsolat

Cím: 6726 Szeged, Temesvári krt. 33.

Telefonszám: +36302069510

E-mail cím: docz72@gmail.com

Edzések helye

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

Éles Vilmos

Az OBI/B, SZVPS

eles.vilmos@szvps.hu

Lehmann István

Az ifjúsági korosztály edzője, SZVPS

lehmann.istvan@szvps.hu

Lengyel Gábor

Az Gyerek és a Vidék I korosztály edzője,SZVPS

lengyel.gabor@szvps.hu

Oravecz Gábor

Úszás előkészítő edző, SZVPS

Nemo Úszósuli

oravecz.gabor@szvps.hu

Rau Zoltán

Erőnléti edző, SZVPS

rau.zoltan@szvps.hu

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.