GyereSportolni.hu - Szent Benedek - Balatonfüred Röplabda Akadémia

Generic placeholder image

Röplabda

Szent Benedek - Balatonfüred Röplabda Akadémia

Veszprém megye, Balatonfüred, 8230 Balatonfüred, Szent István tér 1.

Bemutatkozás


A SZENT BENEDEK – BALATONFÜRED RÖPLABDA AKADÉMIA 2015-BEN ALAKULT.
Azzal a szándékkal hoztuk létre a Röplabda Akadémiát, hogy a Nyugat-Magyarországon röplabdázó női utánpótlás korú játékosokat egy magas színvonalú utánpótlás nevelő klubba tudjuk integrálni amellett, hogy a felnőtt csapatunk kiemelkedően teljesít.

Ennek megfelelően felnőtt csapatunk az alapítás óta stabil, meghatározó résztvevője az NB II-es bajnokságnak. Ám nem titkoltan a 2017/2018-as szezon egyértelmű célja a bajnokság megnyerése, és az élmezőnybe, az NB I-be való feljutás.

A felnőtt csapat mellett klubunknál kiemelt jelentőségű az utánpótlás kérdése. Hisszük, hogy a magyar röplabdának szüksége van tehetséges játékosokra, olyan fiatalokra, akikkel ez a sportág a nemzetközi mezőnyben is nagy sikereket érhet el. Ehhez kellenek olyan egyesületek Magyarországon, ahol a gyerekek képzett szakemberek irányításával, a megfelelő háttér biztosításával magas színvonalon edzhetnek, fejlődhetnek, versenyezhetnek. Célunk, hogy a nyugat-magyarországi térségben ebben élen járjunk.

Az Akadémia már most is jelentős utánpótlás bázissal rendelkezik, hiszen a balatonfüredi és környéki gyerekek körében egyre népszerűbb a sportág, jelenleg több mint 110 utánpótláskorú játékosunk van.

Az Akadémiának határozott, jól megfogalmazott céljai vannak. Az utánpótlás bázis építése mellett törekszünk arra is, hogy megtaláljuk azokat a szakembereket, akik példa- és iránymutatásukkal igazi sportolókat, jó embereket képeznek, nevelnek. A szakmai stábot, akik az egyesület mindennapi életét szervezik, irányítják fiatalos lendület és nagyfokú elhivatottság jellemzik.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy sportolóink és munkatársaink sikeresek legyenek, mindezt úgy, hogy méltók legyenek Balatonfüred hírnevére.

Kiket Várunk?

Csak lányokat.

Kapcsolat

Cím: 8230 Balatonfüred, Szent István tér 1.

Telefonszám: +36202454265

E-mail cím: szbbra@gmail.com

Edzések helye

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

Nincs feltöltve edző

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.